Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ricshard444

    veterán

    Már használom egy ideje a telefont, összességében még mindig nem lehetnék elégedettebb ennél, ahhoz képest ami droidon van, viszont:

    Az elmúlt hetekben nagyon durván elkezdtem használni a telefont, mint fő platformom, szabadidő hiányában. Értsd: csak ezen éltem az életem.

    Tapasztaltam az elmúlt napokban olyat, hogy konkrétan beszaggat a telefon az oldalsó Widget sávon legalább 5 másodpercre és ilyen 2fps-sel hozza be a dolgokat, meg kell várnom. Nem csak ott csinálta ezt, valamikor csak úgy belassul és 1-1 secet várakozva dob be dolgokat. Miközben a memóriából mindig minden feleslegest kitörlök.

    Aztán hajlamosak beragadni a programok és olyan szinten lehúzni az akksit, hogy az vicc kategória. Reggel 8-tól kb 2 órát használva chatre délután 2-re 50% alá esett az akksi. Okés, hogy ezen a soft reset segít, de pont egy IOS-nél kell megtennem heti 2x?

    A kilépkedő programok..., nekem ez nagy szívfájdalmam, mintha egy Android-n lennék ilyen szempontból. Ami ún. 3. féltől származó program azt szereti kitörölni a memóriából és újra betölteni vagy teszem azt egy F. Messenger-nél simán bezárogatni a programot, mintha egy 1GB RAM-s Droidot fognék, mert csak ott tapasztaltam ilyet.

    Jelenleg azt érzem, hogy a telefon, mint hardver a legjobb a piacon, tényleg olyan programokat képes meghajtani tökéletes sebességgel, hogy nem emelhető egy szintre semmi vele, de az oprendszerrel olyan gondok vannak amiket még nem láttam ezelött Iphone 7-n és IOS 10-n, mint másodlagos felhasználó. Lehet már ott is voltak ilyen gondok, csak nem voltam elég masszív felhasználója a telefonnak, de ez így nem igen jön be jelenleg.

    Úgy gondoltam, hogy mikor átjövök a robotról ide, pont ezeken a gondokon lépek túl, de mégis követnek. :F

    Vannak dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák