- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
És az hogy jött ki? se wifi, se 3G, se játék, se telefon, se semmi, csak stand by az asztalon? Legalábbis csak így tudom elképzelni egy mai okostelefon 5 napos működését. Meg az átlag 2-3 nap is elég túlzó egy normál használat mellett.
redmonk':
"Ott nem is fognak válaszolni mert Samsung fanboyok és nem akarják beégetni a márkájukat"Ezt nem biztos, hogy tovább kéne erőltetni... Minden kérdésre válaszolunk, ahogy tudunk, nem a többieket utáljuk a topik címe, ha jól tudom, szóval az ilyesmit eléggé hanyagolni kellene...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"Mert Omnia topicban (ott is feltettem ezt a kérdést, de nem bírnak válaszolni...) írtak valami olyasmit, hogy ha nem hivatalosan msot frissítetted akkor már nem lehetséges a későbbi frissítés."
Szerintem ott is kaptál választ, bár tény, nem mindenki válaszolt.
JK1 és a hivatalos út a biztos (a chevron se ördögtől való, csak vannak hátrányai). Ennél többet senki nem tud, ergo lehet kisregényt írni róla, de felesleges.
Szerinted a Samsung és az MS arra fog jutni, hogy kész, az Omnia 7 nem frissíthető és onnantól tesznek rá? Ne légy naiv. Lesz/van megoldás. a firmware dolognál gondolom nem volt kellő kommunikáció, így most élesben szívnak teszt helyett, de miután megitta mindenki ennek a levét, a rendszer és a telefon is pont annyira lesz jó, mint bármelyik. Most is az, csak páran verik az asztalt, hogy még nem tudnak másolni-beilleszteni. Sajnos ez van... várni kell.
bobace:
Az kemény... az átlag az ekkora kijelzős okos cuccoknál max. 2 nap... wifi, játék, telefon, stb. mellett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest