- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz mr.perfect #916 üzenetére
Megtalálod a témaindító írásban (by Cappa72, "Előfeltételek", "3," szakasz).
-
kgymac
őstag
válasz magortaltos #1036 üzenetére
Romonként más kernel, csatolási pontok, stb. ThL w100 jelenleg 3 változatban van, más driverekkel, stb. Sokat ér egy olyan cwm, aminek nincs képe, nem lát egyes particiókat, esetleg hibásan értelmez. Ha olvasod ezt a topicot, gyakran előfordul, hogy fejjel lefelé van a kép, de legalább működik. Alca995-nél gb és ics alatt más az sd csatolási pontja az fw-ben, azaz vagy a v5 vagy a v5.5/v6 cwm látja csak a memória kártyát. De cappa72 elég jól összefoglalta, hogy mi és miért kell, olvasd el.
-
kgymac
őstag
válasz okularum #1056 üzenetére
Az alapértelmezett írás lemez opcióival állítod, hogy melyik legyen a /sdcard, (azaz /mnt/sdcard) ill. az /mnt/sdcard2.
A belső tárhely mindig a /data.
Ha az sd-n van a pötty, a külső sd lesz a /sdcard, a belső 2gb-s partíció pedig a /mnt/sdcard2. Ha a telefon memória (vagy phone storage) -nál, akkor a belső 2gb-s lesz az /sdcard és a külső sd az /mnt/sdcard2.Az átparticionálással megnövelheted a /data-t és lecsökkentheted a belső sd-t. Ha ezt szeretnéd, én cappa72 leírása alapján végeztem a meteos 4gb-s változatával (előtte ránézni xda-n, hogy MT6582-vel is megy-e). Előtte teljes mentés mtk droid tools-sal és cwm-mel is (forrás: cappa72 cikkei) , majd meteos letölt, telepít, kiválaszt 2GB-t (óvatosan, sokaknak nem indult el a 2,77 után a telcsi), majd reboot, /data formázás cwm-ből, utána /data visszaállítása cwm adv.restorral, örül, telo reboot, pc-vel összeköt, usb tár csatolása, majd a belső sd formázása pc-ről (én guiformat-ot használtam).
Annyit még, hogy a droid egyszerre nem kezeli appok tárolásához a belső és külső sd-t, csak az egyiket, azt, ami a /sdcard alatt látszik. Ha átmozgatod a másik sd-re, át is kell kattintani a beállításokban, hogy működjön (+jogokat is állítani kell).szerk: bocs, de a képet csak most néztem. Sajna, telcsiről elég hamar elfogy a keret, a tré meg pokollá teszi azok dolgát, akik le akarnak mondani egy plusz szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Opel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest