Hirdetés
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
hát lehet, hogy az óra okos, de aki tervezte meg aki ezt gyártásra engedte az nem igazán
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
flexxx2
őstag
- tudom hogy mennyi az árkülönbség, de az egyformaság miatt pont nem venném olcsóbban, inkább néznék egy hamiltont vagy fortist v. tissot-t v. certinát., mondjuk én könnyen beszélek mert nekem nem ez a forma tetszik, nekem ez tetszik:
[link]
ha nagyon-nagyon tetszene a rolex forma akkor lehet belemennék egy steinhart-ba, mert azért nem egy replika kategória, de annyi óra van hogy találni többet is ami szép
- az okosóra résszel teljesen egyetértek -
dreamdancer
őstag
Egyre inkább úgy érzem, hogy ki fogom hagyni az egész "okosóra-bizniszt". Egyszerűen felesleges.
Nem a lényeg a fontos.
-
hallerlaller
addikt
uhh
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
PoLizei
aktív tag
Férfikézen nagyon kisz cinosz lesz
P*L****
-
halkow
őstag
ha írni és böngészni is lehetlesz vele akkor bevállalnám szívesen a méret se túlontúl nagy és ha még 1-2 hetett is kibír akkor szívesen elfogadnám
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Hiperwolf
tag
Nokiát idéző formaterv, és ezt most nagyon jó értelemben mondom. Nem akar a kategória legjobbjának tűnni, de a legszebb, az biztos.
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
-
Ádám16
addikt
Kíváncsi leszek, ki fogja ilyennel égetni magát. Tényleg gusztustalan lett...
-
daniel909
addikt
ovisoknak még jó is lehet. de már az iskolában szerintem vérciki.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
culas25
tag
Szerintem fasza, csak ez inkább valami cápauszonyra való, nem emberi kézre
-
mrlujoak
veterán
Jaj, ne!
Ezt, így ebben a formában ne!Tud a Huawei jobbat is!
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
Csapoati
nagyúr
Istenem, ha annyiszor 10Ft-ot kaptam volna, ahányszor ez elhangzott az okosórás híreknél, már nem kéne dolgoznom... Mellesleg 100 ezer még mindig nem kevés pénz, az okosórák java része ennél sokkal olcsóbb, arról nem is beszélve, hogy többnyire totál más a két termék célközönsége.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
BenHans
addikt
kérem a tervező elérhetőségét! Küldenék neki egy jobb ceruzát mert ennek torzít a hegye.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
zdanee
őstag
Egy év eltelt és még mindig a Pebble a legjobb koncepció... Mi a fene van a nagyokkal?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Flind
senior tag
Ha a kijelző egy síkban lenne a pánttal, lehetne okos karkötőnek-szíjnak nevezni, és lenne valami, de így inkább nem mondok rá semmit..
-
geri005
tag
Okos óra?
Nem látom a sörnyitót... -
|DavidWoody|
tag
-
mkRoland
senior tag
Nekem tetszik, el tudnám képzelni a karomon (mondom ezt 95 kilósan, full heteró beütéssel). Bizonyos anyagi keretek között beruháznék ilyenre, ha annyit tudna, vagy kicsivel többet mint egy SE MW600 (persze a 3,5-es kimenetet leszámítva, bár erre is lenne megoldásom).
El tudnám képzelni, hogy a készüléknek az a fekete kiálló izéje a jéghegy csúcsa, alatta folytatódna a készülék, amit körülölelne egy cserélhető szilikon karkötő, ami pedig különféle színekben rendelhető lenne Kínából (nekem egy fekete vagy fekete-kék bejönne sportoláshoz és nyári öltözethez, barna pedig utcai téli-őszi öltözethez). Továbbá lehetne kapni egy csíptetős tokot, amivel nem a karon, hanem ruhán lehetne hordani és ekkor szabad lenne az eddig rejtett 3,5-es sztereó jack-kimenet és egy mikrofon-bemenet is, mint a korábban említett MW600 esetében.
Sajnos a kifejezetten kidomborodó kijelző tűnik a legsérülékenyebb résznek, de nem tartom tervezési túllövésnek, élőben szerintem jól nézne ki.[ Szerkesztve ]
-
VIC20
őstag
,,Szokatlan formavilágú csuklón hordható kiegészítő leleplezésére készül a Huawei."
Ezen a csukón nem látok semmi szokatlant, igaz, hogy az óra takarja valamelyest.
-
Jimmy66
senior tag
Lesz hozzá új teló is. [link]
-
TomWexX
addikt
Megvan miért emelkedik ki a síkból:
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
mkRoland
senior tag
Ez így rettenetesen tetszik. A nagy kérdés a kényelem lesz a headset esetében, jelenleg egy Plantronics Discovery 975-t használok, aminek a gyárilag hozzá járó szilikon-izéje-ami-a-fülemben-tartja egy idő után (1,5-2 óra folyamatosan) kezd kényelmetlenné válni (de a Plantronics-on cserélhető, ha akarom olyanra, hogy a fület körbeölelje). Tartok tőle, hogy nem lesz eléggé kényelmes, valamint karkötőként hordva ha a telefonra hívás érkezik és azon szeretném fogadni, a karkötőre fogja kilőni a jelet én meg csak hallózok és a vonal túloldalán lévő ellenfél is hasonlóképpen cselekszik. Ha ezt a két dolgot (a karkötőként kiálló felület fizikai hatásokkal szembeni ellenállássával együtt hármat) ügyesen megoldják, akkor le a kalappal a Huawei előtt és megtisztelem őket egy jól árazott példány megvásárlásával (én a kezdőárát 20.000 HUF körülire lőném be, de félő, hogy tévedek).
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Hát ez ritka ronda...
-
Tejberizs76
tag
Talán nőknek, lányoknak. Rettenet! :-(
-
ripla
addikt
tudjátok mit nem értek? rengeteg olyan sci-fi film és sorozat van, ami tele van jó ötletekkel. miért nem lehet azokból ötletet meríteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Windows 7
- További aktív témák...
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Apple Watch SE 2022 45mm/1-3 hónap gar./Akku 97%/p3836
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Apple Watch 7 45mm Silver Cellular Használt/1-3 hónap gar./p3817
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest