- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
-
akos3
addikt
válasz aujjobba #13051 üzenetére
ha munka maitt fotózom akkor felmásolom a közös szerverre. Jó lenne ha kisebb felbontásban tudnám a képeket készíteni, hogy ne foglaljanak olyan sok helyet, mert elég kellemetlen tud lenni, ha a kollégáknál kinn a terepen 4G-n kezd el szinkronizálni több nagyfelbontású kép.
(helyszíneléskor egy projekt megkezdése előtt sokszor 50 db fotó is készülhet, így nem mindegy mennyi heylet foglal..Most azt csinálom, hogy először átmásolom a saját gépemre, majd mielőtt feltölteném a szerverre, manuálisan csökkentem paintben a fotók méretét. Ezt szeretném megspórolni) -
pikszel
addikt
-
akos3
addikt
válasz pikszel #13055 üzenetére
igen, elvileg Photoshop is tud ilyet, talán régen csináltam is, de már nem nagyon vágom sajnos
(#13056) aujjobba
Őszintén szólva ebből nem sokat értettem de nem vagyok a buherálások híve(#13057) Noxy
Köszi, ezt ki is próbáltam. Csak a gondom ugyan az, hogy ahogy látom csak egyesével tud átméretezni. szoval teljesen mindegy hogy itt vagy a gépen (painttel) csinálom. -
pikszel
addikt
Csak ismételni tudom magam, és ha gondolod, leírom a menetét. Persze, tudja a PS is, de ez egy tiszta és gyors módszer, valamint a végeredmény is kitűnő a Lanczos algoritmusnak köszönhetően, amit például a PS-ben nem elérhető
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
Megnyitsz egy képet, amit át szeretnél méretezni, majd az Actions palettán létrehozol egy új action-t, elnevezed, majd rányomsz a Record gombra. Ezután átméretezed a képet, és leállítod a Recordot az Actions palettán. Ezt a képet módosítás nélkül bezárhatod. A File menüben találod az Automate menüpontot, azon belül pedig a Batch-re lesz szükséged. Kiválasztod a rögzített menetet (action), kiválasztod a forrásmappát, ahol a képek vannak, és célnak (Destination) megadod a Save and Close lehetőséget. Arra figyelj, hogy a fekvő és álló képekhez külön action-t készíts.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
A beállitások-akkumulátor-akku állapota opcionál csak tölt és nem történik semmi.Ez normális vagy valamit kéne ott mutasson?
Tegnap vettem a készüléket használtan,jó árban.Azt tudom,hogy alaplap csere volt és így a Touch ID nem működik,de az elöbb említett probléma nem áll összefüggésben vele ugye? -
balbekk12
tag
kb egy hete ha bekapcsolom a kamerát, fekete kép jelenik, vagy a kamerakép csak félig látszódik az is kimerevedve...
Kamera program kilép és újra elindít nem hoz eredményt.Random csinálja.
Elég bosszantó!
Mi lehet az oka?
-
hotibi
aktív tag
Ios 12.1 van fent. A teló 7 hónapos! Akksi 95% . Kb 200 töltési ciklus. Ma reggel egy fotó konvertálás közben restartlolt a készülék! 35% -on volt az akksi. Most azt írja leált a készülék mert az akksi nem tudta teljesíteni a csúcsteljesítményt. Amikor visszakapcsolt 10%-os akksit jelzett! Szervíz (isamurai) szerint napokon belül jön feissítés. Érdekes!
-
Pcm
tag
válasz aszti75 #13066 üzenetére
Ha látod az akku töltöttségét, és ha a telefon átlagos használat mellett tudja az 1.5 - 2 napos üzemidőt, akkor nem vészes a dolog. De ha indokolatlan lassulást tapasztalnál, akkor bizony jó lenne, ha az akku állapotát is meg tudnád nézni.
De majd a hozzáértőbbek kijavítanak, ha nem így van.[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
1 nap simán megvan,rossz térerő mellett is,folyamatos net kapcsolat mellett.Úgyhogy akkor lényegtelen.
Más:Azt vettem észre,hogy Sirivel nem tudom felismertetni a hangom.Mint kiderült azért,mert nem tudja rögzíteni a Hey Siri-t.Kipróbáltam a kamerával a mikrofonokat.Hátlapi kamerával rögzített videó tökéletes,előlapi vide nagy semmi.Sistergés és nagyon halk,torz hang.Messenger videóhívásban is ugyan ez.Hangjegyzet tökéletes,viszont gépelésnél a diktálás megint csak nem megy.Mikrofonok ezek szerint jók.Nem értem akkor,hogy mi lehet a gondja.Egy újra húzás nem oldaná meg?
-
Bzs77
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem amire nem találok választ(iphone-os kolegáktól sem). Ha egy ios - es telóra,(se😀) letöltöm azokat a játékokat amivel androidon játszom, akkor egy facebook szinkronizációval visszakapom az eddig megcsinált pályákat, eredményeket? Vagy ha ez nem működik, akkor más megoldás van rá? Köszi előre is.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
Noxy
veterán
válasz aszti75 #13070 üzenetére
Nagyon úgy néz ki hogy még sincsenek azok a mikrofonok rendben, mert mindehol minden esetben hibátlanul kellene működni.
Google keres: iPhone SE mikrofon javítás.
Előtte mikrofon teszt: https://support.apple.com/hu-hu/HT203792''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
scyllarus
veterán
Amennyire tudom, nem is kevés. Én egyetlen játékkal játszom, kellemes meglepetés volt, hogy az pont olyan. Most simán játszom felváltva droidon és iosen, simán frissülnek a másik platformon megcsinált dolgok.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
half333
őstag
Üdv! Szerintetek 2 hónapos akkumulátor hogyan lehet 89%-os?
[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
Én befürödtem a telefonnal Tegnap este töltőre tettem 40%-al.Reggel ébreszteném a telefont a home gombbal,de semmi.Gondoltam majd a power gomb,de azzal sem.Sebaj,gondoltam és nyomtam neki egy resetet-illetve csak nyomtam volna-,de ott is sötétség.Sem töltőre,sem usb-s kapcsolattal iTunes-on nem reagál.Bekapcsolni nem lehet.Sajnos este repülőgépes üzemmódba tettem,így még azt sem tudom kipróbálni,hogy csak lefagyott vagy meghalt teljesen.Elviekben új akksi van benne,tehát annak jónak kéne lennie.Kábel eredeti Apple és az 5S-t tölti,szóval....
iTunes még hiba kódot sem ír,így még rá keresni sem tudok,hogy mi lehet.
Nekem alaplap gyanús a dolog.Vélemény?
-
aszti75
senior tag
válasz radi8tor #13091 üzenetére
Sajnos nem hoz eredményt Kipróbáltam a home+powert egyszerre kb 1 percig.Semmi.Majd kipróbáltam azt,hogy először power 3 mp-ig aztán home gomb is(youtube-on láttam),de így sem hozott eredményt.Csak a sötét képernyő,más nincs.
Lehet,hogy az akksi ment tönkre.Alaplapi hibának talán lett volna előzménye(akadások,fagyás),de nem fordult elő hasonló.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...