- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Hálaadásra... Bakker, miért kell ennyit várni. Kb holnap már forgalmazni kellene.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Glenda
addikt
Windows Phone 8X? Wow, a logókon is.
Tetszik a marketinghadjárat.
[ Szerkesztve ]
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Dunbar
senior tag
Sasmung Odyssei-re és az új Lumiára nagyon kíváncsi leszek.
-
day2day
tag
Amiket a következőkben (és a közeljövőben) biztos ki kell próbálnom, az a HTC 8x, a Lumia 920, és az Acer Win8-as fullHD IPS touchscreen-es notebookja.
Asszem' ezekkel elszöszölök karácsonyig
RIP, igazi Z szériás Sony Vaio. -nyugodj békében- :( Thunderbolt suxx.
-
zord01
senior tag
Hát ha nem hülyeségeket mondogatna, és somolyogna, hanem vetkőzne, én is elnézegetném. Másra úgyse nagyon jó. Max egy + felhasználási terület jut eszembe, de az korhatáros...
Szerintem úgy csinálják az új Windows-os cuccokat, hogy ül a gyártósor mellett egy MS pap, és nyomja a spirituális energiát a legyártott egységekbe...
Mondtam visszajön somolyogni... Legalább lenne rajta valami mutatósabb ruci ennél a tortánál...
[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
RaveForce
veterán
odyssey nem az ativ-s fejelesztési kodneve volt? hm...eddig igy rémlett
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
batai15
félisten
Na jó eddig bírtam.. jó8 mindekinek asszem ma már semmi érdekes nem lesz..
-
MODERÁTOR
Vicces Steve papa... "Megígérem, nem fogtok tudni úgy újságot olvasni, vagy televíziót nézni, hogy ne lássatok Microsoft Windows hírdetést"...
Izomból, ha máshogy nem megy
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
zsírsámán
senior tag
MOST vetkőzz Alba
EZ KOMOLY?????[ Szerkesztve ]
-
-
zoo8800
veterán
Jessica újra itt
rip and tear, until it is done
-
zord01
senior tag
Mindenkinek azt javasolja, hogy menjen... a Pi... vége a közvetítésnek...
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
Sofian
őstag
Ez mi volt?
Úgy egészében... -
Blyan
félisten
Jó kérdés. Ez valami izé volt, paródia. F@szom.
(#170) Gabesz77
Annyit a WP8-ról mondtak, kb. A többi csak rizsa volt. Hát... nem a bemutató okozta euforikus hype fogja eladni a WP8-at és megmenteni a Nokiat, ez már biztos.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gabesz77
senior tag
A 7.8-ról azért 5 mondatot szólhattak volna, ha már ott vannak a színpadon.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez így elég WTF bemutató volt...Maradni fognak a mobilaréna tesztek...
-
zord01
senior tag
MA! közvetítés nélkül xarrá untam volna magam...
-
Lall
veterán
Ennyi b@zdmeg? Ezek normálisak? De most komolyan...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
RaveForce
veterán
itt egy méret összehasonlító kép, annyira nem óriási az Ativ-S mint ahogy sokan gondolják, eddig nem tehettem közzé ilyen képet, mert kötött a titoktartás, de mostmár megvolt a launch
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
P00By
nagyúr
Erről csak ennyit:
-
Lall
veterán
Hol a kandi kamera? Most bután ülök és pislogok. Remélem jön Sebestyén Balázs.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ESP23
senior tag
Azért annyira örülök hogy egy deka szót sem mondtak a WP7.8-ról!
Teljesen fel vagyok háborodva!!!! -
p06
senior tag
Remélem nem olyan lesz a Win8 mint ez a bemutató, mert akkor nem sok esélye
Kicsit olyan,hogy most akkor vegyük az előadást mint olyat az egyetemen ez itt a Win8 néven futó kis csoport és lássuk megcsinálták e a házit...... ..Üljetek le 1-es.
-
zord01
senior tag
Köszönjük az adást! Én spec rajtatok jobban szórakoztam mint az egész foxadék MS sajtótájékoztatón!
-
Probber
őstag
Hát ez egy vérszegény valami volt (mint a Nokiáé), ennél azért jóval többre számítottam...
...mondjuk Ballmer igazán szétfejelhette volna a pódiumot!
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
danilla
őstag
Azért jó olvasni a többi kommentet, nem én vagyok az egyetlen akinek egy iszonyat nagy hiányérzete van ezután a betmutató, vagy nem is tudom mi után
-
Blyan
félisten
Még kellett volna Dynamo, aki bevarázsolja Belfiore-t a HTC-vel egy palackba, aztán Steve és Jessica dobálják egymásnak, Joe meg videózza belülről és posztolja izomból. Az kb bemutató lett volna. EZ meg.. nem is tudom.
-
MODERÁTOR
Hát ez egy nagy nulla volt..
WP topik tagjaival szakmaibb, és érdemibb infókkal szolgáló előadást bonyolítottunk volna le random időben teljes felkészüléstől mentes improvizáció keretében..
Gratulálok nekik
Everybody lies.
-
gzbotii
nagyúr
Na jo, ez egyenlo volt a 0 az uj informaciokat illetoen..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Blyan
félisten
A durva az, hogy most a félvilág szaksajtója ül és pislog maga elé, és próbál ebből egy cikket kanyarítani.
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #192 üzenetére
Poénkodsz, de lehet hogy a végén felkérnek minket... Damn... Pedig Joeban bíztam, de nem értem mi ez a nagy titkolózás, miért nem lehetett egy rendes techdemot rittyenteni... Erre vártunk egy hónapja basszus... komolyan megyek, és ráharapok a padkára.
Lalll: na, engem hagyjál ki belőle, hogy mindenki az én nyakamra járjon...
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lall
veterán
Ezek után, szerintem 100%, hogy ma elindítják. Sőt, ha ügyesen húzgáljuk a kábelt még Jessica Alba is megjelenhet a nappalinkban. Kérjük meg a Dzsint, hogy hozza ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest