Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    válasz Dany007 #1544 üzenetére

    En megtettem, egyszeruen azert mert kivancsi voltam az androidra, de nem nagyon tetszett, amit fokent a gyarto szamlajara irok a sajat hulladek ui-al, ami akadt. Alig hittem el, hogy azt a vasat is kepes megakasztani. Ha lecsereltem a launchert akkor mar jobb volt a helyzet, de megint visszakanyarodunk a baszakodashoz. Dobozbol kiveve szeretnem hasznalni az eszkozomet, mokolas/probalgatas nelkul (vajon melyik launcher a jo stb, melyik nem hanyja ossze magat). Altalanossagban elmondhato, hogy ahol 3rd party szoftver kell hasznalni, ott nagysegrendileg no meg az inkompatibilitas, hiba arany eselye mint pl a fent emlitett esetben is. En zokszo nelkul aldozom be a customizalhatosagot, az azonnali hasznalhatosag oltaran, nem erdekel, hogy szukebbek a testreszabhatosagi lehetosegek. Hasznalni akarom a rendszert, nem testreszabni.

    Van meg ket szamomra fontos dolog amit az elobb nem emlitettem:

    - iCloud backup. Uber franko, hogy mindent elment a rendszer az utolso bitig! Veszek egy uj keszuleket es minden ugy lesz visszaallitas utan, ahogy azt az elozo hardveren hagytam! Meg a megnyitott tabjaim is szafariba. Androidon ez ismeretlen, pedig iszonyu jo feature, ha megsem igy van akkor hamu a fejemre, de en nem talaltam ennyire kenyelmes es jol hasznalhato megoldast.

    - a masik a kamera. Mig lg g2-on vanszorgott az exponalas, addig iphoneon 1mp alatt lovok burst 10 kepet es kivalasztom a nekem tetszot, arrol nem beszelve, hogy video felvetel kozben allandoan refocusalt a kamera lg-n... No comment. Nekem ez fontos tulajdonsag mert sokszor hasznalom a keszulek kamerajat. Biztosan javitottak hibakat, de iphoneon megint csak hasznalom a kezdetektol fogva ezt a featuret es kesz.

    [ Szerkesztve ]

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák