Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Faszántos, csak kicsit olcsóbb is lehetett volna. 150ezer rögtön ráment.
Oppo find 7 astro black
-
ucli
senior tag
Naigen,kicsit húzós
Csak 146000 Ft[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó cucc ez, csak ez az ár azért már nem olyan iszonyatosan megkapó. Oké, mondjuk kb nincs erősebb telefon a piacon. Nekem a 7a jobban kellene.
-
sz.balazs.95
veterán
szerintem rendben van az ára, főleg ha azt nézzük, hogy mit kapunk a pénzünkért.
(ráadásul ez EU ár, szóval áfával együtt ennyi. Ehhez max. a szállítási költséget kell hozzácsapni, feltéve hogy kell-e azért egyáltalán fizetni.)Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
halkow
őstag
sok ennyi pénzért ... a "nagy oppo "
Alcatel onetouch idol2s the king
-
blade zte
őstag
válasz sz.balazs.95 #4 üzenetére
Még több ilyen megnyugtató szót légyszíves.
A gond az, hogy egy oneplus one 300 euró alatt lesz hivatalosan.
Oppo find 7 astro black
-
sz.balazs.95
veterán
én az árát látva a HTC One, Galaxy S5, meg hasonlókhoz hasonlítottam hirtelen.
Az 1+1 ilyen van is meg nincs is kategória jelenleg.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
blade zte
őstag
Azért azt nem tudom. Hogy lehet 1 vállalaton belül 2 ennyire külömböző megközelítés (márha igaz ez az egész)? Mit gondoltak az opponál, hogy olyan sokan veszik meg a find 7-et a oneplus mellett? Fél óra alatt sem fogyott el 1000db oppo, mert fél órával később is lehetett még ajándék akksival kapni.
Azért valaminek csak kéne lennie extrának a find7-ben (nem a QHD).
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
törölt tag
válasz blade zte #10 üzenetére
Szerintem ez olyasmi, hogy kitolják rendes áron a nagyobbik telefont, lehet kapni, normális mennyiségben gyártják, stb. És az olcsó meg hírverésnek jó, egy szociális média kampány, addig is erről beszélnek, és aki kicsit bohóckodik a meghívóért, az megkaphatja olcsóbban.
-
blade zte
őstag
válasz #16820480 #11 üzenetére
Ezt én is gondoltam. De azért az már durva, hogy a oneplus one vízálló, és a nagyobbik verzió tárhelye alapból több, mint a méregdrága oppo-é. Egy find 7a-hoz képest konkrétan csak előnyei vannak a microsd-t leszámítva (ami nem is kell, mert ígyis életed végéig elég 64gb), és még mindig olcsóbb.
Oppo find 7 astro black
-
Lionking01
tag
Elsőre mindig megkapó az ilyen telefon, de ha jobban belegondolunk...
Garanciáztatás hogyan, hol, mennyit kell várni rá?
Szoftverfrissítést? Ha egyáltalán lesz.A legtöbb ember számára ismeretlen. Most megveszed 150ezer forintért, és kapásból értéktelenedik min. 20ezer forintot. Aztán, ha nem 2-3 évig akarod megtartani, akkor 1 év múlva már kb. fele annyiért sem tudod majd eladni, mert ismeretlen az emberek nagy részének. Csakis akkor érdemes ilyesmit venni, ha min. 3 évig megtartja az ember, mert már most is az új csúcstelefonok olyan értékvesztésen mentek keresztül, hogy az emberek, akiknek van ennyi pénzük, tuti nem oppo-ra fogják költeni, hanem valamelyik ismertebb márkára.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Lionking01 #13 üzenetére
A nagyobb márkák sem sokkal jobbak érték állóság szempontjából szvsz
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
válasz Lionking01 #13 üzenetére
Globális márkákat (kivéve Apple) is ugyanúgy utoléri az árerózió. Aki ezen morfondírozik vásárláskor, vegyen aranyrögöt inkább. 3 évre nem sokan vesznek ma már telefont, az átlag 1-1,5 év után dobja...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
az idei csúcs sztem ez lesz mert LG3, Samsung F, SonyZ2,... ezek jóval drágábbak lesznek. és sztem mindegyiket alázni is fogja..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Lecs@
addikt
válasz sz.balazs.95 #14 üzenetére
+1
Én épp holnap rendelem a 7a - t.
(#18) leslien
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
kocsisdavid5
aktív tag
Nagyon jó lenne, csak nem ennyiért
-
törölt tag
válasz blade zte #12 üzenetére
Ennek szerintem leginkább marketing értéke lesz, mert amilyn keveset eladnak belőle, igazán sok vizet nem zavar majd. Szerintem ilyen tízezres példányszámban fogják tolni legfeljebb.
Lionking01: Garancia úgy néz ki, hoyg visszaküldöd oda, ahol vetted. Az Oppo esetében ez egy európai központ, és a postát ők állják. Mivel szinte hivatalos rá a CM, így szoftveresen kb csak a Nexust lehet velük egy lapon említeni, de az biztos, hogy a hónapos-éves késéssel frissítő, vagy egyáltalán nem frissítő Samsung-LG-Sony-HTC az elbújhat.
Az értékállóság megint érdekes kérdés. Az elvileg legjobban árat tartó szifon is igen sokat esik. Újonnan az 5 az olyan 200 ezer körül volt? Most adtam el az enyémet, nincs egy éves, garanciális, független, papírokkal mindennel 90-ért sikerült elpasszolni. Szerinted ez nem durva értékesés 9 hónap alatt? -
Graphics
Jómunkásember
válasz #65577472 #15 üzenetére
Az Applet nem erinti arerozio?
Leginkabb oket...
@Lionking: eltévedtél... Nezz meg egy kozepes Lenovo mobilt hogy tartja az árát..
Minel dragabb egy telefon annal nagyobb a buko...
Aki fél kinait venni az inkabb egyen kinait...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Dr.FantastiK
őstag
ennyit penzt nem szabad Kinai telefonert kiadni ! ! ! !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.FantastiK #29 üzenetére
Ez az Oppo miben rosszabb, mint mondjuk egy Sony Xperia Z1?
-
blade zte
őstag
Hát igaz. Samsungért, appleért, HTC-ért (bár szerintem még mindig kínai, juj mily kommunista elveket vallok én...), LG-ért, vagy bármelyik más nem-kínai gyártóért még kevesebbet sem adnék ki a csúcstelóért, KIVÉVE a sharpot.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz sz.balazs.95 #30 üzenetére
nem rosszab, soot talan van ugyanannyira jo, de a szokas az hogy Kinait eleve olcsobban kapjuk meg ! ez a divat, es mar raszokott a 'Nep' ..
a Samu is viheti mar lefele az arakat .Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.FantastiK #32 üzenetére
Szerintem meg ez így is lényegesen olcsóbb, mint a nagy gyártók csúcstelói, ha meg hozzávesszük a teljesítményét és képességeit, akkor meg pláne.
Azért a QHD kijelző biztos megdobja az előállítás költségét.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Na miért is? véletlen jobb lesz mint egy Samson...
Ha nincs tapasztalatod kinai telefonokkal ,ne törj felettuk palcat...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Lolka Bolka
aktív tag
Meg tudnék barátkozni egy ilyennel.
-
Lomha 8V
addikt
Nem rossz. Csak sajnos az ára is fejlődött, nem csak a hardvere.
-
James67
aktív tag
Tetszik nagyon, csak az ára nem.
Redmi Note 8 4/64
-
Nagyon tetszik ez a telefont, főleg a karbon mintás hátlappal. ♥
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
puntocsento
csendes tag
szerintem minden relatív. nem olcsó, de nem is annyira drága. emlékszem amikor pár éve megvettem újjonnan a htc touch diamondot 120e ft-ért. 3 év múlva 10e ft-ért láttam a neten. na ez egy kicsit komolyabb annál és csak 30e ft-al drágább. érdekes hogy mindent sokalnak az emberek. sok is merős modta még pár éve milyen drága egy dvd lejátszó 20-30e ft-ért. én még 98-ban 220e ft-ért vettem a sony dvd lejátszót, és akkkor a kereset is kevesebb volt.
viszont az is igaz, hogy 1 éven belül az összes cég piacra dobja a 2k-s kijelzős mobiljukat. és ez leviszi az árakat. DE mindig azt mondta mindig az nevet aki utoljára nevet. mert valaki azt mondja, kivár fél évet hogy lejjebb menjen, és akkor vesz 1-et. de aki 1évet vár az már még olcsobban vehet, vagy ha nem is olcsóbban, de nagyob tudásút ugyan annyiért! -
Lolka Bolka
aktív tag
válasz puntocsento #39 üzenetére
Csak ha mindig várnánk a jobbra és az olcsóbbra, akkor sosem vennénk semmit. A vásárolt termékek nagy része nem nevezhető jó befektetésnek, a szó klasszikus értelmében.
-
James67
aktív tag
-
puntocsento
csendes tag
válasz Lolka Bolka #40 üzenetére
ezt mondom én is. nem lehet mindig csak várni. az öcsém volt iylen, mindig várt vagy 2évet, mert olvasta, hogy kiadnak, ilyen gyors, meg olya gyors procit, ssd, video kártya. 2 év múlva megvette persze jó drágán. én fél év múlva sokkal jobb cuccokat vettem olcsóbban. nem lehet várni, nincs mire? akkor lehetne, ha megálna a technikai fejlődés! de nem fog!
-
Dantes74
csendes tag
Megkaptam. Kezemben van. OPPO FIND 7.
Szép.
Használni nem tudom. Nagyon kínai minden rajta, kicsi angollal.Van valaki aki megbütykölné nekem?
Dantes
Előre is köszi
-
leslien
nagyúr
nem akarlak idegesíteni, de te ezt nem nézted? én innen fogom rendelni még vámot sem kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
Az első indításkor fel kell ajánlja, hogy angolul vagy kínaiul akarod használni. Ha nem (mert esetleg már volt bekapcsolva, és az idióták a kínait választották), akkor próbálj meg belépni a recovery-be (kikapcsolt állapotban power+hangerő le), ott feldobja a nyelvválasztást, és tudsz factory resetet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest