Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    Eszembe jutott valami.

    Még aktív dolgozó voltam. A kollégák tudták, hogy konyítok a számítógépekhez. Jött is a művezető, hogy gondban van a haverja, segítsek már neki. Hogy mi a gond, azt nem tudta, de hozta a haverját, aki szintén ott dolgozott. Na, a haver elmondta, hogy valamelyik progi, vagy játék nem indul neki, valamilyen dll-t hiányol. Ugyan segítsek már, nem lesz hálátlan. Mivel túlórázik, délután is bent lesz, szóval jó lenne, ha...
    Műszak végeztével igyekeztem haza, nem fürödtem, nem ettem, rákerestem az ominózus fájlra, megvolt a gépemen, nem kellett a NET-ről levadásznom. Floppy elő, rámásoltam, irány a munkahely.
    A kolléga szeme csillogott, amikor átadtam neki a floppy-t, majd közömbösnek álcázott hangon közölte, hogy már megoldotta másképp a problémát. Hogy miként, az titok, hiszen közben nem lehetett otthon. A lényeg az, hogy a floppy-t laza mozdulattal zsebre vágta. Megjegyzendő, akkor még volt értelme, ára a floppy-nak.
    Ekkor én igyekeztem közömbösen beszélni. Mondtam neki, hogy van egy érdekesség a lemezzel, hadd mutassam meg. Visszaadta, én pedig a 200 C°-os éppen záródó szerszámlapok közé dobtam.
    "Nemes" felháborodását lecsitítottam, mondván tudom, hogy mindenkitől tarhál akár filmeket, akár progikat, amiket aztán pénzért ad tovább akiknek kellenek. Nem lettünk haverok.

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Új hozzászólás Aktív témák