- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiaz
aktív tag
Budapest hol (melyik üzletben) lehet élőben megnézni egy ilyen telefont?
-
ZoltayA
aktív tag
Tegyétek fel fotókat! Már, ha van ilyen telótok!
-
kiskun968
tag
Gyárilag nincs rajta fólia? Igaz nem is néztem, mióta meg van.
-
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Luck Dragon #184 üzenetére
MMben nincs Zenfone 7hez semmilyen folia a webshop tanusaga szerint (se Speedshopban, se eDigitalban).
-
-
Hugo85
aktív tag
Sziasztok!
Kepernyovedo foliat vagy uveget ki miyet tett ra? Vagy a GG6-nal ez mar tok felsleges?
Nem nagyon talalok hozza (eDigitalban vette a Pro-t ey nem volt naluk sem) es anelkul nem merem elkezdeni hasznalni :( -
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #175 üzenetére
Mi is!
-
mjani1172
addikt
Rakhatnátok be képeket.
-
pepe792
tag
Sokat nem tudnék ahhoz hozzátenni, mint amit a cikkben olvasol. Összehasonlítani egy Samsung A40-nel tudnám, ezt használtam előtte. Ég és föld a különbség. Gyors, fényképezéshez, videózáshoz nekem tökéletes. Szabadban még nem próbáltam a videós és fényképezős képességeit, bent lakásban eddig nem csalódtam benne. Üzemidő 1,5 nap, de ha már nem hat az újdonság ereje, simán lesz 2 nap nálam.
-
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Nem rég lettem tulajdonosa egy új Zenfone 7 Pro-nak ! A tapasztalatom az hogy eszméletlen gyors telefon . A legkomolyabb játékok a legjobb mínőségben futnak ell rajta ! A kamerája meg tényleg nagyon jó ! Képernyőidő kb 6-7 óra ami megint csak jó ! Tehát ajánlom mindenkinek ezt a telefont nem bánjátok meg !
-
pepe792
tag
Tegnapelőtt óta én is tulajdonosa vagyok egy normál Z7-nek. A 200ezer alatti ár nagyon jó érte. Zenfone 2 után visszatértem az Asushoz.
-
ZoltayA
aktív tag
-
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #168 üzenetére
De kár....
-
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #166 üzenetére
Mindenképp a jövő évben vásárolnád? [link]
-
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #164 üzenetére
A sima 7 verzió ár- értékben nagyon ott van a top kategóriában. Kevés a különbség, es vadiújként 199.990- ert megvehető. ( Az itt 229- ert kínáló hirdető felejtős) Biztos, h a sima 7 nem játszana Nálad?
-
válasz
karldergroße #163 üzenetére
Manóba, átírta a telefon
-
karldergroße
senior tag
válasz
Luck Dragon #162 üzenetére
Kinek az ujját?
-
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #160 üzenetére
250-270 ezret szerintem nem ér meg. Esetleges 3 év garival sem. ( Az enyém 1 hónapos. 2 hetesen vettem. 185- ert. Minden papírjával , patika állapotban. A Pro változat)
-
Sziasztok , jövő évi garancia változást megvárom majd belevágok egy Z7P-ba , kiváncsi leszek hogy 3 év garancia lesz-e a készüléken vagy marad a kettő .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azért szeretjük az Asust, mert mernek próbálkozni. És van, amikor ennek remek termékek lesznek az eredményei, a Zenfone 7 Pro is ilyen.
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest