Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Van egy kis gond, ami ugyan az, mint ami a Lenovo A820 esetén is.
A dumchar info és a gyári recovery partíciócsatolása eltér...
döglöttbéka legyek, ha ezt értem...Inkább a dumchar-ra hagyatkozok, de lehet, hogy nem jól teszem.
(Az a820 esetén arra hagyatkozva csináltam)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Teljes egészében jól gondolod.
A THL-W100-CWM-6.0.3.2-recovery.
Amúgy egy THL W8-as telefon CWM recovery-jén alapul ez.Vagy flashtool-lal tudod feltenni, ha nem root-oltad a telefont.
Ha root-oltad, akkor pedig mobileuncletools-szal.A teljes rom mentése pedig kötelező! Főleg garanciális kérdések végett.
-
RVR400
veterán
Üdv!
Szeretnék kérni CWM-et.
Telefon típusa: Miz Z3
Gyári recovery és scatter fájl: Innen letölthetőNem tudom, hogy kell-e még valami.
Előre is köszönöm!
-
RVR400
veterán
Megpróbálom a délelőtt folyamán ezt is megpróbálni. Ha segít az infó: 3-ból 2 screenshot progi fejjel lefelé képet lő a telón, szóval nem feltétlenül a CWM-mel van a baj.
Köszönöm a fáradozásaidat, jelzem majd, hogy a másodikkal milyen!Szerk: aszondja a data.hu, hogy nem elérhető a fájl.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
MTK6589 platform esetén VIGYÁZAT!
A CWM a visszaállításkor kinyírja a belső SD tárhelyet (ami az emmc memória részét képezi) !
A telefon újraindításakor sérült telefonmemória hibát dob, ami persze formázással orvosolható, és működik tovább.Ezért, aki ilyen jellegű CWM-mel rendelkezik (TWPR recovery esetén nincs tapasztalatom), és tárolt valamilyen adatot (fénykép, zene, akármibármi) az mentse a belső SD tartalmát valahova (pl. fizikai SD kártyára).
-
tobias88888
őstag
Szia, kerestem neten de nem nagyon találtam az alábbi telefonhoz CWM-et.
Sony Xperia Tipo St21i
Egyáltalán lehet hozzá készíteni? -
nagyúr
válasz tobias88888 #220 üzenetére
Biztos, hogy létezik hozzá CWM, de mivel Snapragon platform, ezért ebben a bejegyzésben itt nem kerül rá sor.
Itt inkább körülnézhetsz.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RVR400
veterán
Hali!
Van egy agyonkopizott Galaxy S7562. Még az új DroidTools is kiírja, hogy fake- és nem tudok vele sok mindent kezdeni, de sikerült azért lementegetni róla a cuccot. Legalább magyarítani akarom, mert még rootolni sem sikerül. Itt vannak a cuccok a recoveryhez
Sikerült megcsinálnom a DroidTools autorecoveryjét, de az fél óra után sem végez a backup-olással. Segítenél egy újabb CWM-mel? Előre is köszi! -
RVR400
veterán
Oké, köszönöm! De amúgy szerintem így sem fog menni, mert lehetetlen root-olni is a telót. azt már elértem, hogy a superuser felmásolódik rá, de ez még nem jelent semmit sem. Kipróbáltam a hungobongo féle tegnapi aromainstalleres magyarítást, de nem megy. A root is mindig azzal száll el, hogy writeonly filesytem, a local.prop fájlt nem tudja másolni, stb.
-
nagyúr
Ha mtk6575/77 6589 platform, akkor flashtool-lal fel lehet pakolni rá a cwm-met.
Ha cwm van fent, akkor 657x esetén ez a zip,
6589 ez a zip root-olni fogja.
Ha nem, akkor valami kurózum jutott a kezedbe
6589 esetén pedig az autoroot lehet még használható.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RVR400
veterán
Próbáltam egy csomót, de semmi. Az a baj, hogy ez annyira S7562 utánzat, hogy annak a ROM-ja van valahogy piszkálva, hogy menjen, de a Samsung-os root sem volt jó rá. Igazából ez nem is zavarna, ha legalább magyar nyelvű lenne, de nem az. Egyébként MTK6577 van benne.
A CWM felmegy, a DroidToolsos fent is van, viszont azzal nem megy végig a backup, ezért lenen jó egy újabb CWM, hátha azzal nem lenne gond.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Imhol vala: CWM mtk6577 GT-S7562
Fura, hogy a csatolási pontok nem látszódtak a blokktérképen, de az eredeti recovery-ben is ua volt, mint általában a 6577-nél.
Ezért mielőtt feltennéd, azért a /proc/dumchar_info fájlt jó lenne megsasolni.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RVR400
veterán
Köszönöm szépen, működik a CWM!
Viszont ettől függetlenül ugyanúgy megáll a backup, és az aromainstalleres magyarítás sem fut le. Mindenféle rootoló programot kipróbáltam már, de semmi. Az érdekes az, hogy például a SuperOneClick kiírja, hogy már rootolt a teló, pedig nem működik a SU. Vagyis annyira működik, hogy a B1n4ry féle cucc után legalább fent van a superuser, viszont olyan mintha ott sem lenne, semmi nem kap root jogot, és nem is kér, hiába próbálkozok.
-
nagyúr
Ha valóba root-olt a telefon, akkor ki tudod próbálni a terminal emulator programot.
Ez egy parancssor.
Ha ott kiadod az
su -
parancsot, és tud root jogot szerezni, akkor le tudod menteni a rom-ot parancssorosan.Van még mód a mentésre, mégpedig a Flashtool readback opciója.
Szerintem valami nagyon egyedi készüléket foghattál ki.
Volt már olyan fórumtárs, aki hasonló módon nem túl szerencsés telefon tulajdonosa lett, neki sem sikerült sem CWM-met csinálni, sem pedig rendszert menteni.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RVR400
veterán
Persze, azt amott írtam is, hogy lementettem, meg a recovery.img-t is így sikerült elküldenem. De az lenne a lényeg, hogy menjen a root, és úgy esetleg lenne esélyem valahogy magyar nyelvet passzírozni rá. Nem dobja fel a superuser ablakot, sajnos ezt is próbáltam már.
Találtam egy hasonló telefont, annak a ROM-ját kellene valahogy megtalálni, hátha passzol. -
RVR400
veterán
Megy vissza, részemről eleget szívtam vele. Elég egy elbarmolt szoft van rajta, szerencsére sikerült visszaállítani. Ha az userdata nincs visszaflesselve, akkor nem hajlandó beindulni, és nem is tudja mountolni még a belső SD-t sem recovery alatt (can't mount emmc dumával).
-
RVR400
veterán
Hali!
Megint velem van a baj. Feltettem egy új ROM-ot a Z3-ra. Talán ezzel megoldódik a fejjel lefelé kérdés. Itt vannak a cuccok hozzá. Előre is köszönöm!
-
westcoastog
veterán
Nem cwm téma, hanem overclock, csak ugye ot918-am van mtk 6573-as procival, folyamatos használatra bírnia kell a 806mhz@1400mv tuningot? Tudom lehet gyorsabban merül, csak a proci nem degradálódik-e?
telefon topikja nem nagyon él.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz westcoastog #242 üzenetére
Emlékeim szerint volt olyan (talán Lenovo, talán A sorozatú), ami 6573-as processzorral adott ki 800MHz-es gépet... de hogy a 918d bírja-e... az passz.
Én olyan 720MHz körül használtam (ottani topikban rá tudsz keresni), nekem jól ment.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
westcoastog
veterán
Esetleg megtudnád mondani mekkora gyári fesszel mennek azok?
Az enyémet már pár napja használom 806mhz-n, csak nem tudom sok e az 1400mV, bár tegnap ps1 emulátorozás közben megakasztottam a telót, lehet csak egyszeri volt, de lehet ehhez az órajelhez kevés a fesz, nem tudom. -
kosturica
őstag
Szia!
Légy szíves csinálj nekem egy TWRP recovery-t!
Kellékek
Köszi!Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!