- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnlimitedN20
tag
Hibákat a cikkben javítani kéne már
Nem 8 Megapixel, hanem 5 és a 16 gigás a GSM verzió az 1750 mAh, 32 gigás az LTE aminek 1850 mAh akksija van...█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
-
keIdor
titán
80k-ert vettem bontatlan Sensationt 3 honapja, persze tudom, kiveteles eset volt. De ez ennyiert nagyon nem eri meg.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
maki12
senior tag
Az szép...''Példát vehetnének róla végre''
HTC U11 & Nikon D5300
-
llaszlo
veterán
Hűha. És még az iPhonera mondják, hogy drága. Inkább egy SGS2 ha valakinek ilyen nagy teló kell.
-
manchester85
veterán
A telefon védelmében, akik az iPhone-t hozzák fel példának.
1. Minden telefon ára esik idővel, néha hihetetlenül drasztikus mértékben, kivéve az iPhone-ét, ami csak a következő modell megjelenésekor változik.
2. Minden modell jelentősen olcsóbb szolgáltatónál kártyásan, vagy akár függetlenül a szolgáltatónál, mint a gyártótól, kivéve az iPhone-t.
3. Minden telefonra 10% kedvezmény van a T-mobile webshopban, kivéve az iPhone-t.
Szóval sajnos a fenti 3 pont értelmében kár is az árat kritizálni, ugyanis aki nem a megjelenéskor veszi meg egyből, esetleg vár a szolgáltatói kínálatra, az már valószínűleg olcsóbban fogja tudni megvenni, mint amennyi jövő nyáron lesz a 4S...
i6 Silver
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #114 üzenetére
Viszont ennek megvan az az előnye is, hogy egy használt iphonet eladva jóval kevesebbet kell rádobni, hogy újra cserélhesd.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ricardo
titán
Jó készüléknek tűnik, de ennyit nem ér. Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni az ára a jövőben.
Hivatalos Google telefon ide vagy oda, jelenleg én is inkább S2-t vennék.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Itt a szabadalmi perekből adódó ügyvédek jutalékát kell megfizetni
ON:
ez tényleg nagyon magas nyitóárnak...
-
Iomega
addikt
Ez nagyon drasztikus ár, ennyit telefonért fizetni.....
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
lorincmate
tag
jó lenne ha a Jézuska meglepne vele új évre lehet hogy már 200 alatt lesz szerintem. de jó lesz ez még 2-3 év múlva nekem. ;-)
F4 modul
-
montyx
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek veled. Volt szerencsém februárban kiutazni USA-ba. Ott vettem az SNS-emet 529$-ért. Akkor átszámítva cca. 198.000HUF volt. Itthon szürkeimportban volt az ára 190.000HUF. Az expansys, és a hasonló cégek előrendelésben próbálnak hatalmas pénzeket leakasztani az emberekről.
Én ennek a nyitóárát max. 600$-ra saccintom. Az meg, hogy forintban számolunk irreleváns a mai váltási arányok tekintetében. Nem érdemes felhúzni az agyunkat, ill. a cikkíró is fogalmazhatott volna finomabban szerény véleményem szerint, mert ez a cikk eléggé trolltáp lett így. Ha majd megjelennek a hivatalos árak, akkor majd lehet cikkezni. Legutóbbi információm szerint 199$-ért fogja tolni a Verizon 1 év hűséggel. Az barátok közt is csak 45.000 HUF. Azért így már barátibban hangzana, ha normális árverseny lenne Magyarországon a szolgáltatók között...sajna nekünk nem lesz ilyen...
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
montyx
aktív tag
Csak most vettem észre, hogy mekkora hülyét csináltam magamból:
Teljes mértékben egyetértek veled. Volt szerencsém februárban kiutazni USA-ba. Ott vettem az SNS-emet 529$-ért. Akkor átszámítva cca. 108.000HUF volt. Itthon szürkeimportban volt az ára 190.000HUF. Az expansys, és a hasonló cégek előrendelésben próbálnak hatalmas pénzeket leakasztani az emberekről.
Aláírás
-
Zolesz007
őstag
Telenornál most 160k-ért van kártyásan Galaxy Nexus
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz tariattila #128 üzenetére
Jah... Olcsóbb mint a Note. (Mondjuk ha arra kijön az ICS márpedig miért ne, akkor nemtom melyik lenne jobb választás)
Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest