- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Akkor megvárjuk az őszt úgy néz ki.
-
nice2know_u
tag
J Wong mai hozzászólása alapján mire elkészül az M8 végleges változata, nem lesz ennyire hasonló a kezelőfelület az iPhone-éhoz
-
Stiky
senior tag
válasz nice2know_u #2 üzenetére
Mert addigra új, iPhone v2 lesz piacon más GUI -val
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
MODERÁTOR
Csak jönne már ki.
Legalább egy működő prototípus, ami nem egy asztalnyi méretet foglal el.Az árára, használhatóságára (multitouch) és a sebességére kíváncsi leszek.
Xiaomi 13T
-
nice2know_u
tag
válasz Viktor0610 #5 üzenetére
Van működő prototípus, valószínűleg azért nem mutatták be azt, mert akadt valami problémájuk az érintőképernyővel (írtam a másik topicban).
Az árára pár napja azt mondta a ceo, hogy 2380 CNY lehet a 8 gigás változat, ami kb. 58000 Ft-nak felelne meg. Persze Európában ennél biztos többe fog kerülni...
Ja és elvileg pár nap múlva csinálnak egy videót egy másik prototípusról, ami az új procit, és a végleges touch screen-t használja Talán nem lesz olyan pontatlan, meg bizonytalan, mint ami a CeBIT-en láthattunk -
blueMerle
veterán
válasz Viktor0610 #5 üzenetére
Szerintem az a cucc már maga volt a kész telefon. Kap egy burkolatot és ennyi. Lehet hogy a tervezésben oroszok is részt vettek, ezért lettek a méretek egy kicsit....
-
MODERÁTOR
válasz nice2know_u #6 üzenetére
nice2know_u:
Amennyiben gondjuk akadt az érintőkijelzővel, akkor a készülék nem működik.Az ára nagyon jónak ígérkezik.
blueMerle:
Igen, lehet, igazad van.
Biztos ismered a viccet a szovjet poloskával...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nice2know_u
tag
válasz Viktor0610 #8 üzenetére
Ez igaz, de állítólag másnapra már meg is oldották a problémát a Quantum-os emberke segítségével, csak már túl késő volt hogy elvigyék cebitre...
Na majd meglátjuk mi sül ki belőle[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz nice2know_u #9 üzenetére
Az a baj tudod, hogy a Meizuról már annyi ilyen mendemonda volt, hogy "de már tényleg mingyákész", az ember ezeken csak mosolyog. Nem haragszol meg ha most Én is ezt teszem?
-
nice2know_u
tag
válasz blueMerle #10 üzenetére
Nem haragszom, és nem is csodálkozom rajta, hogy őszinte legyek. Én is már majdnem feladtam a várakozást párszor...de még mindig nagyon tetszik a telefon mind külsőleg, mind tudásilag (na meg árilag), valamint a CEO őszintesége, és nyíltsága. A Meizu egy kis kínai cég (na jó, mára már elég jól kinőtte magát), 0 tapasztalatuk van (volt) mobil téren, de mégis szorgosan dolgoznak rajta, csak hát nem kalkuláltak bele pár dolgot a számításaikba...
Szóval megértem, hogy sokan csak nevetnek rajta, meg azt mondják, hogy áh, kamu az egész.
Én még nem adtam fel a reményt -
Xero
nagyúr
Jaj de szánalmas koppintás
-
MODERÁTOR
Azért örülök, ha nem az iPhone-topikban szól be egy Apple-antifan, akkor a nem Phone-topikban szól be egy Apple-fan...
Jól elvagytok, de már (nem) kicsit unalmas...
Xiaomi 13T
-
_Gomba_
tag
Floppy csatlakozó miért van rajta ? Arról bootol ?
-
greeneye166
aktív tag
Semmi bajom a kínaiakkal, mert sok lúd disznót (Apple, Nokia stb) győzhet.
Tudom, hogy fárasztó koppintásnak nevezni mindíg, de attól még így van. Komolyan sajnálom, mert nem kellett volna ennyire kínaira (koppintostyle) csinálni a menüt. Egy szavam sem lenne, ha csak a fullkijelző designt vették volna át, de ezt miért kell? A Meizu is kinőheti magát mint az AMD csak nem értem miért kell ilyet csinálni. Ennyire nincsen saját ötletük? Ez így kevés, ha egy olyan mamuttal akarnak versenybe szálni mint az Apple
Ha olcsó kinai Iphone utánzatok kellenek, arra ott van a CECT. Mitől lesz ez különb nála?[ Szerkesztve ]
> kiregisztrálva, ne küldj privátot <
-
nice2know_u
tag
Most dizájnolják át a menüket, szerintem így már sokkal jobb
http://www.meizume.com/minione-m8/5771-m8-new-ui-structure.html
Ja, és azért a CECT-hez szerintem ne hasonlítsunk semmit...ha utánanézel megtudod mitől lesz különb nála.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz nice2know_u #19 üzenetére
Nekem ez még mindig iPhone-szerű...
Nem, nem tudok ötletekkel szolgálni, milyennek kellene lennie, de nem ilyennek.
Xiaomi 13T
-
nice2know_u
tag
válasz Viktor0610 #20 üzenetére
Most bíztak meg egy design céget, hogy csinálják meg a menüket (ugyanazok, akik az ikonokat is csinálták a desktopon), reméljük, valami színesebb, és egyedibb dologgal állnak elő
Link[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz nice2know_u #21 üzenetére
Remélem, sikerül nekik...
Várom ezt az M8-at, bármenyit is késsen.Nem biztos, h. meg is veszem, de ígéretesnek tűnik... Csak jelenne már meg...
Xiaomi 13T
-
nice2know_u
tag
válasz Viktor0610 #22 üzenetére
Én is remélem...
Most úgy néz ki augusztusban jön...de ha utána is eltolják akkor lemondok róla... Addig még talán kibírja a mostani teló -
nice2know_u
tag
Befejezték a multi-touchot! Ma írta JW
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Tippmix
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest