-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
-
koko52
nagyúr
válasz atok666 #80934 üzenetére
Kiesett 6 hónap amikor nem tudtál VGA-t venni. Illetve tudtál, ha kilépsz a kényelmi szférádból és külföldről veszel 30%-al olcsóbban. De most tessék, a mostani ár már nem a bányászoknak köszönhető hanem az inflációnak, covidnak, chiphiány stb.
Vegyük a játék hobbit: meddig használsz egy kártyát? 2 évig mondjuk. Most drágább 100k-val mint kéne. Akkor havi 4200-al drágult a hobbid.
Nézzünk egy másik hobbit, autózás: csúcson az üzemanyag (köcsög arabok), horgászat: durva drágulás a belépő +400k horgász miatt (köcsög új horgászok), kocsmázás : havi fizut viheted (köcsög kocsmáros), Wellnes: +30-50% (köcsög lölö, na az tényleg az )Szóval ennyit a köcsög bányászokról, akikről, amiről sokan semmit sem tudnak csak divat fikázni.
Szerk: 2x volt 3xxx MSRP gyártói áremelés.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
cof
veterán
válasz atok666 #80934 üzenetére
Annak idején az első komolyabb VGA-mat 30000 Ft-ért vettem használtan ami egy Geforce 6600 GT volt AGP-s, majdnem fél havi fizetésem ment el rá. Drága hobbi volt már régen is a "játszás" és ma is az, ezt kell megérteni és nem síránkozni a jelenlegi helyzet miatt.
Én is tudom hogy röhelyes a mostani szituáció, tegnap is láttam BB topikban egy 1050ti 4GB kártyát ami még kiemelést is kapott 61000 Ft-ért, nevetséges... A reális ára valahol 25000 Ft környékén lenne, de mivel a játék is egy hobbi arra bizony áldozni kell ha valakinek erre van szüksége, vagy türelmesen várni még 1 évet amíg normalizálódnak az árak. Remélem én is, hogy nem lesz már mégegy VGA bányászláz ha az ETH átáll POS rendszerre, mert ha tud másképp is működni egy rendszer ugyanolyan hatékonysággal mint jelenleg akkor teljesen felesleges ilyen módon tovább fenntartani.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz atok666 #80952 üzenetére
Lehet neki hangot adni csak szerintem felesleges, mert semmit nem változtat a dolgokon. Én ha annyira akarnék játszani akkor megvenném, mert kell de szerencsére nem játszom. Csak kicsit unalmas már szinte minden topikban a bányász vs gamer karatéról olvasni.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest