-
Mobilarena
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Blue Eagle #3257 üzenetére
a FR az oke, de miert kezdte el csinalni, mikor 0 buhera volt a kitkatban. Edekes, win8.1 alatt nem jon elo
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Blue Eagle #3260 üzenetére
OK, vegulis ha droid alol csinalok egy FR-t, akkor csak a droid alatti dolgok mennek a levesbe, az meg egyaltalan nem baj, minimalisan van belakva, azt a par cuccot meg siman ujra tudom tenni sepercalatt.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
vandor01
őstag
válasz Blue Eagle #3263 üzenetére
sarc mentessen becsusszant? szerencses ember
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Balinov
titán
meg semmi, en meloban hovegi zarassal szivok, csuvi otthon, majd hetvegen, de mindenkepp beszamolok!
-
Köszönöm. Használd egészséggel!
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3269 üzenetére
Ilyen ikonom nincs.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3272 üzenetére
win 10-em van tiszta telepítéssel
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3274 üzenetére
Totál gyalu volt csak windowsom van.
Akkor marad a libre.
-
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3274 üzenetére
1 éves trial csak az office...
-
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3277 üzenetére
Egyébként az is kérdés, a chuwi hogyan tette bele, mert szerintem csak 10.1" alatt járna ingyen...vs úgy ahogy a 8.1-es bing Windows is sok chuwin ugyan azzal a bios seriallal jön...
-
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3279 üzenetére
Kis Kínanaik ravaszak.
Szóval a Bing Win 8.1-et ingyen adta táblákhoz a Ms, ha a tábla max 10.1", afölött is bagó 10 USD..
De kis kínai nem akar sokat költeni, így a Vi 10 eladott 500 000 Db-hoz vett mondjuk 200 000 db licencet és kapott annyi kulcsot. (de lehet túl jó arányt mondtam). Így minden 2. táblába ugyan az a kulcs került...Annyiban az előttem szólónak igaza van, ha a ms fiókkal 8.1 alatt be volt aktiválva az office, akkor lehet szűz win 10 telepítés után is be lehet aktiválni...
-
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3283 üzenetére
Nem tudom, az az igazság, hogy van egy korábbi, 3 gépre telepíthető rendes office home-om és inkább azt használom, ha kell. Fiúk meg mivel sulisok, tudnak tanuló licencet igényelni, úgy hogy nem is foglalkoztam sokat az ingyen adott 1 éves office-val..nem is néztem a kulcsot, de a belarc mentében én sem látok office kulcsot a chuwin.
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #3285 üzenetére
Ha ez vigasz en se a gyari toltovel hasznalom (annak tul kicsi volt a kapacitasa) hanem egy samsung 2Ah toltovel, nokia usb kabellel ,igy toltes is van es ghost touch sincs.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #3287 üzenetére
Szerintem igen, s ha jol olvasgattam a forumot, kevesen hasznaljak a gyari toltovel... nalam nem a tolto hanem az usb kabel okozott ghostot , radugtam a telefonom a chuwi kabelre ,a samsung adapterevel , es meghulyult az erintes a telefonon... repult is a toltovel egyutt a kukaba. 😷
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3289 üzenetére
Nekem tökéletes a gyári töltő.
Nem találtál frissebb droidot a 4.4-en kívül?
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3291 üzenetére
Az a töltő amit a dobozból kivettem.
Én elkezdtem volna a portolást de nincs meg hozzá a forrás.
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #3289 üzenetére
Nekem az atalakitos kinai olcso puha muanyag boritasu toltot csomagoltak, az atalakito meg tobb mint siralmas ...
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3293 üzenetére
Megpróbálhatnád te is megkérdezni a Chuwi support-ot a forrás miatt hátha te nagyobb szerencsével jársz mint én.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #3297 üzenetére
Bocs a dupláért!
Egy kis kiegészítés: nekem úgy tűnik, hogy csak a hátulja üveg, az eleje nem üveg.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Blue Eagle #3297 üzenetére
agy mellett, ejellilampan az itt ajanlott pardollaros tartoban tartva toltom es igen, a 21honapos tobbszor megreptette a laminalt padlora ejtette, satobbi.
eddig birja, de az utolso nagy dobas ota inkabb a zarhato fiokban tartom, nehogy a kis terrorpista ujbol probalkozzon.
-
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3298 üzenetére
Szűk helyeket nem nagyon szereti....
Billentyűs tok akkor összekarcolja a képernyőt. A nagyobbik fiam meg betette a bőröndjébe, megfeszült és a bal alsó sarka megrepedt a touch panelnek, azóta az a rész nem működik. Szóval nem túl strapabíró, csak óvatosan vele. Könnyen megtekeredik és akkor elpattan, a fém keret+műanyag ház nem nagyon stabil. -
Balinov
titán
válasz Blue Eagle #3302 üzenetére
meg nem....nem birtam ra idot szakitani, de a heten muszaly lesz
-
Emberke83
csendes tag
válasz Blue Eagle #3307 üzenetére
Nem jelenik meg semmi. Ha direkt kerestetek uj eszközt akkor sem.
-
farokk
csendes tag
válasz Blue Eagle #3307 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat! probálgatom.
A biosba beléptem,csak a win10-et szeretném vissza rakni,valamiért nem tudom a telepitőt elindítani.
Ha jól emlékszem az efi partció 64Mb megvan,+3Ntfs.Meg probálok leszedni egy új usb telepítőt,ha aval sem sikerül feladom.
Üdv. Kari -
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3317 üzenetére
-
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3320 üzenetére
Bocs..
Chuwi oldalon nincs fenn? (bár a Kínaiaktól nem sokat várhat az ember, meg ha nagy a fájl akkor baidu link, ami nem használható...)
Én meg dual boot BIOS-t vadásznék Onda Obook 10 V5-höz (Androd telepítőt, és dual boot Win 10-et már vadásztam, csak daul boot BIOS kellene még szerintem) Sajnos sehol sem találok, és még topis sincs róla sehol. Egy orosz nyelvű van, amire nem tudok regisztrálni ... egyébkét a leghasznosabb infok ott vannak...de sajna ott sincs róla info (2 változata van a táblának sima Win 10 és Win 10 + android, nekem az előbbi van, mert csak az volt azt EU raktárban...)
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3322 üzenetére
Mivel lesz jobb az új biossal?
Itt mit is találtál pontosan mert nekem csak teszteket mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3324 üzenetére
Ja, ezt megtaláltam. De ez az én chuwi-mra nem vonatkozik.
-
Joccc07
addikt
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3326 üzenetére
Nem lesz forrás androidhoz?
-
Joccc07
addikt
válasz Blue Eagle #3333 üzenetére
Egy percig nem voltam ideges csak Érdeklődtem!
Már én is írtam nekik és azt kaptam válasznak, hogy nem jelenleg nem elérhető az 5.0!
-
varmi2
nagyúr
válasz Blue Eagle #3337 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy vajon bluetooths eszközzel nem lehet navigálni a biosban letiltott usb eszköz esetén?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz Blue Eagle #3339 üzenetére
Lehet, én is így gondoltam. De asztali gépnél volt logitech vezeték nélküli billem, ugyan ez azért nem bt-s, de vezetéknélküli, és a biosban is működött. Én csak ebből indulok ki, de tényleg nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz Blue Eagle #3341 üzenetére
Igen.
De mivel azonos technológián alapszanak, így akár műkődhet is. De lehet, hogy nem. Van tabom, bár nem vi10, de sajnos bt-s egerem, vagy billem nincs, hogy kipróbáljam.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3343 üzenetére
Az a baj, hogy minden- még a mágneses porton kapcsolódó billentyű is-USB porton megy. Régi gépeknél sok eszköz méh PS2-n kapcsolódott, de már ezekben nem.
Nem tudom miért van a BIOS-ban usb kikapcsolás opció, ha azzal a halandó kizárja magát, hogy ebbe miért nem gondoltak bele a balgák...
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Blue Eagle #3345 üzenetére
Nekem még van olyan és jól működik (Hp 2510p), még a touch pad is PS2-n kommunikál
[ Szerkesztve ]
-
Schimi070
tag
válasz Blue Eagle #3330 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült.
-
csimpas
tag
válasz Blue Eagle #3353 üzenetére
nincs, töltőn is meg töltő nélkül is ugyan ez van
-
csimpas
tag
válasz Blue Eagle #3355 üzenetére
köszönöm! király vagy!
úgy néz ki hogy a Magyar qwertz kiosztással van valami gebasz, mert a qwerty-nél csinálja csak -
albinolynx
őstag
válasz Blue Eagle #3362 üzenetére
Csak windows volt rajta, de most dual boot rendszerben lenne rá szükség.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
anorche1
őstag
válasz Blue Eagle #3366 üzenetére
Ezzel kezdtem.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz Blue Eagle #3368 üzenetére
Igen, de ezt a rendszer alapból törli mikor eltávolítunk egy alkalmazást.
Most felraktam a facebookot az lg g3 -ra, és ezen még ahogy megnyílik be is zárja."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Dapro
senior tag
válasz Blue Eagle #3370 üzenetére
Mi az az fr? full reset?
-
villles
csendes tag
válasz Blue Eagle #3378 üzenetére
igen valami hasonló történik, és android... Nem csak programok esetén lép vissza, már akkor is ha menübe lépek. A ghost touch dolgot, hogy tudom megnézni?
-
villles
csendes tag
válasz Blue Eagle #3380 üzenetére
Köszi az eddigi segítséget
Igen nálam is ez történik, altatás után ujra müködik. De van amikor fél percen belül újra jelentkezik a probléma, van amikor csak percek múlva. Így használhatatlan. Ha jól vettem ki a kevés angol tudásommal a linkedből csak érintő cserével lehet javítani... Vagy van más megoldás?
-
egopista
csendes tag
válasz Blue Eagle #3383 üzenetére
Igaz, nekem Win10 van, de hátha segít:
Hibernálás nekem 2 órára van állítva, tehát ennyi idő után már nem ébred fel, ha kinyitom a tokot. DE ilyenkor nem kell kilőni, hanem power hosszan, mint sima bekapcsolásnál, és folytatódik a munkamenet.
Viszont csinált már olyat ez a fránya windows, hogy random alvás után (még mielőtt a 2 órás hibernálást beállítottam) felébresztéskor nem reagált, fekete kép. Később rájöttem, hogy ébren van a tab, csak nem jön elő a lockscreen. Ilyenkor Ctrl+Alt+Del előhozza, ha van kéznél usb-s bill. Egy próbát megér, főleg ha fontos, mentetlen fájlok vannak rajta.
Viszont hibernálásból való felébresztéssel még sosem volt problémám, nem kellett kilőni, csak "bekapcsolni".[ Szerkesztve ]
-
villles
csendes tag
válasz Blue Eagle #3382 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Sajnos nem jutottam előrébb még mindig csinálja. Igaz levettem róla a fóliát, azóta valamivel kevesebbszer jön elő a probléma. Esetleg a érzékelő csere megoldhatja a gondot? Még probálok utána olvasni... -
Kloss
őstag
válasz Blue Eagle #3392 üzenetére
Tablet üzemmódra állítsd és akkor automata lesz.
-
anorche1
őstag
válasz Blue Eagle #3392 üzenetére
A gépház gépelés beállításában be lehet állítani. Asszem a legalsó lehetőség az.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #3395 üzenetére
Bocs a dupláért, érdekes, mert az Outlookban működik, de sehol máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest