Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
No More Room In Hell 2 - Jövő hónapban indul a PC-s korai hozzáférés
gp A bejelentéssel együtt egy rövid előzetest is kaptunk a játékhoz.
-
A gépház modding sötét oldala.
lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban? Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...
-
Kidobja a Slacket a Disney
it Miután több mint 1 TB céges adatot szivárogtattak ki egy hackertámadás után, a Disney úgy döntött, hogy beszünteti a Slack használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Hát örülök hogy nem vártam meg a Pro változatot és a "régi" Classicot vettem, ennyit nekem nem érne meg, a tekerhető lünetta elhagyásáért meg jár a bünti, ez volt az egyik legnagyobb vonzerő.
Forward thinking. كرر
-
Pica
csendes tag
Karima védi a kijelzőt? Aztán minek? Zafír! 100 évet kibír napi 5 leejtéssel.
Ronda lett szvsz ez az U alakú dizájn. -
Dare2Live
nagyúr
EKGt és Vérnyomás mérésére mennyire alkalmasak? Watch 4en mennyire jól működtek?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
jacis
nagyúr
A Pro verzió tetszik de annyira nem hogy a watch 4-emet lecseréljem rá. Főleg az árát látva.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
xsad60
csendes tag
Ha jól értem, a hőmérséklet szenzor csak együttműködik az összes többivel, tehát kvázi egy segéd, nem használható önállóan?
-
Vikitorony
tag
Tessék mondani, hűttő van?
-
PeteePeti
őstag
Samsung oldalon milyen kuponokkal lehet most levinni árat? Mennyi a vége?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch Ultra | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
sfefe
őstag
Jó lenne ha nem lenne ekkora "káva" az 5-ösnek... Meg miért nem lehet egy legalább 50mm-es órát csinálni...
Meg úgy nézki mint egy lavor[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
undercover
senior tag
Amugy elvileg ugyanaz a chip van benne mint a 4-ben. Tehát a szenzor jobb lett, de maga az agy az nem.
LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//
-
fairi
addikt
Westendben a samsung store-ban már ki van állítva.
-
addikt
Az 5 Prora vártam, de iszonyatosan ronda az a keret, így marad a sima 5/44mm-es, az is ugyanazt tudja, kicsit kisebb akkuval, de legalább vékonyabb. A SES előregisztrációs 25000 Ft és az oldalon lévő -10%-on kívül van még valami kedvezményes kupon (készülékbeszámítás kilőve)?
-
Garada
őstag
Azért durva mennyire elszálltak az árak a 4-es után. Jelenleg talán most az a legjobb deal a piacon.
-
Flashback
addikt
válasz undercover #19 üzenetére
Pontos hőmérőt könnyű összehozni.
Pontos testhőmérsékletet viszont nagyon nehéz.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
válasz Fritz Teufel #21 üzenetére
Jó. Legközelebb pontosabban kell definiálnom
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Yany
addikt
No lünetta, no upgrade. Ennyi, marad a Watch 3.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
GeoJoe
senior tag
220 a pro lte? az szép.
A 3 -> 4 csere nem annyira szimpi de meglepnám már magam valamivel. A samsung.hu-n elfogadnak órát is óráért így a watch 4 LTE 46mm 16.660 Ft (watch 3 lead, generált kupon + samsungnyar10).
Az mondjuk nem rossz de persze nincs feketében sehol...[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
A Watch5 Pro szíja is 20mm-es vagyis kompatibilis lehet visszafelé?
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
GeoJoe
senior tag
válasz Csocsesz75 #29 üzenetére
Szólj ha találsz valami jó kombinációt!
-
Flashback
addikt
Ma beszéltem az ügyfélszolgálattal.
Az órák ma éreznek be az EU raktárba. Hétfőtől indul a kiküldés. Azt mondták kb hét közepén várható a kézbesítés.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
JoHn123
tag
válasz Flashback #32 üzenetére
Tegnap rendeltem egy 5pro bluetooth verziot norti hathatos kuponjai segitsegevel. 162 ezerre jott ki az ajandek oraszijjal es buds live-al. Ha leszamolom a ket ajandek arat, olcsobban jott ki mint a tichwatch pro3 ultram. Azert az akksijara kivancsi leszek, az elod slment 3 napot siman, vagy essential modban 30-at. A rendeles ota ezt latom: Szállítás Várható Megkezdése: 12 Aug. 2022
[ Szerkesztve ]
-
JoHn123
tag
válasz Fritz Teufel #30 üzenetére
Igen, azt adnak az elorendelos ajandekban is. [link]
[ Szerkesztve ]
-
smog86
senior tag
Az beszámításra szánt készüléknél felajánlott ár vajon mennyire reális?
Watch 3-ra majdnem 70ezer -
Flashback
addikt
válasz undercover #37 üzenetére
Úgy tűnik a HRM elég pontos lett. Ez elég jó hír mert az előző szériák nem jeleskedtek...
UI: Bocs nem neked akartam...
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
válasz undercover #39 üzenetére
Sok mindentől lehet. De az biztos hogy egy darabig olcsóbb nem lesz...
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
N20U-t nekem 110re írta, ami szintén 200-250 körül mozog.
Mind1, ha nem tetszik az ajánlatuk, amit később megállapítanak a TMX szervizben (?), akkor vissza kérem és eladom másképp. Azt a készülékbeszámításos +25ezres összeget állítólag úgyis megadják..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
atomka78
tag
Megrendeltem ses pólus ban. 157 re jött ki a pro. Beszámítás nélkül. Csak kuponok. Ajándék buds live + szíj. Szerintem ez korrekt ár. Állítólag szerdán már mehetek érte.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
5 pro-t vennék, de sehogy nem tudok faragni az áron.
Előrendelős buds + szíj is kellene. Vkinek ötlet hogyan tudom megvenni olcsóbban?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
PeteePeti
őstag
Samsung.hu olcsóbb! Gondolom ez a bluetooth verzió! 140 körül megvan most ott, ha a 205-ös alapárat nézzük a két sokat említett kuponnal és a készülékbeszámítással!
Beszámítástól meg ne féljetek! Elég, ha aktiválod a beszámítást és megadsz valami random készüléket! És máris - 25000!
Leadni meg nem kötelező semmitsem! Viszont a -25 már zsebben van! Senkisem fogja számonkérni aztán, ez tapasztalat! Sokan csinálták már ezt így![ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch Ultra | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen