- Yettel topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
A 2. bekezdést hülyeségből írtam, de még így is van valóságtartalma. Jó lenne ha odafigyelnének az anyaghasználatra, (ill note3 hátlapjánál van előrelépés) meg arra, hogy nem csak össze kell dobni a csúcs hardvert hanem kell a megfelelő optimalizáció is. Nem nehéz észrevenni az anomáliákat...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
baluka6
aktív tag
Tényleg vannak az S3-ban meglepően hasznos kiegészítő dolgok, mint az S4-ben,. Volt a környezetemben S3 1 hétig, majd el is adta a tulaj. Sajnos visszaüt ez a sok szoftveres dolog használat közben. Ilyen volt az, amikor neteztem rajta, közbe megnyitottam a gmail-t majd utána telefonáltam. Aztán gondoltam folytatom a netezést, de már újra betöltötte az egész weboldalt. gye 1gb rammal egy csúcstelefontól nemezt várná az ember. Mellette az Lg 4X röhögve megcsinálta ezt.
Amúgy tényleg semmi innováció nincs a Samsungban, az összes telefonja ugyan úgy néz ki és ugyan abból a hipós dobozból készül az összes. Ettől függetlenül szép amit elértek, egyik gyártónak sincs megkötve a keze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest