Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    Sziasztok!

    Három napja szereztem be használtan egy ilyen órát.
    Visszaolvasások után örülök, hogy már rögtön az új Amazfit app-pal kezdhetek, így engem kikerülnek az ezzel kapcsolatos anomáliák.
    Pár dolog még nem tiszta az órával kapcsolatban, de viszonylag hamar ismerkedek vele. Pontokba szedem az észrevételeimet/kérdéseimet.

    1. Kijelzőben kicsit mást vártam, olyan fakó és sötét, háttérvilágítással még kicsit majdnem gagyin is néz ki, de amúgy meg közben mégis tetszik. 😁
    Ez a kijelző is úgy viselkedik, mint Pebble-éknél az e-ink, hogy akkor fogyaszt, ha frissül a tartalom? Erre gondolnék abból, hogy lezárt állapotban nincs másodperc mutató az alap, Everest számlapon.
    Ebben az esetben van rá mód, hogy valami statikus képernyőt be lehessen rakni akkor, amikor hosszabb időre nem használjuk az órát a plusz akkuidő érdekében?

    2. Van valahogyan valami okos ébresztés lehetőség?

    3. Tapasztalatok szerint a dupplakoppos feloldás beállítása befolyással lehet az akkuidőre?

    4. A gombok, ha jól tapasztalgatom, úgy funkcionálnak, hogy:
    - felső: kijelzőt felold/bármi menüben vagyunk, számlapnézetre visz/számlapnézetről launcherbe
    - középső: számlapról sport módba visz/ valami menüponton állva "OK" funkció
    - alsó: vissza gomb
    Ha pontatlan vagy kiegészétésre szorul, javítsatok kérlek!

    5. A háttérvilágítást többetek használja kizárólag manuálisan?
    Két menüpontban is ki lehet kapcsolni, én kikapcsoltam mindkettőben, mert szerintem túl sokszor kapcsolt be nálam feleslegesen, bizonyos fényviszonyoknál ráadásul még úgy gyengébben is láttam a kijelzőt.

    6. Az óratok úgy olvasom nem annyira sérülékeny, kifejezetten strapabíró, meg ránézésre én sem érzem, hogy kellene szereznem rá skin-t vagy védőtokot.
    Ti ezzel hogy vagytok?
    Persze kijelzővédőt már én is rendeltem, addig meg kivágtam egy fiókban porosodó régi telefonomhoz való kijelző védő fóliából egy kör alakú részt és azt ragasztottam az órára. 😁

    Ha további akkuidő növelő trükkök vannak még az órához, azokat szívesen veszem.
    Ugye a háttérvilágítást manuálisra tettem, lépésszámlálást úgy látom nem lehet kikapcsolni (pedig nekem nem lenne fontos), pulzusmérést állandóságát is kikapcsolva hagyom, természetesen az automatikus szinkronizálást is hagyom kikapcsolva.

    Előző tulaj factory reset-tel küldte, 94%-os akkuval és most a harmadik nap végére vagyok 12%-on, amit keveslek, pedig semmi sport tevékenység nem volt, pulzusmérést is csak párszor próbáltam ki úgy érdekességből.
    Igaz az újdonság miatt elég sokat nyomkodtam, ismerkednem is kellett vele és a háttérvilágítást is ez idő feléig hagytam automatán, sokszor 5-ös fényerővel (ismerősöknek való mutogatás miatt 🙂).

    Remélem az én felhasználatommal (nem fog nagyon sport tevékenységet látni tőlem) azért ki fognak jönni nálam a jövőben azok az +5 napos üzemidők, mert most méf szkeptikus vagyok, mindentől függetlenül amúgy nagyon tetszik az óra még Pebble Steel mellett is, ami pedig magasra tudja tenni a mércét értesítéskezelések terén például.👌

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák