- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Nekem Miskolcon a T-mobil rosszalkodott néha 4G hiánya végett. De most hogy fejlődik a hálózat már tökéletesen váltogat a telefon. Nem mondom, hogy nem a telefon hibája de a hálózat is eléggé lassan újul meg Magyarországon.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pepetech
őstag
Nem azt mondtam, hogy rossz a hálózat. Hanem, hogy még nincs kiépítve teljesen és azért valjuk be nem 3G-re meg EDGE-re tervezték ezt a telefont . Nekem is voltak eféle problémák mint írtam de a 4G megjelenésével tökéletes lett. Az a baj, hogy ezt senki sem fogja tudni bevizsgálni mert térerő, körzet függő dolog. A szervízek meg nagy városokban vannak ahol 100% a hálózat kiépítése szóval csak időpocsékolás lehet az egész.
De ha nem laktad be nagyon a telefont akkor csinálj egy gyári beállítás visszaállítását. Nálam sok hibát kiküszöbölt anno. A telefon meg nagyon finnyás egyébként, ha neki nem tetsző alkalmazást raksz fel előfordulhatnak hibák pl.: gyorsabb merülés, illetve furcsa dolgokat produkál a telefon, kilép alkalmazásokból elsötétül filmnézés közben.
De mint írtam nekem ezt javította a gyári beállítás visszaállítás.
A fényerőt nem tudom ha nagyon nagy a fény nekem is maxxra veszi ez a természetes. ha utána nem veszi vissza 0-ra az nem tudom mi lehet de pl próbáld meg letakarni az érzékelőt a kezeddel, hogy úgy reagál e.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
sisley76
tag
Igen, olvasgatok fórumokat, ahol istenítik, de többnyire még bug-okról irogatnak...illetve olyan kit-kat-et is láttam, ami sehol sem engedte átállítani, pontosabban, nem volt ilyen opciója...na majd kiforrja magát.
Amúgy a DELLeden érezhető a gyorsulás?
Csak már itt lenne
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
Az üzemidő még nagyon korai. Mindenki nyomkodja 1000L szóval ha valakinek ugyan annyit bír akkor ráfoghatjuk hogy többet bír mivel 100% hogy mindenki nyomkodja . A kamera nálam pozitív. Sokkal szebb fotókat lövök mint régebben és ezek a plusz funkciók is nagyon jók. Le a kalappal.
-
ScourgeA
tag
Gondolom egy pár újraindításon már túl vagy . Jók az APN beállítások? Kikapcsolt mobilnettel is csinálja? Másik telenoros SIM kártyával is ez a helyzet? Az, hogy a T-Mobile-ra felkapcsolódik, Telenorra meg egyáltalán nem, abból is adódhat, hogy a T-Mobile adó jele azon a helyen erősebb, mint a Telenoré. Ki kéne próbálni olyan helyen, ahol tuti mindkét adó erős jelet ad (városközpont). Az biztosan nem normális, hogy 40-45 másodperc kell a hálózati regisztrációhoz. Az általad leírtak engem antenna hibára emlékeztetnek (elszakadt a kábel, megtört az antenna, elengedett egy forrasztás stb.) és mintha most csak egy csonk állna rendelkezésre, ami jóval gyengébb vételre képes. Ha szerviz lesz a vége, minden adatodat mentsd le, mert lehet, nem kezdik el a csatlakozásokat kimérni és napokig tesztelni, hanem az egyszerűbb és gyorsabb alaplap cseréve oldják meg a problémát, ami adatvesztéssel jár.
-
ScourgeA
tag
A station jó ötlet, én is kipróbáltam, nálam EDGE-ből egyből átugrott 3G-be a jel, amint betettem. Amikor kivettem, visszaállt. Ha stationbe téve javul a vétel, akkor kizárhatod a modem vagy szoftveres hibát. Ha ott jó a vétel, kivéve meg nem, akkor ez megerősíti a telefon antenna hibát.
Csak halkan kérdezem, hogy megéri egy telefont megvenni, ami nem tud a hálózatra kapcsolódni, és nincs rá garancia? Ha jó áron adják, médialejátszónak gyünyörű Egy alaplap csere garancia nélkül azért elég húzós árú lehet... -
ScourgeA
tag
Nem, nálam tökéletesen működik. Csak azt akartam demonstrálni, hogy a stationben tényleg lehet antenna, mert abba helyezve a telefont megnő a térerő. Az hogy "gyengélkedik a rádió rész, és nem tudja azt az érzékenységet, amit kéne" ez szerviz nélkül már pusztán találgatás. Csináld meg Te is a próbát, tedd be a stationbe, nézd meg, ott jó-e a térerő. Ha ott jó (tehát nem jobb, hanem jó, azaz hasít a HDSPA+ ) akkor a modem (rádiós rész) tudja az "érzékenységet, amit kéne" csak kell mellé egy antenna. Kapcsold ki a telót, tedd be a stationbe, indítsd el így. Ha így is 45 másodperc kell a hálózati regisztráláshoz, akkor nem az antenna lesz a hibás (hanem pl. a "rádiós rész" - modem).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest