Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Szomorú hogy a szerkesztők még nem jöttek rá az olvasóik ismeretében, hogy: ha nem hoznátok le egyértelműen kamu képeket / híreket / illetve ilyen pletykákat akkor nem kellene kimoderálni a hozzászólások TÖBB MINT FELÉT...
ahogy észrevettem az itt fórumozók nagyrésze ugyanis nem olvassa el a cikket, max a cikk nevét, meg lát egy képet aztán rohan kommentálni hogy SZARAZALMA, odáig nem jut el hogy valószínű ez a valóságban nem teljesen ilyen lesz.
Na de mind1, nem az én dolgom. Tudom hogy kell a reklám kattintásból a pénz.
-
buvartacsko
addikt
De igen, volt már hogy hamisnak bizonyultak az Apple esetében is..
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #32 üzenetére
Érdekes lehet ha lerakod egymás mellé ezt a két telefont, és nem vagy képes megkülönböztetni.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #35 üzenetére
Én sem értem, hogy elég durván szembetűnő különbségek (más gomb, más szín) alapján hogy nem tudod megkülönböztetni.
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #37 üzenetére
Igen, mindegyikről megtudom mondani hogy melyik 1 méter távolságból.
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #39 üzenetére
Tehát a különbségeket észrevenni cirkuszi mutatvány? Érdekes életed lehet ha nem tudsz megkülönböztetni egymástól két dolgot.
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #41 üzenetére
Azt mondtad le kell tenni a két telefont egymás mellé az asztalra. Egyébként iPhone 4.
-
buvartacsko
addikt
válasz alkatraz3000 #74 üzenetére
Az nem baj, mert az Android. Azért a 300 ezer forint se gáz.
-
buvartacsko
addikt
válasz Touch-ko #147 üzenetére
Én sajnos képtelen vagyok megkülönböztetni. Pontosan ugyanúgy néz ki mindegyik. Rohadék apple!!
Bár továbbra se értem hogy az előlapon mit kellene változtatni, de még úgyis lehet látni a különbséget, csinálj már egy ilyen képet is. Egy döglött lepke is meg tudja különböztetni.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #158 üzenetére
Azért azt nézd meg jobban hogy az i4-ről i5-re mi történt... sokkal vékonyabb lett, teljesen más design az egész. Kisebb a telefon térfogata, hátul alu van az addig használt üveg helyett és stb...
Én azt látom, hogy az előlapi design teljes mértékben bevált, jól működik, a mai napig szép, ikonikus, totálisan értelmetlen változtatni. A telefon teljes külseje (igen, az előlapi üveget leszámítva) megváltozik teljes mértékben 2 évente.
Mert hát azt azért elárulhatnád hogy ezt a két telefont hogy tervezted összetéveszteni:
Igen, szemből.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #164 üzenetére
Azért az meglátszik, hogy kb egyet fogtál még a kezedben, nagyszerű hogy a számok alapján eldöntöd hogy érzetre milyen vékonynak tűnik a két telefon egymás után.
De rendben, én elhiszem neked ezek után hogy pl egy i4 és i5 között annyi változás van hogy a hátlap színe megváltozott.
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #170 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz trehány munka alatt, de biztosan igazad van. Akárhol nyomkodom az 5c-t sehol semmi recsegés ropogás.
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #173 üzenetére
ok. tényleg nincs értelme egy apple haterrel dumálni erről. befejeztem.
bár azt tényleg nem értem, hogy mit keresel itt ha szerinted rossz az apple, és nem is vennél.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #195 üzenetére
szerencsére senki fejéhez sem tartottak pisztolyt azért hogy márpedig meg kell venni az 5c-t. ismerősi körömben van 4 embernek is, senkinek egy rossz szava sincsen rá. csak úgy mondom.
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #198 üzenetére
tehát akkor csak az az igaz amit te mondasz? érdekes
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #208 üzenetére
szerintem az iphonet többet fogdossák. gondolom ezt abból hogy még az android fan is leállt családi videót készíteni az első találkozásról.
-
buvartacsko
addikt
válasz jozso1989 #210 üzenetére
minden nexus 5nek így kell működnie?
ja nem, mert naponta használok nexus 5-t is és tudom hogy semmi gond nincsen vele.
biztosan azért veszik az i5S-t mert szarul működik meg mert lagos szar. nem hiszem hogy media markt videókkal kellene égetni magad.
tessék itt a mobilarena által készített videó, ez se laggos éppen.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz s3nsitivity #212 üzenetére
jó duma!
-
buvartacsko
addikt
nem hiszek a youtube videókban, csak abban amit saját szemmel látok.
pl próbáltunk múltkor wireless nyomtatni: nexus 4-en lehetetlen volt mert a nyomtatás kezelő folyton el crashelt... iPhoneon AirPrint-el teljesen jól ment.
(nem, nincsen rootolva, nincsen semmi mókolás, csak legális appok vannak fent a nexuson) úgy hogy nem kell azt hinni hogy androidon nincsenek gondok.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz Cyberpunk #255 üzenetére
Egyszerű, végre el kell fogadnunk hogy az ájfón egy rakás szar, és bármelyik 10 ezer forintos android készülék köröket ver rá. Én már meg is rendeltem az i5 helyett egy Huawei Ascend Y210-et, ez a jozso gyerek azt mondja hogy jobb lesz nekem. Remélem ebben is van ilyen telefon felvevő ficsor hogy csak a fejemhez kell emelnem.
-
buvartacsko
addikt
válasz jozso1989 #257 üzenetére
Te is jól lejáratod magad, linkeld légyszi hol 250 ezer forint a telefonom. Én 160ért vettem pl. Én is sorolhatnék neked extrákat amik nincsenek és nem is lesznek az Androidban. Nem szólna erről a topic, ha nem tévedne be minden ilyen topicba egy apple hater és kezdene anyázni meg fikázni, ha feltűnt, most is 5 percel a hír után vagy 8 hsz-t le kellett törölni. A baj pedig ezzel az, hogy nem azért jöttök be hogy értelmesen elkezdjünk a témáról beszélni hanem:
- szar az apple
- az apple a többiek után kullog
- szar gagyi apple minőség
- már megint teljesen megkülönböztethetetlenül teljesen ugyanúgy néz ki mint az első iPhone
- kurva Steve Jobs
- rohadj meg Steve Jobs
- menjél imádkozni Steve Jobs szelleméhezstb...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest