Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

válasz bobace #53 üzenetére

És az hogy jött ki? se wifi, se 3G, se játék, se telefon, se semmi, csak stand by az asztalon? Legalábbis csak így tudom elképzelni egy mai okostelefon 5 napos működését. :D Meg az átlag 2-3 nap is elég túlzó egy normál használat mellett.

redmonk':
    "Ott nem is fognak válaszolni mert Samsung fanboyok és nem akarják beégetni a márkájukat"

Ezt nem biztos, hogy tovább kéne erőltetni... :((( Minden kérdésre válaszolunk, ahogy tudunk, nem a többieket utáljuk a topik címe, ha jól tudom, szóval az ilyesmit eléggé hanyagolni kellene...

[ Szerkesztve ]

• stevve

veterán

válasz Daffchy #42 üzenetére

"Mert Omnia topicban (ott is feltettem ezt a kérdést, de nem bírnak válaszolni...) írtak valami olyasmit, hogy ha nem hivatalosan msot frissítetted akkor már nem lehetséges a későbbi frissítés."

Szerintem ott is kaptál választ, bár tény, nem mindenki válaszolt.

JK1 és a hivatalos út a biztos (a chevron se ördögtől való, csak vannak hátrányai). Ennél többet senki nem tud, ergo lehet kisregényt írni róla, de felesleges.

Szerinted a Samsung és az MS arra fog jutni, hogy kész, az Omnia 7 nem frissíthető és onnantól tesznek rá? :U Ne légy naiv. Lesz/van megoldás. a firmware dolognál gondolom nem volt kellő kommunikáció, így most élesben szívnak teszt helyett, de miután megitta mindenki ennek a levét, a rendszer és a telefon is pont annyira lesz jó, mint bármelyik. Most is az, csak páran verik az asztalt, hogy még nem tudnak másolni-beilleszteni. Sajnos ez van... várni kell.

bobace:
    Az kemény... az átlag az ekkora kijelzős okos cuccoknál max. 2 nap... wifi, játék, telefon, stb. mellett.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák