- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
SongLive...
-
MODERÁTOR
És ez a betűtípus amit használnak rajta... Ma már mindent lemásolnak a kínaiak, hol több, hol kevesebb sikerrel.
SongLive a felirat... Ha rámásolnánk a SonyEricsson feliratot, rögtön feltűnne a hasonlóság... Az y tetejét kikerekítették g-re, az E-ből pedig levágták a két felső lábacskát. Vagy csak lehúztak a netről egy font packotHarrrr!!!!
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
senior tag
KÖNYÖRGÖM, tesztelje vki
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
AMD Power
titán
Miért nem az eredeti jön már inkább.
-
dragontiger
tag
ha tényleg 5MP-es akk nem is oan rossz
-
Stanley-B.
őstag
Nem tétlenkednek, az biztos.
-
coyote55
őstag
A fejlődésük szédületes, és ezt nem viccből írtam!
1-2 éve még a Hello Kitty és társai voltak az átlagos készülékeik, mára meg...
Jó, jó mondhatjátok, másolással. De könyörgöm, ahhoz is kell technológiai színvonal!
És végülis, van ezekben a telefonokban saját fejlesztés is! Gondolok itt például a beépített TV-re, általános a két SIM használata, stb. stb...
Szerintem nem kellene zsigerből utálni a kínai telefonokat, csak azért, mert kínai!
Próbáljátok a bennük lévő innovációt nézni, nem pedig a "Made in China" feliratot, pls!Ja, és lehet köpködni...
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
MODERÁTOR
válasz dragontiger #10 üzenetére
Szerintem ez öt mikropixeles.
Na jó, ennyire azért nem kicsi az érzékelő, de olvastam valamelyik hírben/tesztben, hogy többnek írták a megapixeleket, mint amennyi ténylegesen volt.
Xiaomi 13T
-
Stiky
senior tag
Szerintem most hogy ez kijött, semmi esélye az eredeti Xperianak
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
coyote55
őstag
-
törölt tag
múltkor láttam a buszon valakinél egy hellokitty-s telefont, nem olyat, amit itt teszteltek valamikor, hanem 3"-os érintőképernyővel, meg mindenféle jóval megáldva. a kinézete vicces volt, mert az egész teló (az egész előlap a kijelzőt leszámítva, a gombok, az oldala, stb) rózsaszín-hupikék-fehér fényben úszott, viszont a kezelőfelület nagyon komoly volt rajta, áttűnések, rengeteg opció a zenelejátszóhoz, névjegyzékhez, ha csak annyit látna belőle az ember, akkor lehet, hogy nem jönne rá, hogy "csak egy kínai teló"...
-
coyote55
őstag
Nem értem, átnéztem újra a képeket, és sehová nincs ráírva, hogy Xperia X1...
Tény, hogy a design hasonló de ez miért is baj? Mennek a divat után...és?
Ilyen alapon a Samsungot is lehet szidni, mert meglovagolta a Motorola által kitalált "penge" divatot! Sőt, ilyen alapon az összes slide telefon a Siemens S10 koppintása, a színes kijelzők pedig a Siemens S 25-ből származnak
Most akkor hogy is van ez?Memento Mori!
-
MODERÁTOR
-
coyote55
őstag
válasz Viktor0610 #20 üzenetére
Ilyen alapon köpködjem meg a slide telefonokat, hogy fúj, Siemens koppintás?
Könyörgöm, mérjünk már azonos mércével!
Melyik is volt a Nokia első csúszkás mobilja?
Jaaaa, az a Siemens koppintás? Vagy ilyet le sem lehet írni, mert "megesznek" a fanok?Egyébként a billentyűzet teljesen más, mint az eredeti - akár a kivitelt, akár a kinézetet veszem!
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
MODERÁTOR
-
Ricardo
titán
Ez köszönő viszonyban sincs az eredetivel.
szerk: leszámítva a kinézetét.
[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
azért az nem semmi,hogy elöbb jelenik meg vminek a másolata, mint az,amiröl a másolat készült..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
coyote55
őstag
válasz Viktor0610 #22 üzenetére
Hmm...
Jóvanna, az télleg olyan..Azért arra kíváncsi lennék, melyik európai cég, és mikor hoz ki TV-s mobilt 3" -os kijelzővel?
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Jadro
veterán
válasz dragontiger #10 üzenetére
Te vagy az akit a megapixelekkel jól meg lehet vezetni? Minél nagyobb annál jobb mi?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Mulderpapa
aktív tag
Általában ilyenek az emberek.Hány megapixszeles, hány gigabájtos... A teszkó is már rájött a taktikára és már ontja a 7 és 10 megapixeles technika (ez teszkó márka) digit. fényképezőket, 15k-ért.És ha szerencséd van, az a 7mp nem interpolált, hanem tényleg 7.
Itt nem csak a megapixel számával van a baj, hanem leginkább magával az érzékelővel, optikával.Még jó pár év és egész tűrhető telefonokat fognak készíteni.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Egzee
őstag
Tudjátok mi az Xperia??? Számomra semmit nem jelent... Amikor a mekiben a csaj előhúzta a fogalmam sincs mien tellóját, wifire felált és elindította rajta a wow bc-t, nah az volt az, amikor leesett a tököm!!!
-
RandomGosu
senior tag
válasz dragontiger #32 üzenetére
van már 8megapixeles telefon 12x optikai zoommal és kínai...
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Vicc ez a telefon. Lehet, hogy akár még jó is lehet belsőre de akkor is. Miért nem találnak ki egy jól hangzó márkanevet aztán kezdenek el valami egyedit gyártani ha már a technika megvan hozzá? Szerintem az a baj, hogy ha valaki meglát egy ilyen "klón" telefont, egyből az a sok kínai sz@r jut az eszébe ami már elárasztotta az egész világot. Fejezzék be a másolgatást mert amíg mindent csak lekoppintanak külsőre(persze a minőség sehol sincs) aztán ráírják a gagyi márkaneveiket ami szintén koppintás(adios, nokla meg egyéb nyalánkságok) addig senki sem fogja komolyan venni őket.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
coyote55
őstag
Nagyon egyszerű: marketing!
A kínai gyártók kapacitását bőven leköti a hatalmas belső piac, ott csak az "él meg", aki ismert világmárkákat utánoz, mert ugye ott is az a menő, akinek olyan van...
Majd, ha a belső piac kezd telítődni, és el kell(ene) adni a telefont külföldön, akkor lesz saját márkanév, mert muszáj lesz, de addig...Memento Mori!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OTP Bank topic
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- iPhone topik
- Napelem
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs