Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Farkassacred #117 üzenetére
Pontosan, egyébként én egy minőségi kvóta rendszert csinálnék, ami rak egy besorolást a játékra, ami mindjárt egy árkategóriába is besorolná. Fogyasztói szabályzást hoznék létre, mint pl. az édességek esetében, hogy lehet drága egy édesség, de a tartalmat tartalmaznia kell. Ebben az lenne a jó, hogy ezen játékkészítő stúdiók nem élveznének monopol helyzetet az árazást/ tartalom adást illetően.
Számtalan helyen láttam én is, még amerikai fórumokon is, hogy javallottan a a Far Cry-ra 30$-os árat szavaznak. Annyit viszont simán megér. Sajnos valakinek 30 ezret is megérne, és ugye pénztárcával szavazunk .... -
válasz
Farkassacred #117 üzenetére
Nyitni valóban hasonló áron szoktak, de szignifikánsan hamarabb csökken az ilyenek ára, mint a valóban jól sikerült maradandó játékoknál.
-
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred #91 üzenetére
Van más open world fps, ami jobb és mostanában jött ki? Melyik az?
-
Szabi®
addikt
válasz
Farkassacred #91 üzenetére
Volt pénz lóvéra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest