- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Inkább állnának be a Sailfish OS mögé, hadd kapjon végre szelet a Jolla.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz gyurkikrisz #50 üzenetére
"És a Nokia már régen nem az a mindent eladó név."
Így van, max az 50-60+os korosztályban fordulhat olyan élő, hogy "ezt veszem, mert ez Nokia".lordfreyr jó lenne, de tuti nem fognak, mert attól szerintem nem lennének sikeresek. Egy Átlag Pisti például tuti inkább androidot venne, mint egy számára ismeretlen oprendszerrel szerelt telefont.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Eeshtvaan
tag
Úgy veszem észre, igazán senki nem sejti a történet valóságtartalmának mértékét.
Mindenesetre a Nokia esetleges visszatérése érdekelne."Az egyik kacsa az volt, hogy jól élünk... aztán tele lett az is."
-
Rickazoid
addikt
-
ZeRTaX
csendes tag
Szerintem ha kihoznának egy ütős kis telefont jó árazással, akkor Közép-Európában simán benne lennének a TOP 5 márkában elég gyorsan. Mint egy fentebb említette sok emberben benne van még a beidegződés, hogy a Nokia az Isten!
Mindenesetre ha igaz, ha nem én nagyon örülnék egy ilyen telefonnak és ha tényleg kihoznának egy értelmes androidos telefont az elsők között ruháznék be rá! -
Dare2Live
félisten
"A tudás a kutatás fejlesztésben van..."
olvasd el mit írtál... wow micsoda közhely.
A cseresznyemag meg a cseresznyében!"az hogy üzleti stratégiát csinálja bármelyik manager csinál neked pár hét alatt nem kell hozzá tudás."
Jó üzleti stratégiát? Azért gyilkolnak is, mert amellé már csak KH a problémás. Kérem a telefonszámokat... vagy linkelj párat.
"Az eszközökkel és SW-vel kapcsolatos tudás NINCS a Nokiánál jelenleg."
direkt pldaval szemléltetem.: 2013 decemberében kitaláltak egy jó üzleti tervet és csináltak egy céget pár oppoból kiugró manager/mérnök. Jó gerillamarketinggel és egy extraval (minőségi SW support) elérték, hogy még mindig nem tudnak eleget gyártani miközben 2014 májusában piacon volt a telefon. Figyelted ugye, 2013 decemberében otthagyták oppot és 2014 májusában piacon volt a telefon. Fél év!
"Az eszközgyártás nem annyiból áll legyártatom azt kiszórom."
olvasd el mit írtál újfent. Nem a gyártás tényleg nem abból áll, hogy kiszorom. wow
"Kell hozzá terjesztői háttér (nincs)..."
Egyrészt nem kell feltétlen. ld nexus esetét ahol kb egy weblap a bolt.
Másrészt fel kell venni azon embereket akik terjesztették, megállapodtak T-mobile, Vodafone, telenor, Orangeval, hülye boltal...
Ez nokianak nem lehet probléma."kell szerviz háttér (nincs),"
2héten belűl leszerződnek 3-4 ebből élő céggel alá HTC/Samsung/LG.... tartanak egy hetes oktatást, tudjon factory resetet nyomni ha az nem oldja meg diagnosztizálni pcb, kijelző, aksi, csatlakozó a hibás és azt cserélni ami ennél bonyolutabb és érdemes javítani arra meg egy központi szervíz alá HTC/....
"marketing költséget"
Itt pl baromi nagy dolog, hogy Nokia.
"...bizony itt jön a milliárdos összeg képbe(és nincs MS aki ezt finanszírozza)"
Nézz már utána mielött ilyet írsz.... hirtelen keresés aszondja, hogy "747 millió eurót" nyeresége volt Nokianak 3.negyedévben. [link] Hogy dimenzióba tudd rakni ugyanebben a negyedévben az LG 194 millió$ os profitot ért el = ~170meur. [link]
Másrészt ami tényleg sokat vihet az a felsorolásodból (terjesztés, szervíz, marketing) az a marketing de ez mindig döntés és stratégia kérdése ld pl oneplus."Nem arról beszélek, hogy nem lehet készülékgyártó, hanem arról, hogy totál hülyeség mert 1-2évig bukó az egész szinte biztosan..."
Tehát akkor mégis lehet? Ha pedig mikro cégek be tudnak törni erre a piacra, kb 0 tőkével és Nokianal sokkal gyengébb KHval akkor Nokia mért nem?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
daniel909
addikt
Ha megoldják a pv kamerát egy n9 szeru házba akkor van egy vevojuk.
Alom válna valóra.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
sz.balazs.95
veterán
válasz daniel909 #59 üzenetére
Hatalmas szerencséd van, ugyanis létezik olyan telefon, ami tökéletesen megfelel ennek a két kritériumnak:
Nokia Lumia 1020.dreamdancer:
„a többiek meg konkrétan megbuktak.”
Azért ezt még szerintem korai kijelenteni.
A Jollában a Firefoxban és az Ubuntuban ott van még a lehetőség.
A Tizen mondjuk tényleg halott, köszönhetően a Samsungnak, illetve a BB10 is igencsak kihalófélben van.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
dreamdancer
őstag
Ez az ostobaság még hányszor bukkan fel?
Igen, a Nokia titokban androidos készüléket fejleszt (MeeGo-t), EZÉRT eladta az egész mobilos részlegét fejlesztőstü-PW-től, mindenestül bagóért. Mert jobb nulláról kezdeni, úgy, hogy a protokoll teszteres mérnökök a hálózattól ülnek le mobiltelefont csinálni, esetleg észrevétlenül felvettek párezer hozzáértő mérnököt, csak senkinek se tűnt fel, de az Északi-sark jege alatt már dolgoznak a telefonon egy titkos laborkomplexumban.
Az emberi hiszékenység és ostobaság végtelen.
@lordfreyr
Az Android pont azt bizonyítja, hogy egy új rendszer akkor tud elterjedni a domináns mellett, ha egyértelmű, nyilvánvaló előnyökkel rendelkezik a régihez képest. Az Android óta ilyen nem volt, látható, a WP is hogy kínlódik a MS-háttér ellenére is, a többiek meg konkrétan megbuktak.Nem a lényeg a fontos.
-
halkow
őstag
OMG 1 év alatt sok minden megtörténhet én személy szerint egy Androidos Lumia 930-ra vágynék kicsit feltuningolva remélem sikerül fog nekik.
Alcatel onetouch idol2s the king
-
daniel909
addikt
válasz sz.balazs.95 #60 üzenetére
Lol oké persze.
Oda kellett volna írni h androiddalYoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
sz.balazs.95
veterán
válasz daniel909 #63 üzenetére
az úgy már más. (egyébként sejtettem. )
de végülis külön-külön megoldható a kettő:
Veszel egy Xperia Z1 Compactot, aminek elég pöpec a kamerája, még ha nem is 41 Mpx, mellé meg egy N9-et.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
br.rak
őstag
A pureview biztos hogy MS tulajdona , nem csak license mint a navi? ( bár elnézve a 1020 vs 808 összehasonlításokat inkább visszafejlődést lehet itt is látni, mármint fényképezés területén)
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
válasz sz.balazs.95 #64 üzenetére
Azért androidból a z1c-nél van egy-két jobb képet készítő készülék is.
-
mekker
őstag
Felesleges a Jollát mind bukottként, mind sikerként elkönyvelni. Jelenleg még semmi nyilvános eladási statisztika nincs. Aztán ott van még a magas ár, a márka bejáratása, a terjesztési korlátok (ha jól tudom most csak webshopból és kb. féltucat szolgáltatónál kapható)....
Szerintem ha kijön valaha a Jolla #2 valami kedvezőbb árral és a felsoroltak jobb "kiküszöbölésével", az majd igazolja hogy sikeres a projekt. Tehát ha a Jolla komoly üzleti kapcsolatot alakítana ki a Nokiával, a nagyobb büdzsével és persze a cég hírnevével, üzleti/technikai múltjával meg lehetne gyorsítani ezt a folyamatot. Annyira nem vagyok friss most Jolla-ügyben, de a régebbi megnyilatkozásaik alapján nem igazán tűnik úgy, hogy komoly ellentétük lenne a Nokiásokkal.Szóval egyáltalán nem egy elszállt ötlet. Nagyon dinamikusan fejlődő cég, letettek egy komoly szoftveres munkát az asztalra (+android futtatókörnyezet), mögöttük van több tucat nevesebb cég (viszonylagos) támogatása és úgy összességében nagyon jól megragadták ezt a "startupos" vonalat.
Én jobban örülnék neki, mint egy újabb Androidos készülékkel, eddig sem igazán látok benne sok izgalmasat. Vagy ha droid, akkor nyúljanak hozzá rendesen (nem egy Touchwiz 2-re gondolok). Persze még mindig csak kósza pletyka, hogy lesznek itt újabb készülékek.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
G4bi89
senior tag
Mindkettőben nagy a kockázat szerintem. Amennyiben android alapokra épülne tényleg valami teljesen más szemlélettel kellene kiadniuk és nem csak egy átrajzolt felülettel. Jolla meg már alapból veszélyes mert új oprendszer és kicsi támogatás. A Nokia eddig is ebbe bukott bele, Symbian erőltetése aztán meg a piacra későn érkező Windows Phone...
Látjuk, hogy az új rendszereknek nehéz a két (három?) nagy mellett, a FF és a Blackberry is csak szenved.Én még mindig az androidban látnám a jövőjüket persze nem úgy, ahogy az "X" szériában csinálták.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz sz.balazs.95 #64 üzenetére
Vagy veszel egy Xiaomi Mi3-mat, aminek bár "csak" 13 megapixeles a kamerája, de cserébe dizájnra nagyon hasonlít az N9-re.
-
sz.balazs.95
veterán
csak az meg már szerintem elég távol áll a PureView-tól.
(#73) Coulson:
Ha mondjuk szépen meg tudják csinálni, neadjisten még jobban is, mint a Nokia, akkor bátran csinálhatják![ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Coulson
tag
válasz sz.balazs.95 #72 üzenetére
Majd lemásolják...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz sz.balazs.95 #72 üzenetére
Nem baj, de egy iPhonet is kiválthatsz vele, főleg, ha frissíted MIUI6-ra
Amúgy nem tudom, hogy daniel909 kolléga mennyire jártas fényképezés terén, de egy normál júzernek pont olyan jó lesz ez is, mint a PV. Ha ért hozzá, az más.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
De ha direkt PureView-os N9-külsejű Androidos mobilt keres magának, akkor nem lesz jó.
Viszont jelenleg ezt egy készülékkel nem lehet megoldani sajnos.
-
Pirosász
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #60 üzenetére
Jolla vagy 1.5 éve adta ki a telefont?Létezik még egyáltalán?Olyan sokat kerestek rajta,hogy azóta abból élnek?Ubuntu mobilra is vagy két éves szenvedés.Egy teló sem jött még ki.Lehet már egyáltalán éles rendszerként használni?Nem tudom ezekben miért van lehetőség,a (még ha csekély is)piaci résszel rendelkező BB10 meg halott.Mondjuk aki nem játszik azt ne hívják vesztesnek,igaz.
-
sz.balazs.95
veterán
A BB10 most sajnos eléggé lejtőn van, míg a többi megemlített platform előtt ott van még a lehetőség, szerintem.
Ubuntu telók elvileg jövőre jönnek.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz sz.balazs.95 #75 üzenetére
Ez igaz. De jelenleg a Xiaomi Mi3 áll legközelebb az elképzeléshez. Ha meg a külső nem számít, akkor a Galaxy Note 4 (tudtommal ez a fotós király az új flagshipek közül).
Pirosász Én sem nagyon hiszek az ilyen új platformokban. Hiába jók, ha nem ismertek. Bár, azt sem szabad elfelejteni, hogy 6-7 éve az Android is épp ilyen ismeretlen volt.
BB10-nek szvsz lenne esélye, csak egy jó árképzésű, erősebb hardverű telefon is kéne még a Z3 mellé, és persze sok-sok reklám.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz Dare2Live #57 üzenetére
Te csodásan bedobod közhelynek a KH-t, de milyen KH az elmesélnéd már? Olyan általános mindenre jó csoda KH? Vagy mi? A tudás(aka KH) az emberekben van, és azok nincsenek már a cégnél, legalábbis akik a telefonokkal foglalkoztak, 25000 ember szép átment az MS-hez. Ezt nem akarod megérteni, hogy nincs telefonnal kapcsolatos "KH" a cégnél.
Valahogy innen borul az elmélkedésed. Managerek úgy jönnek mennek mint valami vándorcirkuszosok, a vezetőségi tanácsba van ott ember F-Secure-tól, Procter & Gamble-től, Verizontól, stb... Ha elég időt eltöltesz egy nagyvállalatban, akkor megtapasztalod.
Stratégiához meg összeül X manager aztán jön a projekt belőle és végül úgy 100 ember munkájából lesz valami, mindenki lökdösi valamerre és a végén megszülnek valamit, nem sok individualitás van benne.Aztán hozod itt a rosszabbnál rosszabb példákat...
OnePlus...
Van egy olyan "kicsi" cég hogy BBK, ők a világ egyik legnagyobb elektronikai vállalata. Sok mindent gyártanak többek közt telefon bárgyártók elég régóta. Mobiloldalon két leányvállalatuk van OPPO(két cégük is van ezzel a névvel) és a Vivo, remélem mind a kettő ismerős. OPPO-nak szintén van egy leányvállalata OnePlus néven. Semmiféle kirúgás vagy egyéb nem történt, egyszerűen a OPPO-nál elkezdet Cyanogen projektet egy külön cégben vitték tovább. A O+O meg véletlenül se a Find7 testvérmodellje, dehogy is... Szóval ugyan az a cég gyártja mind a 3 brand-ek a készülékeket és csak marketingben különböznek igazából, a fejlesztés 1 helyen történik. OnePlus pedig az OPPO értékesítési és szerviz hálózatát használja, hát igen ezt sikerül fél év alatt elérni, egy weboldalt és hírverést csinálni, a többi ott volt már elég rég, egy fillérbe nem került kb. Mondjuk úgy te nem figyelsz...Ja igen a Nexusok mögött véletlenül sincs ott egy LG, Smasung, HTC, Asus, sose volt... Bocs de hogy lehetsz ennyire vak? Az hogy te csak egy weboldalt látsz, attól még mögötte rengeteg munka és logisztika van, szállítással és szerviz háttérrel mind Google oldalán mind a gyártók részéről.
Mi van??? Nokia szerződik a Smasung/HTC/LG-vel??? Ezt te se gondolod komolyan.
A készülékgyártó ODM a készüléket adja és kész, legyél vele boldog, a többit te kell megold.A Nokia egy értékes név, de semmit nem érsz vele, ha nem dugják minden szolgáltatónál az emberek orra alá és nem tudják, hogy létezik a készülék, és ez pénzbe kerül rengeteg rengeteg pénzbe. Igen azok az értékesítők akik ezt csinálták szintén mind az MS-nél landoltak...
Hát igen, nagyon szeretem a "ki melyik számot emeli ki a negyedéves jelentésből játékot"... Ajánlom figyelmedbe. A valós profit az 353millió, ami 30% növekedés YoY. A forgalom összességében stagnál/enyhén csökken. Mivel folyamosan csordogál be az MS kifizetése(nem 1 összegű a kifizetés és nem is mind kp.) illetve, így majd csak jövő év végére tisztul le teljesen a pénzügyi mutató.
De mivel egy elég rossz és hamis példával próbálod az igazad alátámasztani, így megint eljutottunk oda, hogy miért érné meg a Nokiának pénzt kidobni újra a telefon fejlesztésre mikor a cég most kezd még csak stabilizálódni?
-
margithid
veterán
válasz sz.balazs.95 #77 üzenetére
BB azért nincs annyira lejtőn, pénzügyi helyzetük stabilizálódott, Passportból 1 nap alatt elvitték az erre az évre szánt mennyiséget.
-
Воланд
titán
válasz margithid #80 üzenetére
jah, az okostelefonpiacon a reszesedesuk meg kimutathatatlan. a beveteluk nagy resze meg nem a telefoneladasokbol jon. ez az elvittek az erre az evre szant mennyiseget meg viccnek jo.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
margithid
veterán
Miért lenne jó viccnek? Nyilván nem tud versenyezni akkora mamutokkal mint microsoft, apple és google.
De passport igenis jól kezdett mégha neked ez nem is érthető.
Kalkuláltak egy eladási számmal idénre, megdőlt 1 nap alatt, tök mindegy mennyi volt az a szám, lényeg, hogy túlteljesítette.
Amúgy meg kiváncsi leszek fél év múlva mennyi lesz a részesedésük, Z3 igencsak jó telefon, igencsak jó áron! -
Yeffy
veterán
gondolom egyelőre kb kacsa ez a hír, nem követem a telefóniát egy jó ideje, mindenesetre az biztos, hogy egy PW szintű kamerával szerelt NOKIA... hmm, az nagyon jól jönne nekem is droiddal. tudnék mire váltani. jelenleg kb lövésem sincs, mire lenne érdemes, bár nem is sürgős a váltás, elvagyok egyelőre a jelenlegi telómmal, vannak fontosabb dolgok is az életemben.
kíváncsian várom, hogy lesz-e ebből valami. meglátjuk.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Blyan
félisten
Tudjátok mit, én nagyon várom az androidos Nokiát! Minden ellene szól, de széllel szemben pisálni jó és ezt a Nokia is tudja.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Quasi_modo #87 üzenetére
Inkább magadat pisáld le, mint más téged.
/smartphone market observations/
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Oppenheimer #88 üzenetére
Hogy erre nem gondoltam...
Az ember mindig tanul valamit amitől bölcsebb lehet.[ Szerkesztve ]
valami
-
Воланд
titán
válasz margithid #83 üzenetére
a bb nem hozott nyilvanossagra.ilyet, hogy ok mennyivel kalkulaltak az iden ertekesitendo darabszamot illetoen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sz.balazs.95
veterán
válasz margithid #80 üzenetére
Én a BB10 piaci részesedésére gondoltam, igaz, ezt nem írtam.
Na az mindent csinál csak nem növekedik, de még csak nem is marad egy szinten.
Márpedig ha eléri a zérót, akkor a platform konkrétan kihal, és ettől nem állnak messze.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dare2Live
félisten
"Vagy mi? A tudás(aka KH) az emberekben van, és azok nincsenek már a cégnél, legalábbis akik a telefonokkal foglalkoztak, 25000 ember szép átment az MS-hez."
had idézzem magam: "Nagyját már korábban vagy már most kirúgta és jövőre is... és ezek az emberek munkát keresnek. BINGÓ!"
"Ha elég időt eltöltesz egy nagyvállalatban, akkor megtapasztalod."
kösz most is nagyvállalatnál dolgozom.
"OnePlus pedig az OPPO értékesítési és szerviz hálózatát használja"
De tényleg van bármilyen supportja európában?
"Ja igen a Nexusok mögött véletlenül sincs ott egy LG, Smasung, HTC, Asus, sose volt..."
és tudod, hogy müködik egy pl telefon szervizelése, legyen az Asus, HTC, LG vagy Samsung?
"Mi van??? Nokia szerződik a Smasung/HTC/LG-vel???"
had idézzem ujból magamat:
"2héten belűl leszerződnek 3-4 ebből élő céggel alá HTC/Samsung/LG...."alá = mint. 1éve pl S4emet veszprémi gyorszervíz, samsung partner javította, két hete TMX mobile solutions.
ld az írásomat mennyi egy ilyennel leszerződni."A valós profit az 353millió, ami 30% növekedés YoY. A forgalom összességében stagnál/enyhén csökken. Mivel folyamosan csordogál be az MS kifizetése(nem 1 összegű a kifizetés és nem is mind kp.) illetve, így majd csak jövő év végére tisztul le teljesen a pénzügyi mutató."
forgalomra én ilyet látok:
"Q3 2014 Highlights
• Nokia delivered net sales growth and
strong profitability.
• All three of our businesses grew net
sales year-on-year and sequentially"Ez persze mobil nélkül. Mobillal persze csökkent a forgalom. Nyereségnél szintén 760meurt látok. A bázis miatt óriási az ugrás tavaly ugye még -143meurt látok.
Igen ehez hozzá fog jön egyszeri tételként 3.8beur és 10évre elosztva 1.6beur.Kérdés megint miben látják a pénzt, csinálhatják olcsón, bérgyártás, márkanévre építés, gerilla marketing, meg vmi +, de ennyiből akár egy komolyabb gyártót is megvehetnek. Cakk pakk.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mekker
őstag
Van az 10 hónap is, de kezdetben még csak a finneknél volt kapható, ha jól emlékszem. Aztán kiterjesztették az EU-ra, majd fokozatosan több országra. Ahogy mondtam, még csak most ugrik a majom a vízbe, még semmi hivatalos infó. Ez nem Ubuntu phone, amiből több év szenvedés után sem tudtak készüléket kiadni (csak valami fél-bugos Nexus-port van) és nem is Firefox OS, ami egy totál zárt és a mai smartphone piacra nem igazán való rendszer (kb. mint az S40-es Ashak).
Ez még csak a "béta kör", ha eljutnak a Jolla #2-ig, akkor már lehet arról beszélni, hogy van-e jövője a vállalkozásnak, vagy nincs, addig kár lenne temetni.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Воланд
titán
válasz Dare2Live #57 üzenetére
"Tehát akkor mégis lehet? Ha pedig mikro cégek be tudnak törni erre a piacra, kb 0 tőkével és Nokianal sokkal gyengébb KHval akkor Nokia mért nem?"
-
Dare2Live
félisten
Akkor had rakjam be ide:
androidos_tablageppel_robbant_a_nokiadon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ClioRS
őstag
válasz Dare2Live #99 üzenetére
És mellé legyen ez is:
”We will have a Nokia technology group talking to hundreds of companies putting together market requirements on what is needed in the next phone or TV or tablet, and then we will build it for you and license it out" - egyenesen a Nokiától jött ez.
Kötötték az ebet a karóhoz itt páran, meg jöttek a tuti tippekkel, hogy márpedig a Nokiának semmi nincs készülékfejlesztéshez..... Nem jött be a "tuti"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest