- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Instagram közösségi fényképezés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Napközben ránéztem, és tényleg vannak akku cseréről videók/útmutatók.
Azt nem tudom honnan szedtem, hogy nem lehet cserélni - mintha az rémlene, hogy apple hivatalosan nem cserél benne akkut (ha így van, akkor gyári akku sincs hozzá). Úgy láttam, hogy a kétoldalas ragaszó ami a tömítés is egyben, az nincs, azt mondják a régit kell visszatenni, de az nem az igazi, és tuti nem lesz utánna vízálló.[ Szerkesztve ]
-
Dawide@axele
aktív tag
Series 1 és 3-ban cseréltem már akkut.Nehéz olyat találni ami működik is velük.A series 1-nél 3 akuból csak egy töltött.A többi be sem kapcsolt.Rendesen visszaragasztottam a kijelzőt , új kétoldali ragasztóval de vízbe nem mertem vinni.Ha elérem 86%_ot az akuval akkor cserélem a Series 7 ben is!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
nji
aktív tag
válasz Dawide@axele #463 üzenetére
Nekem 81% az akku, mert a megjelenéskor vettem és edzek is vele. Mostanában éjjel inkább töltőn hagyom, az alvást nem fontos "mérni". Hivatalos apple szervizben vallanak akkucserét? Gondolom nem lesz vízálló. Ebben az állapotában el lehet adni vagy inkább akkucsere utsn vagy sehogy? Ultra 2-t fogok venni, mert ez a fos akku az agyamra megy. Amazfit GTS volt előtte, két hétig bírta🥺😂.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Szerintem bontást megelőzően add el. Normál használathoz még elég az az akku teljesítmény.
Ultrán én is gondolkodtam sokat, nagy a csukló méretem és bőven elférne. Viszont már erősen elgondolkodtam szükségletén is. Lehet, hogy ettől is megválok. Arra, hogy az időt nézzem meg számológépet használjam vagy fizessek ott a telefon. Nem érzem annyira fontosnak már meglétét. Vannak kényelmi funkciói, de nem elengedhetetlenek. Lehet ha eladom és nem lesz, másként érzem majd és mégis ULTRA lesz.
Sporthoz még mindig ott a POLAR RC3- sporttársam. -
nji
aktív tag
Mit értesz normál használaton? Próbálom majd én is úgy használni, de ha bármilyen edzésre állítom, akkor gyorsan merül. Szeretem gyűjteni az összes adatot, ha nem lenne az óra, akkor alig mozognék. Nőknek nagy az ultra? Csak az akku miatt kellene. Esetleg megtartom a régit is. Kettő óra tud ugyanabba az apple fiókba egy felhasználóhoz adatot gyűjteni?
-
fornettisuti
veterán
-
nji
aktív tag
válasz fornettisuti #467 üzenetére
60 kilós vagyok, de a csuklóm nem vastag. Viszont a többi Apple watch akku egyszerűen sz@r, kár ezt szépíteni.
-
-
nji
aktív tag
Lehet hogy nem mindig voltam közelben, de azt jelzi az óra és nem volt jellemző. Pl nyári fürdésnél a vízbe nem vittem a telefont csak az órát. Máskor nem jelzett. Edzés közben nálam volt a telefon vagy hatótávolságon belül pl bringázás közben a hátizsákban. Az óra október 15-ig garanciális. Így sem lehet akkucserét kérni? Minek pofàztak kettő órát a környezetvédelemrôl, anyafòldrôl, net zero-rol, carbon neutral-rol ha egy kettő éves órát egyszerűen ki kell dobni??? K.va nagy kamu ez az apple. Azt hittem nem lesz gond az akkucsere. Így nem éri meg pl az ultra 2-t megvenni, ha kettő év múlva kuka. Akkor jó lesz a legolcsóbb SE. Ezen én teljesen meglepődtem, mert ez nem környezetvédelem, hanem nettó atb.szàs.
[ Szerkesztve ]
-
NavySeal
senior tag
Itt is felteszem a kérdésem: Érdemes üvegfóliával védeni a kijelzőt, vagy annyit ront (ha ront) a felhasználói élményen, hogy felejtős?
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Tegnap óta boldog tulaja lettem egy 45mm eSIM-es S7-nek
94%-os az akksija, szerintem az még egy darabig jó lesz.
Tegnap este 10 órakor vettem le 100-al, azóta rajtam van, mér mindent, alvást is, wifihez és telefonhoz is csatlakozik. Most 77% az akku. Gondolom ez ilyen, nem is várok el tőle egy napnál többet, remélem azt hozza, alvásmonitorral együtt.
Első watch-om, ki szerettem volna mindenképpen próbálni. -
O.CS
aktív tag
Sziasztok!
Erről a töltőről mi a véleményetek? Használ valaki ilyet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán