Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anrb

    aktív tag

    válasz gabee77 #1838 üzenetére

    Szia,

    nekem mindkettő van :)

    Ha csak sportolásra használod, akkor Polar M430. Óra és aktivitásmérőként akár egy hónapot is elmegy egy feltöltéssel (kikapcsolt BT mellett). Szenzorai pontosak, szoftvere stabil. Szinte minden testre szabható benne, a Polar Flow-ból. Nekem nem volt szempont az állandó telefonos kapcsolat (nincs is androidos/iOS-es telefonom). 7/24-es viseletnek picit kényelmetlen, ha kicsi a csuklód. Nekem egy picit gyenge a vibrációs jelzés.
    Az óra javítható, cserélhető az akkumulátora. Van magyar szerviz és támogatás. Érett modell, jó ár/érték aránnyal. Színes kijelző - navigáció - óralapok - alkalmazások nincsenek. Ha nem igényled ezeket, akkor jó.

    A Stratos-t a gyári szíjjal is kellemes hordani, a legjobb benne viszont a kijelző és a kis fogyasztású Sony GPS.
    tetszőleges szíjat vehetsz hozzá, színben sem vagy megkötve.
    Az érintőképernyő sport közben zavaró. A szenzor adatok többé-kevésbé jók - szorosra húzott szíjnál. Korlátozottan szabható testre az óra. Biciklizéshez jelenleg hiányzik a szenzoros támogatás.
    Szoftveres téren van mit fejlődniük, bőven vannak bug-ok és hiányoznak funkciók. Az Amazfit app és a BT simán te tudja fogyasztani az akkumulátort.
    A képernyővédő terén gondban vagyok, milyet érdemes venni rá - lévén, hogy domború a kijelző és még le is van kerekítve a szélein. A Pace-nél könnyebb volt a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák