Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
bocs....
-
-
válasz
Csocsesz75
üzenetére
A GWallethez be kell állítani valami lockot.
Azt nem lehet valahogy megcsinalni hogy csak fizetésnél kérje? -
Csocsesz75
őstag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Ma jött meg nekem is az 5 Pro LTE, Curve/MKB BB-t simán felvette, fizetés próba holnap.
-
lala666
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Igen, sajnos anélkül nem megy.
Eddig tabletbe volt a kártya nem foglalkoztam vele. A telekomnál is röhej, hogy hatszor kellett telefonálnom. Kissé erélyes voltam már. -
lala666
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Megoldódott a hívás probléma.
Vagy a hatodik ügyintéző végre hajlandó volt a volte, vowifi bekapcsolására így már működik. -
thebiker
tag
Olvastatok bármint arról, hogy a hőmérséklet szenzor mikor lesz aktiválva? A Huawei Watch 3 esetében már elérhető. Ha nem is tizedfok pontos de használható.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Most futott be a futár ide is, nem kapkodta el. No lássuk

-
szilasz007
aktív tag
Ops torlom, az csak a nyelv volt...
-
Lassan már mindegyik óra van készleten, csak a rendelt kék 44mm LTE 5-ös nem

-
$atirka
őstag
Akkor ma már kapjátok :)
-
szilasz007
aktív tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Ma délelőtt kihozzák. Jött a sprintertől értesítés. Többet nem spammelek a témában :)
-
GeoJoe
senior tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Na berakodták újra valahova...
-
GeoJoe
senior tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Igen, most néztem én is
amúgy ez miféle futárszolgálat? Úgy fest nem bírják ezek a vidékieket
-
thebiker
tag
24 órás használat: AOD bekapcsolva, WIFI bekapcsolva, gyári számlap. Nem volt hívás, játék, pár értesítés volt csak, 50% fényerő. Tanulási folyamat aktív. 48% maradt. Hm..... nem akarok elhamarkodott véleményt alkotni még, de egy kicsit többet vártam. 3-4 nap .... Másnál mi a helyzet?
-
$atirka
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Köszi.
-
lala666
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Persze
-
lala666
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Köszi, megnézem.
-
lala666
őstag
Sziasztok!
Watch5 pro esim, olyan problémám van nem todok hívni róla, elérhetetlen vagyok. Nem boldogulok vele. Másnál működik? -
Csocsesz75
őstag
Kint az 5 Pro teszt :
-
eami
veterán
Hát, szerintem azért vitatható...
Samsung oldalán ez a magyarázó szöveg:
Válaszoljon nemmel, ha a készüléken sérülések láthatók (hajlás/törés/mély karcok); ha a fejhallgató/töltő csatlakozó sérült; ha a készüléken metszések találhatók. Kisebb karcolások elfogadhatók.Sajnos elég szerencsétlen helyen, de egy gombostűhegynyi helyen le volt pattanva a fekete festék. Mély karcnak biztos nem mondanám....
Túl sokat nem tudtam csinálni mint elfogadni, mert eladni én sem tudnám nagyon többért szerintem, így viszont maradt egy kellemetlen szájíz.
S22Unál nem volt ilyen különbség az előzetes és végleges ajánlat között pedig ott konkrétan szilánkosra tört kijelzővel számíttattam be egy telefont.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Ez megnyugtat, akkor péntekig nem várom. Köszi!
-
szilasz007
aktív tag
Detto nekem is wrong parameters.

Szerintem hulye a kovetes. Levelben hibatlanok az adataim.
Mostanaig azt mutatta, hogy ki van nyomtatva a cimke es varja a pickup-ot.
Most meg mar atlepett tranzit allapotba es wrong parameters....
Mondjuk ezert mara nem is vartam... de nezem mi lesz ebbol... Eddig se hivas, se semmi... meglassuk.. -
GeoJoe
senior tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
és mit ír szállításra a nyomonkövetés? Egyrészt nekem 26-át másrészt most került fel egy ilyen sor:
"not delivered - wrong parameters"
-
polonic
félisten
Azt vettem észre, ha 10 perces mérésre van állítva a pulzusmérés és leveszem az órát, majd visszaveszem, akkor nem kezdi el mérni a pulzust.
Nálatok ez rendben van? -
polonic
félisten
Igen, az előzetesen 46 ezres árból lett 11 ezres.
Pedig az óra tökéletes. A kereténél van egy nagyon pici pötty festék lekopva. Kb nem észrevehető, csak nagyon közelről.
Erre úgy küldik vissza, hogy a kijelző nem elfogadható állapotú.Egyébként a kis watch 4 is jobban teljesít akku terén, mint az előző. A pro meg, eddig durva. Tegnap 1-kor érkezett meg, akkor 80 %-ról indult, tegnap sokat nyomkodtam, beállítás, stb, alvást is nézte és most 43 %-on van.
-
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Azért a TMX is megéri a pénzét.
Leadtunk egy S7-et. Valószínüleg akksi vagy alaplap hibás. Viszont nagyon szép álapotban volt. Végig tokban és kijelzö üveg védövel. Visszaküldés elött leszedtem az üveget róla.
Majd a végsö árajánlatban ezt írták:A készülék mentes a fizikai sérülésektől és módosítatlan? NemA készülék kijelzője elfogadható állapotú? NemPersze az ajánlott ár már kevesebb mint a visszküldési ár.
Végülis mindegy, így is úgy is leadtam volna a telefont, csak az rámondani hogy nem elfogható állpotú kicsit erös. -
delig
tag
Tegnap jött az óra, PRO LTE. 85%-al. Belaktam, próbálgattam,, nyomogattam, volt rajta egy fél perces BT-s hívás is. Majd 4 után kikapcsoltam. Reggel 66%-al kapcsoltam be. Töltöttem rá 9 számot Spotify-al, majd elmentem futni, GPS, BT füles. 20 perc futás, majd 30 perc séta. Most 60%-on van. Még nem volt töltőn. Eddig fényévekkel jobb, mint a Watch4. A UI is sokkal gördülékenyebb, nem döcögős, mint a 4-nél. Eddig full pozitív.
-
prokxy
veterán
-
$atirka
őstag
Szerintetek kell erre üvegfólia?
Oké zafír meg minden, de a gorilla glass is karcálló, mégis sérülékeny.
Megjegyzem nem irodában v patikában melózom, koszos kézzel használom az órát. -
Luigi962
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Köszi, de ezt írja: A megadott kód nem befolyásolta a megrendelést.
-
eami
veterán
válasz
Kanyecc1st
üzenetére
nekem s22u van meg most már watch 5 44m lte, előtte watch 4 44mm lte, de eddig egyszer voltam csak rá kényszerítve hogy telorol töltsem az órát mert elfelejtettem magammal vinni az óra toltojet... hát kb annyira is életszerű hogy így töltsd. Vég szükség esetén jó ha van, de amúgy lényegesen lassabb és a veszteség miatt a telot is rendesen meríti.
-
Luigi962
őstag
Nincs valakinek egy mai egyedi kuponja watch 5 vásárláshoz?
-
lala666
őstag
Segítség kellene. Esimes pro telekom elméletben rendben minden, viszont nem tudom felhívni és hívni. Sms működik...
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Igen, dettó!
Na hát holnap lenne irodás a nap. Még a végén ezért leszek ismét HO. Tragédia
-
Csocsesz75
őstag
Most kaptam maileket, küldik a fekete Pro LTE-t, TMX is küldte az előzetes ajánlatról az értesítőt. 12-én reggel rendeltem.
-
rolandg
tag
Nem jönnek át a telefonról az értesítések. Mi lehet a hiba? A WEAR kapott engedélyt. :-(
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Kanyecc1st
üzenetére
Akkor a 10%-os helyett a 15%-os miatt ennyi.
-
$atirka
őstag
válasz
Kanyecc1st
üzenetére
Nekem tölti, DE le kell akasztani a szíj egyik felét (nem nagy dolog), meg a telefon toktól is neg kell szabadulni.
És még úgy sem mindegy, hogy merre áll az óra. 90 fokban kellett forgatni és úgy az egyik pozícióban töltött.
Note20Ultra -
GeoJoe
senior tag
válasz
Kanyecc1st
üzenetére
Na ez probléma lenne, sokat töltöm telóról. Kipróbálná valaki?
ui.: samsung 3-as veznélküli töltőre csak rámegy már. Az oké, hogy az óra részt le kell majd lógatnom a szekrényről..
-
Kanyecc1st
csendes tag
Valaki megnyugtatni, hogy vezeték nélküli visszatöltés nem parás a Pronál.
Igaz nekem S21+ telóm van, de elvileg S22U-nál ilyen mutatkozott
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Kanyecc1st
üzenetére
Csak nyert a turelmetlenseg es felhivtam oket. Azt mondta ezen a heten mar valamikor for erre is jonni a Sprinteres uzenet, legkesobb penteken.
-
Kanyecc1st
csendes tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Pénztár gomb után mutatja normálisan, neki ez jelenleg:
A megrendelésed ettől az időponttól szállítható: 01 szept. 2022
De igazából mindketten úgy vagyunk vele, hogy megspórolunk egy Samsung Membersös agymenést azáltal, hogy nem máshonnan rendeljük, mert itt az óra mellett a Buds Live is ott lesz, ami tök jó.
-
$atirka
őstag
válasz
Kanyecc1st
üzenetére
Jobban tetszik, ettől lesz igazi óra, szerintem.
Ez a szilikon szíj max strandra/uszodába jó.Nem rossz az ár, amit kijártál!
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Kanyecc1st
üzenetére
Azert vicces, hogy neked a mai napot irtja szallitasra, mig az en rendelesemnel meg mindig "12 Aug. 2022" a datum. Szoval ne remenykedj mai csomagban

-
Kanyecc1st
csendes tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Egyik kollégámnak is épp most rendelünk. Tényleg kijön a 147e csak be kell számítatnod készüléket, plusz ha jó fej az ügyintéző a chaten megdob egy 15%-os kuponnal és azt a SAMSUNGNYAR10-zel használhatod még pluszba.
(Egyedi kupont kitakartam, mert még a rendelés leadás alatt van.)
-
Gubu0101
veterán
Piszkalgatjak mar a Minotaurot egy kis buff kicsit tobb nerf
[link] -
$atirka
őstag
Tetszik a színe 😍
-
Gubu0101
veterán
Akinek esetleg volt 3 classic az meg tudja mondani,hogy kb mennyivel nagyobb az 5 Pro?
-
rolandg
tag
Nekem is megjött a BT-s Pro. Brutális nagy, és nagyon nehéz. Nem tudom, hogy a karpántok után hogyan fogom megszokni, de meg fogom próbálni. És a két plusz cucc is mellette van. Most töltőn csücsül, holnap próba.
-
PeteePeti
őstag
válasz
szilasz007
üzenetére
Nekem fekete Pro bluetooth jött az előbb!
-
$atirka
őstag
válasz
szilasz007
üzenetére
Nekem titán pro lte jön, de Zalaegerszegre lassabban ér ide úgy látom

-
szilasz007
aktív tag
Mely valtozatokat kezdtek el postazni? Remelem ma mar nekem is feladjak a fekete pro lte-t...
-
-
delig
tag
Megjött az óra
-
prokxy
veterán
Ha vki venne még Samsung órát/telót, stb, akkor ezt a kódot kaptam tegnap, 15%:
E11-KGWM-DDMF-A3MP -
lala666
őstag
Délelőtt hozza is a Sprinter.
-
thebiker
tag
Itt is.... majd meglátjuk!
-
$atirka
őstag
Jelentkezett a Sprinter

-
Metal213
tag
Sziasztok!
Az mennyire játszik, hogy beteszek a kosárba egy 60k-t érő készülék bónuszt, de a telót nem küldöm be később? A bónusszal így eléggé kedvező áron jön ki...
Kinek mi a tapasztalata?
-
PeteePeti
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy aki Samsung oldalról rendelt és már át is vette, annak az ajándék Buds Live és a szíj az órával együtt jött, vagy majd számlával Membersben kell igényelni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen NAS-t vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amúgy ez miféle futárszolgálat? Úgy fest nem bírják ezek a vidékieket

Bocsi