Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    Sziasztok!

    Szeretnék kérdezni azoktól itt, akik sima 8-ról váltottak. Gondolkozom, hogy vásárolok magamnak egy SE-t, most egy nyolcast használok mint céges telót. Nem akarok két telefonnal rohangálni és így gondoltam akkor "ötvözöm" egy SE-vel és saját részre is veszek egy iPhone-t.

    December óta nyúzom csak a nyolcast (első iPhone) és pár pontban érdekelne, hogy SE esetén is fennállnak-e a következők:
    - Az akku javult valamennyit az új proci végett, vagy a nagyobb teljesítmény miatt rosszabb lett?
    - Milyen a kijelző strapabírósága? Megmondom őszintén, soha nem használtam fóliát (gyűlölöm) és egyik telefonomon se volt soha látható karc, de a nyolcas már 1-2 hónap után úgy nézett ki, mint a többi telefonom 3-4 év után sem. Pedig ugyan úgy használtam mint a többit és leejtve se volt. Még az asztalomon is állványon tartom. Oldal táskámban meg külön zárható, puha zsebe van hogy semmi mással ne érintkezzen. Kijelzővel lefelé soha nem tettem le sehova és mégis. Mai napig képtelen vagyok felfogni mi szántotta fel ennyire a kijelzőt több helyen. Ez nálam hatalmas csalódás volt az iPhone-ban.

    Egész emberi ára van az SE-nek, ezért is gondolkoztam el rajta. Az S20 ára meg kész vicc, s10 van még talonban, de megmondom őszintén az ára, mérete -és maga a rendszer is megtetszett- inkább húzok SE felé. Na meg az Apple Pay-t nehéz lenne elengedni. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák