- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
moleculez #20 üzenetére
"Akkor meg miért nem 635, és így tovább..."
Azért nem igaz amit mondasz, mert az SD435 helyett az SD635 az egy "szeretnék erősebbet, többet" kategóriás elvárás, viszont az SD212 helyett SD435 , mint a cikkből is kiderül a "szeretném ha használható lenne". Nem mindegy, hogy a használhatóságért várok el valamit , vagy afelett már csak a többet,jobbat mentalitásból. Nem kell minden telefont SD835-el szerelni, de illene a legalapabb telefont is olyannal, ami ha lemondásokkal is, de használható. A cikkben említett "nem tudjuk hogy elindul e a videó, mert nem bírtuk kivárni" szerintem már kiesik a használható fogalmából.
-
-Skylake-
addikt
Egyébként az ilyen készülékek létezéséért én a Qualcomm-ot is felelősségre vonnám. Célzok itt arra, hogy nem értem egyáltalán miért van gyártásban egy SD212. Mennyivel lehet drágább egy 435 ? Mondjuk 8 dolcsival ? Adják 50-el drágábban a kész telefont aztán ennyi. Szerintem sokkal kisebb lenne a sírás ha ez a készülék 100 helyett 115 lenne , de minimum SD435 lenne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest