- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
Sziasztok!
Sajnos nincs időm végigpörgetni a topikot.
Bátyám szeretne egy ebike-ot venni, aszfalton túrázáshoz, a keret 3-400k. A kínai pedálszenzoros gépekről már sikerült lebeszélnem. Használt nyomatékszenzoros Bosch középmotoros trekking gépek jönnek fel ebben az ársávban a jófogásról. Ha jól sejtem levetetett nyugat európai import a nagy része.
Jellemzően 5-10e km-t mutat a kijelzőjük.
Jó irányban tapogatózunk? Mire kell ezeknél figyelni?
Minden építő jellegű tanácsot köszönök.Üdv.
DIY[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #8391 üzenetére
Mindegy, azért leírom a tapasztalataimat, hátha valaki hasznosnak találja.
Elfáradtam a Dunántúlra egy dealerhez, akinél volt vagy 30 ebike, mindenféle típus az olcsótól a több millás MTB-ig. Kipróbáltam 4 trekkinget, ebből 1 Bosch Active Line Plus (gen3) volt, a többi sima Active Line (gen2). A gen3 teljesen csendes volt, és finoman segített rá, szinte észrevétlenül, a gen2-esek zúgtak, és érezhető volt, mikor kapcsolt be a rásegítés.
Így elhoztam a gen3-as gépet, nulla ebike tapasztalattal. Victoria eTrekking 6.4 diamond a típusa, az évjárat 2017-2019 környéke. Azóta már a bátyámnál van, éppen láncot akar cserélni rajta, azért kérdeztem milyet érdemes venni, azon kívül, hogy 9 sebességeshez valót.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
addikt
válasz jlaci74 #8467 üzenetére
Köszi, elvileg CS-HG209-1 a hátsó lánckeréksor típusa, amihez CN-HG93 / CN-HG53 láncot ajánl a Shimano, de ezekből csak 114 szemeseket látok, most meg vmi 136 szemes van rajta. A váltó típusa Alivio RD-M4000.
A CN-LG500 jó lenne, mert 136 szemes, de az meg a Shimano szerint nem kompatibilis a lánckeréksorral.
Pedig azt hittem mi se lesz egyszerűbb, mint venni egy új láncot...Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #8468 üzenetére
Végül CN-LG500 lánc került fel, de a problémát nem oldotta meg, továbbra se lehet beállítani a váltót, hogy ne kettesével váltson. Mások is panaszkodnak a neten erre az Alivio váltóra, tehát lehet, hogy nem beállítási probléma.
Mi az amire cserélni lehetne? Használtat is érdemes nézni? Kicsit elvesztem a sok Shimano típusszámban.
Ez egy Bosch középmotoros használt gép, 1x9 sebesség, CS-HG201-9 lánckeréksor, Alivio RD-M4000 hátsó váltó.[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #8539 üzenetére
Találtam valamit: a comp. guide szerint az RD-M592 / 772 jó lehet, ha a váltókar SL-M4000.
-
DoItYourself
addikt
válasz parandroid #8544 üzenetére
Tetszetős járgány, de milyen lehet az áttétele? Lehet vele pl. 30-al is tekerni?
-
DoItYourself
addikt
Nagyon akciós az ár, 1 éve még 1500-1600 euró környékén volt. Tele vannak a kereskedők eladatlan gépekkel nyugaton, a covidos hiányt sikerült behozni, egyben túl is teljesíteni a gyártóknak, amihez hozzáadódott egy recesszió közeli gazdasági helyzet Európában, és a gagyi kínai bringák dömpingje.
Bár úgy hallom Hollandiában már tömegesen foglalják le a kínai e-fatbike gépeket.[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz parandroid #8558 üzenetére
Jogos, de az elborult duplamotoros 1500-2000 W teljesítményű kínai gépek jellemzően fatbike kivitelben készülnek, tehát annyira nem lőttek mellé a fogalmazásban, vagy inkább a fordításban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest