Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz erdoke #1538 üzenetére

    Az iPad nem tud legalább WPA-t és nem tud több klienst kiszolgálni egyszerre? (Megint csak vissza kell utalnom a Samsung Tab P1000-re, annak egyik sem okozott gondot.) Persze, szép dolog a külső antenna és a microSD, de nyilván nem épp létfontosságú (pl. feltételezem, hogy hotelben van szükség a hotspot-ra és nem a Szahara kellős közepén).

    De ha a "komolyabb használat" alatt azt érted, hogy nyaralás közbeni munkához is szükséges az állandó és megbízható netkapcsolat, akkor nem szóltam - de ez azért kicsit speciális igény. Az átlagembernek (mint amilyen én is vagyok) viszont minek még egy kütyü, ha árban ugyanott van egy iPad Mini wifi-vel + MiFi-vel, mint az iPad Mini LTE-vel, ha csak (a Te szavaiddal élve) "alkalmi netezésre" használná nyaraláskor? De legalább a MiFi esetén plusz egy eszköz, amire figyelni kell, hogy ne vesszen el, tölteni kell stb.

    (Amúgy csak azért szóltam hozzá, mert hamarosan veszek én is egy iPad Mini LTE-t, nekem a fenti okok miatt az LTE-s jöhet szóba, a wifis nem.)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák