Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gerinctelen

    csendes tag

    válasz Malacka #1574 üzenetére

    Nagy vonalakban megosztom veletek, a történetét gerinc sérveimnek . :)
    kb 30 éve is van , hogy mindenféle deréktáji , és idegi eredetü problémával kezelgettek , kisebb nagyobb kihagyásokkal. általában ez az épp aktuális munkám is nagyban befolyásolta. Volt ülőidegzsábám , isiászom, ideg becsípődés .Gyakran és könnyen elmozdult a lumbálgerincszkaszon a csigolyám . ilyenkor elmentem egy csontkovácshoz , aki nagyon profin helyre tette nekem , és volt hogy utána 2-3 évig sem volt panaszom.
    Legutóbb 2006-ban volt egy földön maradásos pillanatom , ...... Időseket ápolok , és a gondozottam kanapéját szerettem volna felnyitni.Akkor el injekciózták. Ezzel kb 6 évig kihúztam panaszmentesen .
    Jelenlegi történet lassan egy éve lesz hogy kezdődött a kezdeti tüneteim nem voltak súlyosak,legalább is ennyire nem . Két hónap munka 3 hét fizikóterápia , ebben telt az elmúlt egy évem , decemberben MR kimutatta a L III-as sérvet . Kis pihenő , 3 hónap munka , és kb 1 hónapja a napi rutin sem megy .
    Nekem a csigolya sérülés és az oldaliság nem egyezett ezért ortopédia . Csipőprotészis gyanus , de ez nem igazolt, újabb MR. Csigolyák zsírosan degeneráltak, IV.20-10 mm haemangióma, L 3/4 és az L 4/5 hernia.
    Persze ezek levannak írva részleteibe , hogy milyen nagyok stb .
    Gyakorlatilag vegetálok , várok , de mindennap közelebb visz a megoldáshoz, és már látom , a végét ez megnyugtat. :)

Új hozzászólás Aktív témák