Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi 9T - ha nem akarsz a töltőhöz ragadni
- Bluetooth-headsetekről általában
- DIGI Mobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Poco F2 Pro teszt várható? Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
Egyébként gyorsan leteszteltétek a Zenfone 7 Pro-t!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
-
zsolt501
nagyúr
Miért van olyan érzésem, mintha fátyolos lenne a kamera felvétel
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
orizsolt73
csendes tag
A Teljesítmény-teszt táblában nem a Zenfone 7 Pro neve van feltüntetve, hanem a Note20-é.
[ Szerkesztve ]
-
Metal213
tag
Csak nem egy fekete mudi van az első képen?
archaic.bandcamp.com
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
orizsolt73 #3 üzenetére
Javítva, köszi!
@Metal213: de bizony. Csutka már négy éve felbukkan néha a tesztekben
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
DiamondBack
senior tag
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
A telefon önmagában rendben van, két dolgot leszámítva:
- Nincs jack
- Az áraA jack megléte miatt az előző év flagship mezőnyében a Zenfone volt szerethető (mindezt úgy, hogy még notch sincs, vagy egyéb anti-feature).
Az ára pedig: A Zenfone 6 (legkisebb változata) €499 volt megjelenéskor, az Asus saját webshopjában innen elérve 170'000 forint. Az eurós és a forintos ár nagyjából megegyezik, azaz a techcégek között jellemző $=€ árazásba belekerül az áfa, egységes áron adva mindenkinek Európában.
Most? A legkisebb Zenfone 7 bejelentve €699, a Pro pedig €799, de a webshopban ez már 275'000 és 300'000 forint, azaz a bejelentett eurós árak nettóban vannak! Gyakorlatilag majdnem kétszer annyiba kerül, úgy, hogy nincs jack és az előző generációhoz képest főképp csak az 5G az új feature.Korábbi leak-ekben még a tavalyival megegyező ár volt és a jack hiánya se volt ismert, emiatt hatalmas csalódás.
-
mjani1172
addikt
A fotók nekem nem tetszenek.
-
joey04
titán
Nagyon tetszik, ha a kamerák minősége jobb lenne, meg lenne ip védettség (tudom, nehéz) akkor nagyon elgondolkodnék, hogy droidra váltsak. Így is nagyon tetszik.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
WhiteWalker
nagyúr
Az árát leszámítva nekem nagyon tetszik.
Jack és FM rádió hiány hidegen hagy , a "gyengébb" fotós képesség ami fájó. De tetszetős , sose gondoltam volna , hogy ezt mondom egy Asus készülékre. -
Bog
HÁZIGAZDA
Süvít. Azért 9 pont, mert ha nagyon süvít, akkor melegszik.
Azért soroltam fel a cikk végén az összes konkurens terméket, hogy egyértelmű legyen, hogy ennél olcsóbban ma nincs csúcsmodell. A jack nekem is fáj, viszont videóban nagyon ütőképes, a kijelző kiváló, az üzemidő pedig remek. És állati jó a Zen UI is.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
AS
félisten
Nekem nagyon tetszik. Már csak egy kihívója van, (számomra) amiért még nem rendeltem meg, az a Samsung S20 FE (ami október elején érkezik S865 el (csak az 5g-s verzió)
Nah azt még megvárom mi igaz belőle, de szerintem az is ilyen 280 ezer lesz. . De. tényleg nagyon jó lett ez a Asus telo, és ahogy Bog írta már S865 telok sem olcsóbbak. Sőt..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
andor80
senior tag
Az összes fotón videón van valami homályosság .Nem értem.
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
prolad
őstag
Ütős lett, rég volt már olyan Asus, ami ennyire tetszett. De sokkal jobban tudtam érte lelkesedni, amikor még 500 euróról pletykáltak.
-
zsolt501
nagyúr
Igen kissé túltolta az illető a telefonjába vetett bizalmat, ismerősömnek is MI 9T pro verziója van, nekem meg az alap nem pro de azért hanyatt nem kell tőle esni pláne a gyári szoftvertől.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
sgery
őstag
Egy kis videót vagy gif-et azért megnéztem volna a mechanikàról, működésről a tesztben.
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
atike
nagyúr
Meglepően jó. Nem gondoltam, hogy látok még olyan Asus telefont ami tetszik is...
-
Saccco
nagyúr
Nagyon elszálltak a flagship árak.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rigoberto
senior tag
+ Specifikáció rendben, kinézetre sem rossz.
- Kissé nehéz lett. -
Drp81
aktív tag
Nagyon bejön előlről, hogy csak a kijelző van, nincs lyuk meg sziget. Plusz, szerintem ebben a szürke színben a legjobb, mert a szürke keret és a képernyő közötti fekete csík/keret állat kinézetet ad neki.
Kár hogy nem iOS van rajta, nálam így sajnos nem jöhet szóba..."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
Térerő
csendes tag
Egyedi készülék, több ilyen kéne a piacra. Nem tudok olyan csúcs készüléket megnevezni amelyik megtartotta a 2 sim+sd kártya helyet valamint az értékesítési LED funkciót.
Remélem olyan kiváló GSM antennákkal van felszerelve a telefon mint az előd modellek.
A zenfone 2 vagy a zenfone 4 ott is tartotta a 4g sávot ahol a Samsung vagy az iPhone eldobta és 3g-re váltott vagy még lejjebb... -
Napfénysüti
nagyúr
Igen jó telefon lett az Asustól, talán a kamerán még ciszolhattak volna (bár ott még frissíthetnek szoftveresen).
Amúgy jó látni hogy van cég aki még bevállal ilyen érdekes megoldásokat mint ez a forgatható kamera.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Nekton
tag
Köszönjük a tesztet!
Eszméletlen méretűek ezek a "hordozható" eszközök. Jó lenne belőle valami Xs, Lite, vagy Vivophone (Vivobook után) mind méretben, mind árban.
Ezeket a nagyon melegedő csúcs SOC-okat mire lehet használni? Milyen alkalmazás igényel ilyen teljesítményt? Ha meg nagyon melegszik és emiatt leszabályoz, akkor hogy fog futni az a jövőbeli alkalmazás, ami ezt a teljesítményt igényli?
Ez a folyékony fém kameratömb mit takar?
Gondolom valami precíziós öntésű könnyűfém ötvözet. De miért folyékony? A Zenfone 6-on miből volt?
-
kretenallat
senior tag
Elofordulhat, hogy a kameran meg csiszoljanak nagyobbat? Oszinten szolva ennel jobbra szamitottam allokepekben... (jo fotos kepessegekkel rendelkezo nem made in prc telefont szeretnek es eleg rovid a lista, plane h exynost sem szeretnek... xD)
Nekton: a 6oson is ugyanezt az anyagot hasznaltak, a cikk meg is emliti h ebbol fakadtak ellatasi lanc problemak is. az osszetetelerol majd nyilatkoznak masok.
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Tomy Yayo
senior tag
Azért ne ebből induljunk ki, szerintem csak azért ennyi mert már nem is igazán kapható. Meg hát az utódja, az F2 Pro is már van 130-ért értelmes helyeken is. Én év elején vettem a Mi 9T Prot 120-ért itthon 3(!) év garanciával, mert még valami promo is volt épp. Úgy azért elég best buy.
Jó ez a Zenfone, csak tényleg túl nagy ugrás árban. Tudom, hogy árfolyam is benne van, dehát 1,5x-es ár tavaly óta... Embertelen ami a piacon megy. Örülök, hogy nem gondolkodtam tovább a Mi 9t Pro-n, mert semmi nincs manapság ami jó, hivatalosan itthon kapható (márkaképviselet), és lélektanilag nem öl meg az ára
Ugye ennek az utódja is már magasabban kezdett jóval, a 10-esekkel meg végképp elszállt a Xiaomi is, akik még utolsóként jól áraztak.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
<Adamsky>
veterán
Hááát... ez inkább kapufa, mint gól.
-
Doki42
őstag
Jó telefon, csak a kamerát javíthatnák. 😎
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
hyperspace
őstag
Nem olyan rossz ez a kamera, 16 mp-en vállalható, meg ultraszélesben is. Esti viszonyok között elvérzik, ez tény. Meg a szuperstabil sem jó azokkal az összerándulásokkal. Várjatok csak, lehet mégiscsak rossz, 300-ért.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
*RLaci*
addikt
Szörnyű minőségű fotók, 3 kilóért
-
pepe792
tag
Zenfone 2 után egyik sem tetszett, de ezt simán megvenném. Fél év és az ára is rendben lesz. Kell.
-
tibcsi0407
félisten
A Zenfone és a 11 Pro között vacillálok, de szerintem inkább az Apple-re esik a választásom.
Nem győzött meg a kamera, azt hittem jobb lesz. -
joey04
titán
válasz
tibcsi0407 #42 üzenetére
Nincs a csúcs kamerás telefonok szintjén, de azért szerintem nem olyan rossz. Meg azt is figyelembe kell venni, hogy fontos a minőség is nagyon ez alap, de mennyi új lehetőséget ad az ember kezébe ez a kialakítás. Hiába van nálad egy jobb kamerás mobil, ha nem tudsz olyan nézőpontot találni, nem megfelelő a helyzet, stb stb. Ezeket is mérlegelni kell. Mondom ezt én, aki szintén a kamera miatt bizonytalan
mindegy, attól még így van.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Köszönöm a tesztet már nagyon vártam . Nekem kifejezetten tetszik ez a készülék , bár az árképzése kevésbé. Ki kell próbálnám .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tibcsi0407
félisten
Egyetértek. A másik fő érvem a VoWifi. Erről nyilván nem a telefon tehet, hanem a Telekom. Sajnos a Oneplus-omon sem támogatott szolgáltatói oldalról és elég sok problémám van itthon a térerővel. Pontosabban csak a dolgozószobámban, de ugye a legtöbb hívásom innen intézem.
-
piEzo1
újonc
Fantasztikus teló lehet, mindenben kedvelem az Asus termékeket. De miért érzek némi elfogultságot az "Ajánlott" plecsnivel, miközben a V60 csak "Tetszett"-et kapott?
-
turbulencia8
őstag
Nagyon jo lett ez a telefon! Ha kicsit korabban kihozzak, akkor tuti ilyet vettem volna galaxy s20 helyett.
-
Zé.
tag
,,Zenei fronton lehet hiányérzetünk sajnos több apróság miatt is. Egyrészt ugye ezúttal már nincs 3,5 mm-es jack dugasz, ahogyan az FM-rádiót is hiába keressük."
Volt, nincs: az NMHH lekapcsoltatta a digitális rádiózást Magyarországon [link],,A másik megoldás az internetes rádiózás, illetve podcastok hallgatása, de ez utóbbiakhoz értelemszerűen internet-hozzáférésre van szükség...."
Régi vita ez, igen. Ha nem tudsz vezetékes netről rádiózni, mert mobil készülékkel
terepen, stb. vagy, fizess, mint a katonatiszt. Ami ingyen is lehetne, mint régebben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Azért szeretjük az Asust, mert mernek próbálkozni. És van, amikor ennek remek termékek lesznek az eredményei, a Zenfone 7 Pro is ilyen.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest