Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
Hát ez nem lett túl rózsás...ráadásul rohadt sok mindenben nem értek egyet...soroljam?
anyaghasználat viszont maradt
Igaz, hogy mindkettő műanyag, de az SGS II klasszisokkal minőségibb műanyagból van összerakva, és meglepő módon sehol sem recseg-ropog, mint az előd. Hátlap egészen kíváló.Tetheringre az SGS is képes.
Kis hazánkban még mindig nem frissíthető hivatalosan az SGS 2.3-ra. Ráadásul megérkezett rá a 2.3.4, ebben jelenleg még előrébb jár, mint az utód.
A régebbi modell specifikációját szinte minden téren feljavították a koreai gyártó tervezői, egyedül a kijelző felbontása maradt a régiben, de a megjelenítő panel technológiája is változott.
Miért nem lehet részletezni, hogy elhagyták végre a PenTile mátrixot?a Galaxy S II érzékelhetően gyorsult, ami a megnövelt órajelnek köszönhető.
Nem csak az órajel gyorsulásának köszönhető, talán ennek a legkevésbé. Lett egy második mag, amit néhány samsung alkalmazás ki is használ, és végre lecserélték az RFS fájlrendszert a megszokott EXT4-re.[ Szerkesztve ]
-
petymeg2033
tag
Néhány szövegezési hiba a táblázatban:
SGS II: Sumer AMOLED Plus
SGS: 7,2 Mbps le / 5,76 Mbps le -
=Mentor=
őstag
válasz petymeg2033 #2 üzenetére
Tévedsz az egy ősi Sumér technológia szerint készült kijelző
Nokia fémet használ ebben a szegmensben, Samsungnak is ajánlanám!
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
SGS II-ben milyen DAC van? Anno a sima SGS-t az emelte ki az okostelefonok mezőnyéből, hogy wolfson DAC-ot raktak bele.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz FireKeeper #6 üzenetére
Yamaha, de úgy tűnik ez sem fontos különbség
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Tálydi
senior tag
Érdekes, várom mi lesz a vége, mennyivel is jobb valójában az S2.
Eeeeh, what’s up, doc?
-
hülyegyerek
addikt
A plusz 200MHz-et szerintem nem igazán lehet észrevenni mindennapos használat során, sokkal nagyobb gyorsulást okoz a fájlrendszerek közti különbség. Sgs-t is fel lehet húzni 1,2GHz-re, viszont aki sebességet akar, az inkább konvertál.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Davidoff91
aktív tag
+1
Bár azért az SGS2 is képes akadozni a menüben, a minap volt szerencsém egy dobozból kivett példányhoz, amiben még sim sem volt...Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
DarkByte
addikt
válasz Davidoff91 #14 üzenetére
Ha nagyon erősen bele szeretnék kötni is azt mondanám hogy mikro lagokat veszek csak észre, pl, menü görgetése közben mintha leesne az fps szám nagy ritkán. De klasszikus "megakadok és akár 1-2 mp-ig nézek ki a fejemből" típusú lag-gal nem találkoztam. Éljen az ext4. Sima SGS-nél is igazán megléphették volna a 2.3.4-es ROM-ban. Mondjuk van lagfix, de akkor is. Eddig iszonyat örülök neki, megy mint a zsírozott villám Hát ha még esetleg OS oldalról is kap támogatást a két mag, nem csak a kernel tudja.
-
Davidoff91
aktív tag
Jó én se azt mondtam, hogy több másodperces "áramszünetek" vannak... Neked a kijelző sárgulás és a melegedéses hibák nem jelentkeztem még? Egyébként mikor kipróbáltam az SGS2-t tapasztaltam egy fura dolgot: Böngészőben fehér volt a háttér, forgattam/nézegettem a telefont, és ahogy forgattam a fehér háttérből zöld lett.
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
adabra
senior tag
szerintem nem egyedi a hiba: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079444
-
bostone
addikt
A Samsung a Galaxy S-el megteremtette a saját iPhone sorozatát és talán hasonló sikereket is el tud érni.
-
Alfabatka
csendes tag
Érdekes...
Hiába van autós vagy hálózati töltőn a készülék lemerül navigáció és néhány játék használata közben (guns'n' glory; medieval castle) és melegszik mint az állat, ez durva.
Hiányzik egy üzenetjelző ledecske vagy egy fénygyűrű a home gomb köré, mint a E66-n.
Sajnos telefonálásra még mindig jobbak a fizikai gombos készülékek, de a múltkor meg akartam bökdösni a laptopon egy ikont, szóval lehet, hogy megszokás kérdése.
Nagy...szinte túl nagy...
Hangtárcsázás nem tud magyarul, ez fáj.
Arról nem beszélve, hogy mi a p*csáért kell nekem órákat böngésznem a netet, hogy outlook és nokia párosról átszívja a névjegyejet, üzeneteket.
Ez a Gmail sem az igazi még.Hirtelen ennyi. Egy kicsit úgy érzem, túlzott a felhajtás körülötte, és remélem néhány hónap múlva úgy nézünk erre a telefonra, mint most egy Omnia II-re.
Nem vetted még megggg? Basszus, akkor neked jobb lesz!
-
DanielK
addikt
válasz Alfabatka #21 üzenetére
Az a baj a Gmaillel, hogy sokan nem ismerik igazán. Nagyon sok funkciója van. Ilyen pl. az, hogy be tudod állítani, hogy egy teljesen más email cím nevében írj a Gmailes fiókodról. A címzett nem látja, hogy Gmailről írtál, úgy látja, mintha az adott címről írnál. Nekem be van állítva két céges cím, egy freemailes, az alap upc és még egy hotmail is, ja és persze maga a gmailes is ott van még. Így nem kell belépnem a többi alá, hogy onnan írjak, csak íráskor kiválasztom, hogy melyik "nevében" írjak. Ezek mellett beállítottam még, hogy a Gmail az összes levelemet lehozza a többi címemről, így belépnem sem kell, hogy megnézzem mit kaptam.
A Gmail kontakt listája tud importálni is. Importáld be a neveket oda és a telefonodon mindenki látszik. -
DarkByte
addikt
válasz Davidoff91 #17 üzenetére
Sárgulás nincs, melegedés az van, de alapból is nyár van ugye, ilyen körülmények között még a T-Mobile Pulse-omon is tapasztaltam hogy "hú, ennek forrósodik a hátlapja". Tegnap sorozatoztam a vonaton 35fokban, mire véget ért a 45 perces sorozat már nem volt kényelmes fogni a mobilt. De vegyük már figyelembe hogy két magos processzor, 1GB RAM mindkettő elég magas órajelen, plusz a bazi nagy kijelző. Néhány éve ugyanez a teljesítmény PC-ben még radiátor nagyságú CPU/GPU hűtőt igényelt, így is dicséretes teljesítmény hogy csak ennyire melegszik.
Azt viszont nem tudom figyeltétek-e már, de videó lejátszásnál:
- olvassa az srt feliratokat amit ráadásul el is lehet tolni 0.5mp-es szegmensekben
- Van fényerő és outdoor visibility enhanchment mint a kamera előképénél (utóbbi tegnap a verőfényes napsütésben elég sokat dobbot az SGU-n ami alapból egy eléggé sötét képvilágú sorozat)Marha jó cucc
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz Oppenheimer #24 üzenetére
Pár percre rá Elixir-el néztem a hőmérsékletet, az akkuét tudja mutatni csak ugye, de az kb. jó viszonyításnak. 45 foknál járt. 50 fok körül már kényelmetlen valamit a kezedben tartani, mert forrónak érzed. Laptopot is ezért nem jó ölbe venni sokáig.
-
lalakov
senior tag
A II-nek a GPS-e jobb lett, mint az SGS-nek? Fotókban, videókban jobb lett?
-
tag
A táblázatban, a Wifi résznél, a Galaxy S-nél kimaradt a WPS támogatás!
-
Domxc
senior tag
Nekem jelenleg sima SGS-em van, szvsz a felsőkategóriában, még mindig jó helyet foglal, de jobb készülék a II ezt mindenki tudja, max. arra jó az összehasonlítás, hogy a GS II érdemeit növelje, mára 2 magos proci leküldi a sima GS-t. Egyébként a szoftverek szempontjából, még nem áll az előd előtt.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest