- Poco X6 Pro - ötös alá
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A Libratone-ok (főleg a Zipp amiről sokat hallottam) elvileg elég jók hordozható hangfalakban.
(#1) FATtila78: Büszke lehetsz rá hogy egy kiegyensúlyozatlan gagyit használsz. Lehet én is menekülnék a szomszédodból...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
Én karácsonykor vettem egy JBL On Beat Venue-t, oké, 30 papír volt, de a hangja
Ráadásul Ipod/pad dokkolós, jack-es és bluetooth-os is egyben, így akármiről szólhatott a zene a nyáron. Imádták is a haverok, és én is, hogy egy bevásárló szatyor aljában elfért mindennel együtt, és mégis olyat tolt, hogy a hajunk leszállt*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
djculture
félisten
Hála istennek manapság e-bayröl vett elektronikákkal meg egy hordozható méretű hangdobozzal már pár ezer forintért össze lehet jobbat rakni.. Jó persze az nem fog így kinézni, de most komolyan ki az aki a külsejét lesi ahelyett hogy lerakja a fa alá és szól normálisan a beépitett akksiról.
Én is mostanába tervezgetek egyet már az erősitő részét megvettem 12volton 60w:[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Hát, szerintem a Sony X szériája sokkal jobban néz ki. Meg az X5 hangban is nagyon király (eddig az egyetlen ami lenyomja a Bose Soundlink mini-t).
De én SRS-300-ról biztos nem fogok váltani egy jó ideig. -
Garada
őstag
Sokallom az árát.Szerintem max 12k körüli értéket ha megér ez az egész.
-
delibab
senior tag
Bírom az ilyen okoskàkat akik azonnal jönnek és megmondják, hogy ez nem éri meg mert fele ennyiért kap egy műanyag kacatot amit eldugott az asztal alá és az jobban szól... Kit érdekel, ne kelljen màr hülyének érezném magam azért mert pl ez tetszik és megfelel a hangja is... Amúgy nekem a harman/kardon esquire jobban tetszik, de meghallgatnám mégis milyen ez a philips!
[ Szerkesztve ]
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Lehet hogy elegánsnak tartják, de szerintem nem az.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
henrik1
tag
válasz pulutodurumo #4 üzenetére
szegény FATtila78 csak hülyeségeket tud írni.
-
halkow
őstag
A gazdag suhancoknak pont jó lesz
Egyébként tényleg jól néz ki
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
macskea
őstag
válasz pulutodurumo #4 üzenetére
Ugyan ezt a hasonlatot szerettem volna írni Jamo-val meg Kenwooddal, köszi hogy megtetted helyettem is.
Régóta fáj már a fogam egy tisztességes hordozható hangfalra, ha jól vettem ki a rövidke cikkből, ez nem az.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
veterán
Azt azért nem hiszem,hogy ennyi pénzért lenne piaca.
duree54
-
FATtila78
tag
20ért olyan logitech pc hangfalat vettem, hogy a szomszéd sikitva költözne el, ha ráadnám a kakaót. ismét egy horrorárú hangfal, amit az alma logó ês a bluetooth képesség próbálna eladni. 15Knál többet nem ér..
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Nintendo Switch
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap
- Dell Latitude E5470 touch