- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
Mar ha igy megtalaltal.
"És ez mióta ütközik bármiféle szabályba?" Nem utkozik semmibe, de ne olyan dolgokkal akarjon penzt kicslni maskotol, ami nem is az o erdeme.
"Nem félnek, de mivel megtehetik, megfingatják." Megfingatjak, mert egy penzehes ceg az egesz.
"És ez minket, magyarokat mennyiben érint? Nem az USA-ban vagyunk és itt fognak forgalmazni továbbra is Samut és iPhone-t is." Hidd el, hatassal lesz rank is. Tovabb no az e-penisz, tovabb nonek az arak, stb.
"Ha az a kettő Apple és a Samsung, akkor én nem veszek semmit. Mert azért mert a "cúna epöl papa megtámadta szegény Samukát" Ne gondold azt, hogy a Samsung annyira ártatlan." Konkretan nem az Apple vs Samsungra gondoltam, hanem Apple vs Random mas gyarto. Nekem mar volt samsungom, de kb tobbet soha nem lesz, de apple se. Mar csak a pofatlansaga miatt sem. Inkabb egy Nokia 3310-est hasznalnak mint apple cuccot. A samsung se artatlan, de az apple se.
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
bagkri01
őstag
Na ilyen egy igazi fanboy, mert az apple szerver rendszere tökéletes. NINCS OLYAN, HOGY TÖKÉLETES, MÉG AZ APPLE-NÉL SEM. Ezt fogja már fel mindenki.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
bunfi
őstag
-
arnyekxxx
veterán
És egy ilyen Anonymous hack egyenlő lenne az önbíráskodással.
ami természetesen teljesen távol áll az anonim uszoktól.
http://index.hu/belfold/2012/08/28/a_kozgepre_tamadt_az_anonymus/
-
Sylc
senior tag
iPhone eseten kell fizetned a telefonert, plusz havi £6 al olcsobb az elofizetes az S3-hoz.
[ Szerkesztve ]
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
philoxenia
MODERÁTOR
A Sirivel tudtommal gondok vannak, majd a bíróságon... A Retina az semmit nem jelent, csak elnevezték valahogy a kijelzőt, a felbontás szokás szerint gyengébb a csúcsnál, csak ráfogják, hogy nincs jobb és mókolnak a megjelenítéssel...
más elnevezéssel sok hasonló szembecsapós kijelző volt már... a szem dinamikáját meg sem tudják közelíteni az elektromos/elektronikus kijelzők, azonkívül a három dimenziós megjelenítéssel is sok még a gond... a felbontás az emberi szem esetében nem meghatározható, persze kis méretben bármit lehet gyártani, mert nem tudod elég közelről nézni, de mondjuk kétméteres kijelzőnél elérni, hogy ne láss közelről külön képpontokat és ne lásd magát a kijelzőt, csak a képet, na az lenne "retina"... -
NathanCullen
senior tag
És borzaszó benzinköltség lenne 250 000 darab ötcentest szállítani
Fogalmam sincs hogyan, de valamit nagyon elszámoltál. 1.000.000.000 dollár, az 20.000.000.000 darab 5 centes, nem 250.000. 250.000 darab 5 centes, az 12.500 dollár.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
csabibmx
tag
A zsebtolvajlós tőke össze függést nem igazán értem,bár gondolom azt akarod mondani,hogy a Samsung azután vált nagy tőkés céggé miután lemásolta az iPhone-t és megcsinálta a Galaxy-t.?Azért azt nem gondolnám,hogy előtte ne lett volna tőkéjük!
Egyébként meg valóban nem érdekel,hogy egy számomra szimpatikus terméket gyártó cég mivel szerezte az alaptőkéjét!Egyrészt nem kezdek el utána nyomozni másrészt nem is jutnék semmire.Legfeljebb egy szépen kozmetikázott megható történetet találnék a szegény fiúról akinek volt egy álma aztán megvalósította és gazdag lett."Azt írod, hogy az Apple elbukik."
Ezt írtam:"Most ugyanez van az Apple-el...nem mondom,hogy elbuknak"
nem mondom,hogy elbuknak[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
fsb1000
nagyúr
Csak a véleményem írtam le...
Ha figyelmesen olvasod a cikket a pert nem amarikában akarják megindítani, hanem kinában.
Talán még nem nagyobb piac a kütyük terén mint az USA, de pár év múlva az lehet.
Nem mindegy ki honan szorul ki.
A kinai jogrendet és az ottani szabadalmi bejegyzések mikéntjét nem túl sokan ismerik szerintem. Még felületesen sem. De biztos el lehet intézni egy kis visszadátumozást, vagy tán még azt sem kell a sikerhez, ha a kinai adminisztráció is támogatja a saját gyártóit, mintahogy az USA is ezt teszi.[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
Offolgassunk, mert miért ne.
Szoval onnan ismerszik meg az iFanboy, hogy automatikusan besorolja az apple filozófiájával és modszereivel egyet nem értőket a hater, vallásosan gyűlölő kategóriába. Ez a legbiztosabb jel. Ehhez nem kell iKészüléket birtokolni, lehet rajongani és nem látni a fától az erdőt birtoklás nélkül is.
Megjegyezném, hogy a vok h és tsai nem helyesírási kérdés, olyanok mint a LOL meg RTFM, sms-netes röviditések csak magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Ingatlanos topic!
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Könyvajánló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Politika
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest