- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #135452 üzenetére
Tom, nem is arra írtam.
tboy93: kajafutárt ne keverjük ide, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Ha utólag megjön a termék, alap, hogy jelzem az eladó felé, és kifizetem.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Nikaré
őstag
válasz tboy93 #135454 üzenetére
Én nem tudom, hogy ez miért nem alap felfogás?!?!
Miért nem lehet megérteni, hogy rendelek valami több ezer kilométerről, a feladó/forgalmazó nem tehet róla, hogy közben kettő, három vagy ki tudja mennyi posta szolgáltató foglalkozik vele és mennyi átrakodáson megy keresztül miközben - igen, telik az idő - ismétlem, a feladónak már nincs rá hatása. Mint, ahogy nekem sem.
Nem tartom korrektnek, ha mégis megérkezik és nem fizetem ki!
Miközben előfordul, hogy a magyar királyi posta több ideig dolgozza fel, szállítja ki, mint amennyi idő alatt ide érkezik ki hazánkba!
Ne higgyük azt, hogy a sok hónap utáni megérkezés után esetleg nem kap visszajelzést, hogy az az első csomag mégis megérkezett, de fizetés óne"
Nem véletlenül kerül egyre több helyen ki a felirat, hogy hozzánk nem szállít!Írom, hogy ez nem személyeskedés, mielőtt még vita alakulna...
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz EXIEZ #135453 üzenetére
Gondolom valami eeprom-ba égetett cucc.. AUX-on kiküldi tehát minden gyújtás rárakást követően benyögi gyári hang rendszerre + még a csatlakozás sikerességét is elmondja. Annyit variáltam már a végén,hogy leállítás előtt átkapcsoltam aux-ról tunerre a bemenetet a rendszeren, hogy ne idegesítsen bekapcsolásnál rögtön. Remélem a hétvégén berakom az Ugreen-t és megírom a tapasztalatokat vele.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Doki16
addikt
Akciós 64-es micro sd van mostanában valahol? Autós kamerába kell, tehát nem kell gyorsnak lennie.
Vagy a szokásos ebay-es eladótól érdemes rendelni?A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
mr_kickass
tag
válasz Doki16 #135460 üzenetére
En a helyedben egy Transcend High Endurance kartyat valasztanek ilyen celra. Draga, de ezen pont nem sporolnek - ha egyszer kelleni fog a felvetel, nem akarnam megkockaztatni, hogy valami gebasz legyen mert az olcsobb kartya mar elhalalozott idokozben.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Mr.Csizmás #135459 üzenetére
Na igen.
Az egy külön fejezet lenne, amit lehetne kivesézni és szerintem majdnem mindegyikünknek volt ilyen tapasztalata.(#135462) mr_kickass
Ezt megnézem, bár nem vagyok ide regisztrálva.[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Rendeltem egy kamerát ebayről, a tracking szerint 3-án elhagyta Hollandiát, 5-én beért Magyarországra, azóta meg mély hallgatás. Szerintetek mikorra várható, hogy valaki végre odébb rúgja? Nagyon unalmas, hogy 2 nap alatt Magyarba érő csomagot, több mint 7 napig fognak. Kínai csomagnál már megszoktam, de itt kicsit felháborító.
Utolsó bejegyzések:
2018.10.05. | 20:20 Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ2018.10.05. | 22:20 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
Budapest 1005[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz mr_kickass #135462 üzenetére
rémlett, fb csoportban írták zapals-on 9-én 11$ volt a 32-es [link], de most is van drágábban high endurance [link]
22$ 32GB
40$ 64GB
nem tom mennyire jó ár[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Arcképgyáros
A GearBest ad 250 pontot, ha kitöltitek a kérdőívüket!
-
Zola007
veterán
válasz Silent77 #135451 üzenetére
Ha trackinggel adta fel, abban van valamilyen biztosítás, akkor neki kifizeti a posta.
Ha én feladok valakinek mondjuk egy telefont trackinggel, biztosítv 2 napossal és 2 hét múlva se ér oda, akkor jogosan veri az asztalt.Én visszaadom az árát, a pénzemet meg majd leverem a postán.
Ha mégis megkapja 2 hónap múlva, akkor tekintse fájdalomdíjnak a stressz és türelme miatt, de nem várnám el, hogy még ő is kifizesse, amit már egyszer a posta törlesztett.
Egyébként túl vagyok már pár rendelésen, de egy kezemen meg tudom számolni hány olyan csomagom volt, ami nem jött meg 45-60 napon belül, aztán mégis beesett. És nem volt közte tackingos, az mind 60 napon belül jött.
98%-ban ami nincs itt 2 hónap alatt, azt sose kapod meg.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Doki16
addikt
válasz mr_kickass #135462 üzenetére
Uhh az igen, van ára neki keményen
A kamera nem került ennyibeA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
qfm
őstag
válasz Savageboy #135472 üzenetére
Nálad akkor 8 nap volt.. Szóval van remény, hogy jövőhéten valaki dolgozik is náluk, és végre eljut hozzám.
Más:
Aki rendelt a sajt darálóból, megreklamálta már valahogy, hogy a fém szemcsék belekerülése nem kifejezetten rendeltetésszerű? Még nem jeleztem nekik, hogy ez így nem jó, de túl drága volt ahhoz, hogy szó nélkül maradjon. Kíváncsi vagyok kinek mit szóltak hozzá. -
gyapo11
őstag
válasz spileraaa #135417 üzenetére
Nem tudom nálatok hogy megy a szemorvosnál, nálam úgy volt, hogy rám tette az üres keretet és beletett egy 1 dioptriás lencsét. Mondom ezt felejtsük el, kb. 2-es kell olvasáshoz, messzire jól látok. Beletette a 2-est, tudyam vele olvasni (évek óta 2-essel olvastam), megírta a receptet 2-es szemüvegre, volt 5600 Ft, a piacon meg 300.
Azért mentem szemorvoshoz, hogy hátha megnézi az optikai hibákat, asztigmatizmus meg ilyenek, ehelyett én mondtam mrg, hogy milyen lencse kell.
Úgyhogy azóta is veszegetem a műanyag lencsés 300 ft-osokat, 1.5-ös a számítógéphez, 3-as olvasni, 4-es a nagyon apró munkákhoz.
Legutóbb Banggoodról vettem, mert hajlékony szárú, remélhetőleg kevésbé fog törni.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Ciccuka
veterán
válasz Aksomatic #135437 üzenetére
Ez is feleannyi. Csodát nem kell várni az biztos, de ennyiért szerintem megérheti. Én kipróbálok egyet mindenesetre. Én ezt próbáltam, de annyira nem vált be, de rossznak se mondanám. Korábbi rubik kocka akciók.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Zola007
veterán
válasz ace22 #135474 üzenetére
Azért érdemes egy ésszerű határt meghúzni.
Nem kell védeni a kínaiakat, megérik ők a pénzüket.Nekem az első átvételkor, hogy megnézem a rendelés és feladás dátumát
Ha pár napon belül feladta rendeléshez képest, akkor nem ő tehet róla, de volt olyan, aki 1 hónappal később adta fel. És akkor még én legyek a korrekt.Nekem a standardok az alábbiak, biztos többeknek nem tetszik, de én ehhez tartom magam:
• 45 napot várok rendeléstől, utána írok az eladónak
• 60 után refund
• 60-90 nap közt érkezik → 75%-ot visszakap
• 90 nap után → 50%
• ha kozmetikailag sérült, de használható → 50%
• ha nem azt küldte, de használható → 50%
• ha nem azt küldte, és használhatatlan számomra → 0%
De az utóbbi 4 eset nagyon ritkán szokott előfordulniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
woodworm
veterán
válasz spileraaa #135417 üzenetére
Ugyan eddig ebből mindig flame van, de nekem a Veithdia bevált és minőségi munkát végeztek. Kosárba teszed a lencséket és a keretet, majd egyszerre, egy tranzakcióban fizeted a kosarat és üzenetként csatolod az orvosnál kapott recepten lévő adatokat, lencseszínt. Én ugyan napszemüveget készítettem, de van fotokróm és tiszta lencséjük is. Árban nekem olyan 13-14 ezer forintra jött ki, a csiszolásért nem számláztak külön.
-
Zola007
veterán
válasz Silent77 #135480 üzenetére
de Mr. Csizmás épp hogy trackingos csomagról írt
az, hogy a tracking kamu, megint az eladó bajaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
veterán
válasz Zola007 #135482 üzenetére
Tudom, én nem arra válaszoltam. (írtam is)
Nem kamu, csak nem követhető. Persze szoktak kamut is adni főleg alin, az már az eladó hibája!
Mondjuk nálam ilyen sem volt emlékeim szerint.
Nem védem őket, mert ha gond van, akkor nagyon tudnak mellébeszélni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Real_Necro
veterán
válasz sambenez #135477 üzenetére
Az a baj, hogy itt nem csak a szemorvossal van a bibi, ha a "beteg" mondja meg mi is kell neki...
Egyébként utoljára én egy optometristánál voltam, meglepően pozitívak voltak vele a tapasztalataim szakmai felkészültség terén.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Real_Necro #135485 üzenetére
Persze. Az intézménnyel is amelyik ilyen orvosokat alkalmaz
-
Zola007
veterán
válasz Silent77 #135483 üzenetére
Pár hónapja védte magát az egyik Ali-s nálam
Írtam neki, hogy kamu a tracking, adjon rendeset.
Ír vissza, hogy "Márpedig az valós és követhető"Írtam neki, hogy a varázsgömböd nem eladó?
Mert én 12-én rendeltem az árut és a tracking szerint 5-én fel lett adva[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
KamuMazsola
őstag
válasz Czimby #135430 üzenetére
Elszórakoztam tegnap késő estig, de semmi eredmény. Aztán találtam ezt a hozzászólást és mivel a h2testw-t mindenképpen futtattam a reklamáció miatt, a kapott értékeket a MyDiskFix-ben felhasználva visszanyertem a pen valós méretét. Azért köszönöm a segítséget!
Üdv.: KamuMazsola
-
Zola007
veterán
válasz pulutodurumo #135489 üzenetére
A hasonlatod több sebből vérzik
-
veterán
válasz Zola007 #135487 üzenetére
Igen, ez alinál jellemező, bevallom én az utóbbi 1 évben leszoktam a követésről.
Lusta vagyok beírni őket.
Néha ránézek, hogy kaptam e tn-t, esetleg gyorsan megkukk, és ennyi. Legtöbbször csak jön a csomag és kész. Mondjuk most van ami jobban várnék, 4 csomag BG-ről, de nem jönnek. Nagyon lassú lett a posta, mert tuti, hogy már az országban van, 40-50 napnál járnak. Sima regisztrálatlan.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni. Hosszú évek óta rendszeresen rendelek Aliról, ebayről, Gearbestről. Többnyire kisebb tárgyakat. A legnagyobb eddigi eszköz egy tablet-tok volt. Most nemrég rendeltem GB-ről egy hátizsákot, Szépen követtem is az útját a tracking site-on.
Én azt feltételeztem, hogy majd a postás hozza, de úgy érzem, hogy egy számomra még ismeretlen szituáció állt elő. Talán vámkezelés előtt áll, be kéne mennem érte valahova?
A GB ezt az üzit küldte:
Dear,Your package for ..............has arrived and is awaiting collection, please contact your local post office or shipping company such as DPD to pick up your package.
Kindly collect your parcel as soon as possible, as they may not keep the package for long.
A tracking site-on az alábbiak látszódnak: KÉP Pick Up státuszban van.
Segítsetek kérlek, hogy mi a teendőm? Elviekben 4 napja van valahol a táska, amit direkt úgy postáztattam, hogy EU-n belüli cucc legyen. Másrészt 10e Ft. Mit akarnak rajta vámkezelni, vagy egyáltalán hol van most?
Az angoltudásommal nincsen gond, de számomra a fenti információkból nem derül ki, hogy hol van a csomag.
Köszi, előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz mr_kickass #135494 üzenetére
De ezek alapján ez a csomag még Szlovákiában van. Az árban benne volt a free shipping. Nem igazán értem, hogy nekem milyen teendőm van még. Most még plusz költségen át kéne szállíttatnom Magyarországra?
-
citkar
addikt
válasz Nikaré #135457 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy az eladón múlik milyen postával adja fel a csomagot és vállalja, hogy X (legyen kb 60 nap általánosságban) időn belül megkapja a vásárló a csomagot. Ha csak drágább postaszolgáltatással tudja ezt vállalni, adja drágábban, de szerintem teljesen reális az, hogy ha valami nem érkezik meg két hónap alatt, az általában az eladó hibája (eltekintve a kevés kivételtől, mint pl a karácsonyi időszak).
Mondjuk általában később szoktam panaszkodni, de ami nem ért ide 2 hónap alatt az általában nem is érkezik meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest