- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
v_atis
tag
válasz callmeakos #28 üzenetére
abba kár belemenni ki mivel használja ki. emailek gmailen jönnek rajta volt. pdf és office fájlok megnyitására/szerkesztésére szintén volt fent appom. ez mondjuk a munka része. szórakozás terén kb 2-3 játék plusz zene illetve az általam használt facebook/messenger, insta, twitter bermuda háromszög. a wallet elődje meg gyárilag rajta volt a vásárolt jegyeimhez. néha lőttem pár képet és csókolom. én ennyivel használtam ki ezért nem kellett nagyobb tárhely. komoly dolgot soha nem telefonon végeztem sose volt olyan munkám ami miatt azon kellett volna.
3310-t230-c75-e51-e52-5800-e72-skate-e72-xperia ray-lumia 800-i4s-lumia 735-huawei p7-iSE-iPhone11Pro-13ProMax
-
csadi0011
őstag
"...64 megapixeles panoráma képek készítésére képes iSight kamera került"
Ezt miért így lett írva? Az iSight sajátossága a 64 MP-es panoráma? Mit jelent pontosan az iSight? Minek a neve ez?[ Szerkesztve ]
-
torma99
aktív tag
Nagyon szurkolok az Apple-nek, hogy sikeres legyen a készülék és a többi gyártó is mutasson valamit ebben a méretkategóriában. Épp 100 USD-vel több mint kéne legyen és erre már én is lecsapnék. L800 után megváltás lenne tutira.
-
User64476
őstag
Na megyek megmondom az asszonynak hogy a kicsi az új trend.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
160k-val indít Magyarországon... Hát nem lesz ilyenem
[ Szerkesztve ]
-
Attikusz
tag
Ezaz végre, normális méretű telefon, bár a magyarországi árára leszek majd kíváncsi. Szerintem 4" mindenre elég, minden másra ott a pc, laptop, tv ki mit használ.
-
Totheground
addikt
http://www.apple.com/hu/shop/buy-iphone/iphone-se
159k a 16giga független.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remélem ez azt jelenti hogy az 5s ára zuhanó repülésbe kezd.
Live-Die-Respawn
-
sonymdhu
csendes tag
Sziasztok ez volt a vágyam gyors hardware-rel 4" kijelzővel 4-5 kinézete legyen mert ez tetszik nekem 6os széria az egy kicsit undi hajaz a gánydroidokra ami miatt nem vettem meg
-
Quqesz
nagyúr
A gsmarena oldala szerint 1gb ram és 1642mAh az aksi.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
őstag
Sajnos nagy valószínűséggel 1GB RAM lesz benne... máskülönben komoly csapás lenne a nagyobb profitot hordozó zászlóshajóra. Egyébként minden kiszivárgott tippelgetés is már hetek óta 1GB RAM-ot ír. Így inkább az lenne a meglepő, ha több lenne. Ez van...
Meliora sunt bono inimica
-
Legendd
senior tag
válasz Totheground #60 üzenetére
Köszi, beírtam 148 és a 199 ezres árat is. Azért 50k baromi nagy felár.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
rankesz
veterán
válasz callmeakos #11 üzenetére
Egy ekkora házba ha beletettek volna egy 4.3-as kijelzőt akkor full stabil droid userként még én is elgondolkodnék
-
DWENNON
tag
Sehol nem írják a RAM mennyiségét, még official sem. Vajon miért?
-
Totheground
addikt
Eddig az Apple még (ha jól rémlik) egyik iPhoneban sem írta ki a memóriát.
Várjuk meg az első "hivatalos" (benchmark, szétszedés) infokat a spekuláció előtt.
Nekem eléggé úgy néz ki, hogy ez nem egy 5C féle budget modell, szóval elképzelhető a 2 giga ram simán.
Tl,dr: várjunk.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Jól látom,hogy az 5s házába tették? Mekkor az akksi?
-
jUUh
addikt
Vajon mennyi ram lesz benne? Egyébként amire ideér, nem hiszem hogy 400$ lesz..
Samsung Galaxy S23+
-
Tikakukac
titán
Üdvözlendő. Kéne pár rendes méretű telefon lassan.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Totheground
addikt
-
Polllen
nagyúr
Jaja, az alma vásároló olyan, hogy nézi a specifikációt és megköpködi a telóját, hacsak 1 GB ram van benne.
Def26
Van olyan ismerősöm aki most vett és sok mindent lehet a készülékre mondani, de hogy lassú lenne vagy lagolna...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tothmaxy182
őstag
válasz jorgoszka #51 üzenetére
Csak az a tapasztalat, hogy ha mellé teszel egy 3 Gb RAM-os 6s-t, akkor rögtön kiderül, hogy az a "vidám elmenés" az nem is annyira vidám...
Nekem azért böki ez az egész a szememet, mert ma volt Mobilarena TV a Xiaomi Redmi 3-mal, ami 50ezer forint, és abba képesek 2 giga RAM-ot rakni, harmadáron...
Minden szavam magánvélemény!
-
Totheground
addikt
-
4264adam
veterán
válasz tothmaxy182 #82 üzenetére
És a szám adatokon túl van (jól olvasol) valami háttér tudásod is az eltérő rendszerek igényeiről?
-
lettyke
tag
Már megbocsássatok, de most úgy csináltok sokan mintha nem lenne 4"-os telefon a piacon és most az Apple feltalálta a spanyol viaszt. Tele van a konkurencia ekkora méretű telefonokkal. Miről maradtam le? Csak remélni lehet, hogy az 5s ára leesik(talán) mert eddig is túl van árazva.
-
Totheground
addikt
"Ha ilyet vesz valaki, simán összetévesztik a korábbi modellel. Mi az újdonság?"
Az meg sem fordul a fejedben, hogy az emberek nagy része nem a plebnek mutogatni veszi a telefonját? Ki nem sz@rja le, hogy mit hisznek mások? De ha valanek ez kell, vegye rose goldban, akkor egyértelmű.
Tesztet kéne látni a gyorsaságról, 2x és 3x sebesség gyorsulásról beszélnek. Mihez képest?
Talán az iPhone 5S-hez, ami oda volt írva?
Jézusom.
[ Szerkesztve ]
-
Legendd
senior tag
-
kchris78
veterán
hat, 160 azert tul keves hogy 2GB legyen benne! sajnos.
-
-
jorgoszka
tag
válasz tothmaxy182 #82 üzenetére
Az a kérdés, hogy az adott rendszer igényli-e.
Androidnál a 2 GB alap az elfogadható működéshez, a WP/W10M-nél, ill. az iOS-nél nem.Jobb ma egy gombóc fagyi, mint holnap egy se.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest