- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibenny
senior tag
válasz
majdnemkocka #10 üzenetére
A kérdésednek van alapja, de az Apple Watch megoldja, hogy különböző szívproblémákra felhívja a figyelmet.
-
ibenny
senior tag
Én megvettem az eszközt megjelenéskor, de egy hét után fájó szívvel vissza kellett adnom, mert két nagyon lényeges dolog érthetetlen módon hiányzik belőle:
- riasztás szívproblémák, anomáliák esetén: tök jó, hogy folyamatosan méri a plulzusom, de ezzel semmit nem csinál azon túl, hogy nézhetem, ha a nyugalmi pulzusom vmi furcsa tünetet mutat, igenis riaszthatna (ha jól rámlik, 3 éve kérik a gyártótól, nem sikerült még implementálni)
- smart alarm: akkor ébresszen, ha éppen jó alvási fázisban vagyok, amikor kipihentebben ébresztene (ha jól rámlik, 5 éve kérik a gyártótól, nem sikerült még implementálni)Ezek miatt nagyon csalódott voltam, mert az elsőről fel sem merült hogy nem tudja, annyira triviális a folyamatos monitorozás mellett, a másodikat vásárláskor is tudtam, de gondoltam pár hét, és meg is jön, mint új funkció. Éveket ilyesmire nem várok, ha egyáltalán várható is lenne valamikor, így sajnos visszaadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest