Hirdetés

Aktív témák

  • WynNyback

    tag

    válasz dobragab #2723 üzenetére

    Én se a Máltai szeretet szolgálat vagyok nekem ne sírj. Vagy megvan a hozzá adott érték és azt eltudják adni vagy nincs és akkor le kell húzni a rolót. Naponta mennek csődbe cégek ha nem tűnt volna fel. Mi több embereket rúgnak ki mert nem termelik ki a bérköltségüket (rip Abit, rip 3DFX stb..). Pedig sokan belebetegednek annyit melóznak.

    Nem a reklámblokkolók miatt megy csődbe az oldal, hanem mert nem talál piaci finanszírozást. Szerintem röhejes a reklámblokkolókat kárhoztatni bármiért is. Az "ingyenes" szolgáltatás nem az ő ötletük volt.

    És halkan jegyzem meg, ha nem lett volna annó "ingyenes" a PH, valószínűleg most nem itt beszélgetnénk mert nem tudta volna magát kinőni. Azt is halkan jegyzem meg, hogy 10 évvel ezelőtt az oldal tudta értékesíteni a reklámfelületeket pedig akkor nagyságrendileg kevesebben neteztek rendszeresen. Lehet most is több user böngészi az oldalt blokkoló nélkül mint 10 éve. Csak alapjában más a világ, itt vannak a mobil eszközök a Google meg a Facebook pedig mint a pók kiterjedt mindenhova. Nehogy abban a tévhitben legyél, hogy a reklámblokkolók bárkinek is ártanak. Miközben folyamatosan nő az internetezők száma és az interneten töltött órák száma.

    Tessék a Google-t a Facebook-ot vagy az Apple-t cseszegetni. Őket rejtsd el. Ne a szerencsétlen embert aki csak védi magát a szeméttől. Amit te igényesnek mondasz reklám az nekem szemét. És vagyunk így ezzel egy páran.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák