- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
és mekkora monitor kell, hogy ez élvezhető legyen...? (legalább mint a videón..)
nem beszélve, hogy kicsit fárasztóbb, mint egérrel, csuklóból..[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
siva
aktív tag
Már csak azzal kéne kiegészíteni, hogy ne kelljen hozzá képernyő, hanem sima asztalon is működjön, amit egy MS webkam inputol, a gép meg feldolgoz. Továbbra sem szívesen nézem azt amit előtte jól agyontapogattam. Azért a számítógépnél nincs nagyon helyszűke mint a mobilnál. Másrészről a monitor tisztító spray gyártók ezen nagyon bekeresnek.
-
VladimirR
nagyúr
es hogy fogok ezzel cod8-cazni?
-
Thrawn
félisten
Egérrel és billentyűzettel?
Tetszik az elgondolás, de összetapogatni azt amit nézek? Ki tudja, lehet lesznek beépített 'ablaktörlővel' szerelt monitorok is.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Illusion1010
senior tag
Nekem ez nagyon tetszik
Nem tudom a hétköznapokban mire használnám, de örülnék egy érintésérzékeny monitornak.A munkahelyemen is vannak érintőképernyővel vezérelhető gépek, és fényévekkel gyorsabb így kezelni mint egérhez + billentyűhöz nyúlkálni. Nyilván kell egy megfelelően megtervezett UI hozzá........
-
VladimirR
nagyúr
jajj, most nezd meg milyen vagy, elrontod a mokat, mar trollkodni sem lehet
meg amugyis, amilyen goreny a majkrofos, biztos ki akarjak valtani az egeret es billentyuzetet es akkor nem csak cod8-cazni nem fogok tudni, de hogy gepelem be, hogy itbulv...ize...itcafe.hu? kepernyobillentyuzetenamugy gondolom lehet ugy feluletkezelni egy monitort (akar fizikai, akar kemiai uton), hogy sokkal keesbe legyen erzekeny az ujjlenyomatokra (ami erintokepernyoket szoktam latni, azok altalaban egesz olvashatoak)
kozben beugrott, otthoni felhasznalasban pl egy htpc-n szerintem kimondottan jo lehetne egy ilyen vezerles
[ Szerkesztve ]
-
tsii_H
tag
sztem is zsir. bar itthon en sem tudom mire hasznalnam, viszont ilyen kozszemlere kirakott gepeken, pl muzeumokban, sztem nagyon hasznos. az egesz gepet el lehet rejteni, csak a monitort kirakjak azt mindenki tapperolhatja kedvere, meg szerezheti az infot. kell ez is a vilagnak.
szerk: bar mondjuk egy tableten az olembol igy nyomni az openTTD-t biztos fasza lenne
[ Szerkesztve ]
-
Croissant
aktív tag
Nekem amúgy tetszene, ez olyan "casual" felhasználási forma, csak sajnos drága lenne hozzá a monitor, és a mostanim se volt olscó
-
-
moonman
titán
egészen meg vagyok lepődve, hogy még egyetlen igazán negatív hsz sem született.
mindenesetre hajrá Windows Touch. nekem bejövős, sajnos gépet csak két év múlva tervezek váltani, de akkorra már remélhetőleg szériában fogják gyártani a tapicskolós notikat.
-
Dave™
nagyúr
Jé, itt kapásból van copy paste is?
-
nyunyu
félisten
A tesztállapotban lévő Windows 7 érintőképernyős megoldásait azok az érdeklődők ki is próbálhatják, akik a fejlesztői oldalon megadott két HP, illetve egy Dell PC-vel rendelkeznek, s letöltik hozzá az illesztőprogramot a megadott linkekről.
Grr, pedig ugy kiprobalnam valamelyik erintokepernyos ipari gepunkon...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
amugy gondolom lehet ugy feluletkezelni egy monitort (akar fizikai, akar kemiai uton), hogy sokkal keesbe legyen erzekeny az ujjlenyomatokra (ami erintokepernyoket szoktam latni, azok altalaban egesz olvashatoak)
Tapija valogatja.
ELO tapi uvegje pl. sokkal kevesbe torzit, elesebb kepet ad, viszont baromira meglatszik rakta az ujjlenyomat, es hatarozottan kell nyomni, nem eleg megerinteni.
Ja, meg erosen csillog/tukrozodikFujitsu muanyag foliajan nem latszik meg az ujjlenyomat, eleg eppenhogy megerinteni, viszont eleg szemcses a kep tole.
De joval olcsobbEgyebkent mindegyik elkopik 2-3 ev hasznalat utan, plane ha a juzerek mukorommel, tollheggyel bokodik ujjbegy helyett.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
orbano
félisten
na végre. elsők között leszek, aki multitouch panelos monitort/notebookot fogok venni. aki pedig nem tudja elképzelni mire jó ez... szar lehet neki, őszintén tudom sajnálni
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs