Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    Sziasztok!

    Jelenleg 38-as szintű vagyok és annyira lelkes, hogy akár éjszaka is képes vagyok beállítani ébresztőt, hogy ne pihenhessenek egy pillanatra sem az embereim (bár így, hogy már mindenki épp lvl9 fejlesztésen van, többet nem kell már ébresztenem miattuk magam, legalábbis a következő lvl10-es játék frissítésig). :D

    Leginkább az achievementekre gyúrok, ami elég nagy kihívásnak tűnik.
    Vannak ugye ezek az achik közt olyanok, amikhez különféle fegyverkategóriákban kell megadott összmennyiséget legyilkolni.
    Viszont nem minden fegyvert tudom, hogy melyik kategóriába sorolja a játék. Igazából mondjuk csak az M1 Garand érdekelne, hogy ezt melyikbe tarozik, mert feleslegesen lehet végül nem fejleszteném ki (hasonló érzést tud biztosítani a Sivatagi Sas is gondolom, ami már megvan).

    Nem örülök amúgy ennek a PC-s verziónak (bár facebookom nincs, de állítólag Steam-re is érkezni fog a játék, ami viszont van), ugyanis ott egyértelműen könnyebb a játék az irányítás miatt, úgy gondolom evidensebb lenne majd ott folytatnom.
    Viszont ha már PC, akkor már szóba jönnek a komolyabb zombis fps-ek is (Left for Dead, Dead Island, State of Decay, Day-Z), amik közt ráadásul sok aktív online móddal is rendelkeznek. Nehéz dolog ez.

    Ja, 24 éves vagyok. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák