- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Elmebeteg állatok! Mi értelme? Ezentúl évente új SIM lesz? Már a microSIM is hülyeség volt.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sztbeni
őstag
nagyon hasznos a SIM, például ha van külföldi kártyád. Sokkal egszerűbb, mint a programozott.
A CDMA-val meg nem érdemes foglalkozni, a 3G-hez képest egy elég fejletlen technológia. Ott van értelme, ahol nincs megfelelő 3G lefedettség (pl. USA). A kompatibilitásról nem is beszélve. Európában már évekkel ezelőtt elvesztette a létjogosultságát
-
Sztbeni
őstag
Én csak azt az egyet nem értem, hogy miért kell most ezt a sok faszságot kitalálni, amikor közel 20 évig jó volt mindenkinek a sima SIM kártya.
-
Sztbeni
őstag
pedig nagyon nem. Az usa ezen a téren eléggé el van maradva. Sok helyen gsm is csak a városokban van. Az iPhone megjelenéséig meg nem is nagyon volt elterjedve a mobilnet. Nem véletlen, hogy az első iPhone csak 2G-t tudott. Pedig akkoriban (2007) itthon már elég jó 3G lefedettség volt.
CDMA létezik Európában is, bár nem túl elterjedt. Romániában pl. a Zapp szolgáltatott, jó is volt egy ideig, 2005-2006 körül jóval gyorsabb volt a 3G-nél, de utána lemaradt. Azóta megvette a Cosmote, mert önállóan már nem voltak nyereségesek. Jelenleg az országban jobb a 3G lefedettség, mint a CDMA.
-
Sztbeni
őstag
nem, Zala megyei vagyok
annyira nem értek, csak mivel többször jártam arra, ennyit megjegyeztem. Meg ilyen dolokat külön megtanultam, mert megyek idén és szeretnék kártyát venni.
Azt, hogy árul-e jelenleg a Cosmote CDMA telót, azt nem tudom. Modemet árul, az biztos. De a Zapp árult, és tudtommal fennt is vannak még a telók az oldalukon. zapp.ro
Van még pár CDMA szolgáltató Európában főleg Csehországban, Moldovában és Oroszországban elterjedet.
Csehország: ufon.cz
Moldova: unite.md
Orosz: fejből nem tudom, de ha kell megkeresemAz igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
- Yettel SIM kártya 3000 ft egyenleggel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest