- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Mi várható és melyik gyártó égisze alatt a jövő évben:
Moto Z - Motorola
Moto X - Lenovo
Moto M - Lenovo
Moto G - Motorola / Lenovo
Moto E - Lenovo / ODM*
Moto C - Lenovo / ODM**Original Design Manufacturer (ODM) = "olyan társaságokra vonatkozik, amelyek olyan termékeket terveznek és gyártanak, amelyek aztán más márkanév alatt kerülnek forgalomba"
Eladó Samsung Galaxy Watch4 Classic: https://shorturl.at/y33vL | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
joey04
titán
ez jó szám?
-
[Anduriel]
aktív tag
Nem tudod véletlenül, hogy a Moto Razr szériát nem szeretnék véletlenül valamilyen formában folytani? Nekem ez az új design vonal amit még anno a Moto X-el kezdtek pár éve nem igazán tetszik, semmi különleges nincs benne, mondom ezt annak ellenére, hogy most vonul nálam nyugdíjba a 1st gen Moto G-m amit 2,5 évig elégedetten használtam.
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
ghiottone
nagyúr
válasz [Anduriel] #5 üzenetére
Nem látni sehol olyan leaket, vagy infót, ami megerősíthetné vagy cáfolhatná a Razr széria folytatását
2,5 év - az szép. 5 col vagy alatti Moto M várható - ez kinézetben örökölte az 1. generációs Moto G vonásait, de az is még 1-2 hónap.Eladó Samsung Galaxy Watch4 Classic: https://shorturl.at/y33vL | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Ricardo
titán
Jó lenne. Én szívesen megnéznék. Egy mai igények szerint felturbózott Razr-t.
Más gyártonak is van olyan készüléke aminek megnézném a "modernizált" változatát. Ezek formája napjainkban is helyt állnának, sőt szerintem még színt is hoznának az egyen telefonok szürkeségébe. Ilyen lenne egy frissített Samsung Wave, vagy egy (most már csak Sony) Xperia Arc.[ Szerkesztve ]
-
artos
tag
Nagyon jó telefon a Z. Vártam a Pixelt, de amikor kiderült az ára, rendeltem inkább egy Z-t, és nem bántam meg.
-
joey04
titán
válasz hallerlaller #9 üzenetére
szerinten borzasztó kevés
-
hallerlaller
addikt
Mihez képest, samu alma biztosan kevés. Viszont ha megnézed lg htc sony azokhoz képes jól teljesít, úgy hogy európában alig vannak jelen, amerikán kívül brazília meg india a főbb piacok (utóbbiakban inkább az olcsóbb modellek)
találtam neked cikket az első moto x eladásról, abból 500.000-et adtak el ilyen távlatban: [link]
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
joey04
titán
válasz hallerlaller #13 üzenetére
jó hát lg sony htc az kuka
de akkor sajna a moto is -
Fejvadi
nagyúr
Ez nem egy fényes eredmény.
-
szemy94
senior tag
A first gen Moto X pedig szerintem egy nagyon szép telefon, múltkor pont vettem egyet tesómnak, majdnem én tartottam meg
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Ádám16
addikt
-
SL-27
tag
Nagyon jó!!! A doboz tartalma?
Szeretnék én is egyet, de nem tudom milyen az aksi idő, és ez kicsit frusztrál. Ez irányú tapasztalataidat megoszthatnád Kösz
Reménykedem, hogy karácsony előtt bedobják globálisra a Z Force-ot... de erre mondják, hogy "álmodik a nyomor".
De jó lesz a sima Z is egy power pack-el.
[ Szerkesztve ]
A bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
artos
tag
Sok minden nem jár hozzá, Turbo töltő (Turbo15), átlátszó bumper keret, fekete halszálka mintás ballistic bullet nylon mágneses hátlap (Moto Style Shell) - szerintem nagyon jól néz ki -, és kaptam hozzá egy Acer fülhallgatót . Ja és egy usb-jack átalakító is jár hozzá. Az akkumulátor picit többet bír mint az előző X Style szériáé. A kijelző gyönyörű, a Style-t össze sem lehet hasonlítani vele. A ház eszméletlen vékony, nem is tudom hogy fér el a benne az elektronika. Amitől féltem, az ujjlenyomat érzékelő, élőben nem is néz ki rondán. Ami picit visszalépés, a fényképező. Nagyon szép képeket csinál - este még jobbat mint a Style - de nem annyira részlet gazdag nagyításnál.
-
SL-27
tag
Köszi a választ
Akkor a kicsomagolós videók nem csúsztatnak.
Engem megvettek a designnal, a többi meg utána jött. A Force lenne az igazi (jobb aksi, jobb kamera), de a Z-t se dobálom majd, szóval nem félek a pókhálós kijelzőtőlHasználd élvezettel
[ Szerkesztve ]
A bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
törölt tag
Nem attól jó valami, mert sokat adtak el belőle. Azon a toplistán a Samsung éppen zuhanórepülésben van, az Apple más tészta (nem közvetlen alternatíva mindenkinek), az Oppo és Vivo nyíltan szarik a felhasználók fejére, és nem adnak szoftveres támogatást, mert majd úgyis veszel új telefont, meg úgyse érdekel elég embert, hogy erre fejlesztőket áldozzanak. A Huawei meg az első két helyezett Kínai másolata címre tör buzgón.
Szerintem a Moto Z igen üde színfolt ezek közt a piacon.
-
juhasz22
aktív tag
pedig nem egy szép jószág.
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
kakukkmarci
senior tag
A próféta szóljon belőled!
Csak legyen valami normális szín is a választékban.
Én is 2.5 éve nyúzom a G(1)-et.
Már kezdtem nás irányba nézelődni, de így várok még...
A G4 Plus hogy vált be, ha kérdezhetem? (A teszt miatt eltántorodtam tőle, de lehet, hogy feleslegesen. ?)noob... rooter... geek
-
ghiottone
nagyúr
válasz kakukkmarci #35 üzenetére
Melyik teszt? a mobilarénás, vagy az enyém? - jó lenne az erősebb proci, +1gb ram, nfc, és persze kisebb méretben, mert tegnap is majdnem kiesett a kezemből (nem az első alkalom, hogy rám hozza a frászt) - ezeket leszámítva jó telefon, remek aksival, kiváló kamerával, jól optimalizált, gyors felülettel - szóval kedvelem. Most viszont épp a méret miatt kipróbálok egy Xiaomi Mi5s-t, mert 5 col környékén 100e alatt nem találok normális telót jó kamerával. Maradtam volna első körbe a Lenovo Zuk Z2-nél, de a kamerája eltántorított. A Mi5s-ben pedig a Google Pixelbe is belerakott kameraszenzor van és jónak tűnő kamera képeket láttam eddig + snapdragon 821, meg nekem tetszik a szürke/fekete. A G4 Plus meg megy ajándékba.
Eladó Samsung Galaxy Watch4 Classic: https://shorturl.at/y33vL | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz mjani1172 #37 üzenetére
5gb-os vodás adatcsomagom van, de havonta 300 mb maxnál többet még sose használtam el belőle az utóbbi 1 évben. Útközben ritkán netezem + ha megyek valahova konferenciára, munka ügyben, akkor ott a 4g-s tablet, max arról osztok netet laptopra. Szóval nekem annyira nem létszükséglet a b20.
-
joey04
titán
válasz hallerlaller #38 üzenetére
majd meglátjuk szerintem sehol nem lesznek.
-
ghiottone
nagyúr
Ezek a negatív hullámok
-
hallerlaller
addikt
az a baj rosszhoz méred, ne a kínaiakhoz meg samu alma pároshoz. lg g5-ből eddig 2,2 milliót adtak el össz vissz? (ezt most fejből mondtam) google a pixellel is seggét verné a földhöz ha eladnak belőle idén 1millát. magukhoz képest is jó eredmény ez.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Uzi74
senior tag
válasz kakukkmarci #35 üzenetére
Én is elégedett G4plus használó vagyok, nagy akku, korrekt kamera, dual sim és SD, B20, újlenyomatolvasó.
Wireless töltés és NFC amit nem ártott volna
-
Reggie0
félisten
En mar alig varom, hogy valami rendes boltban is aruljak, ne csak afazo zuggsm boltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest