- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
az lehet, én alul szoktam legfőképp...nomeg tokban
(#65) assemble:
én inkább azt mondanám, hogy a két (windows-t, most hagyjuk ki...majd 1-2 év múlva remélhetőleg az is sok készüléken lesz elérhető) más világ konvergál egymás felé, de mindig lesznek különbségek amik miatt egyik jobb valakinek a másiknál.
Kocsi hasonlattal: Ferrrari, vagy Porsche ? vedd amelyik jobban bejön, ha meg van rá pénzed érdemes kipróbálni mindkettőtnomeg ne feledjük, hogy nem az átlag itthoni fizetésekhez vannak ezek igazítva (ahogy a fenti kocsik sem), így ha valaki bele kíván kóstolni a tabletek világába, akkor android fronton jelenleg sokkal könnyebben megteheti, igaz személy szerint azt gondolom ha lehet nem érdemes használt nexus 7 -es alá menni (55-60ezer), de ha csak 20ezer pénz van rá annyiért is találni már eszközt android vonalon, csak több a kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
Tisztelt Uram,elolvasva több tíz,"végigizgulva" ugyancsak több tíz élő adásukat alakult ki a véleményem.Igen,ez csak egy vélemény,habár,nem én vagyok az egyetlen aki szóvá tesz itt a topicban az általa negatívnak itélt történést. Önök ezt rossz néven veszik ahelyett,hogy visszanéznék az ominózus adást,avagy újra elolvasnák a leírt mondatokat. És, ha a fenntieket is "trollkodásnak" gondolja, én nem annak szántam.
-
Tejes Pite
aktív tag
Nem erről volt szó.
Hardveres komponensek terén látszólag nem a legerősebb a masina : Erre írtuk hogy nem igaz, de még mindig nem vagy képes megérteni.
Nem vitatkozok veled, csak nem tudom felfogni hogy egy bizonyítottan helytelen állítást miért nem javítasz? Fájna?
[ Szerkesztve ]
8 Hobbits = 1 Hobbyte ### cool guys don't look at explosions!
-
Reinhardt
őstag
Ez volt a legnagyobb gondom a cikkel. Betennel par kepet, hogy te hogyan fogod a tabletet?
En 186cm vagyok, aranylag nagy tenyerrel. Nexus 10-en bar ugy nez ki, hogy a 2 oldalon vegig ott a hangszoro, de ha letakarom akkor hamar ra lehet jonni, hogy igazabol a felso 2cm az ahol szol. Ha azt letakarom akkor se megy el annyira a hang mint egy hatulra kivezetett hangszoros asztalra tett tableten.
Szoval nekem egyszeruen nem kenyelmes ugy fogni, hogy a hanszoro teteje legyen letakarva. Ahogy en hasznalom - balkez tenyer kozepebe tamasztom a tablet bal sarkat - egyszeruen nem erem el a hangszoro tetejet. Gondolom te ket kezzel raszoritassz es az orroddal tapizol a kepernyon. Ez az egyetlen magyarazt szamomra.
Nem lattam/hallottam tabletet ami jobban szolt volna. De biztos bennem van a hiba. -
hallerlaller
addikt
Ez ellen küzdök minden fórumon, mert sokan azt hiszik már nem is megy, pedig de. Meglátásom szerint tehát a Jelly Bean továbbra is támogatja a flash-t, nem is nagyon kell trükközni az elővarázsolásához, csak a chrome böngésző nem, és az adobe állította le a támogatást.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest