- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hja, és a poén: meghírdettem a 3-ast és az 5-öst (ilyen-olyan is van/volt) is vagy-vagy eladásra; mindent elárul, hogy a 3-ast vitték el...
-
törölt tag
válasz
#16820480 #16 üzenetére
Nekem a kijelzővel nincs bajom, de olyan olajfestményeket tud csinálni, hogy elképesztő.
Persze, a tesztfotók mindig jó fényviszonyok között, vagy sötétben max 10m -ig készülnek, de abban a pillanatban, hogy nem ideálisak a fényviszonyok, vagy sötétben messzebb van a téma, máris olajfestmény.
Olyan, mintha nem lenne elég pixel, és utólag interpolálna. Vagy nem tudom... De akkor is előjön ez, ha túl részletgazdag a téma. Pl. fa teljes lombja. Nem messziről, hanem csak a lomb van a fotón. Ez olyan appal is előjön, ami eleve BMP-be (!!) ment, valami 46 megásat. -
törölt tag
válasz
promagus00 #13 üzenetére
Mert átkurtak a sok hazugsággal a kameráról.
Hogy ilyen meg olyan fasza; innentől lehazudhatnak bármit az égről, soha többet.
Valaki írta, hogy ennyi pénzért nagyon jó a kamera. Frászt! -
törölt tag
Én átkozom a percet, amikor megvettem a 3 után az 5 -öt.
Nem követem el még1x ezt a hibát.
Megjön az új telóm, adom el a pitchába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest