- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtamas8
tag
Sziasztok.
Párom hozott haza a munkahelyéről egy ilyet -kidobták-de sajnos a micro usb töltő aljzat ki van törve a helyéről. Lehet ezt másféleképpen tölteni?
Vagy ennek az aljzatnak a cseréje megoldható?
Köszi ha vakaki tudna infot adni. -
Simi87
senior tag
Ma nagyon akciós volt az egyik nagykerben, és sikerült megcsípne, az utolsó darabot. A biztonság kedvéért megnézettem az iCentre-es szakikkal, és eredeti. Szerintem 25 mátyásért jó volt.
-
embe
nagyúr
válasz guriga1234 #20 üzenetére
Csak írtam.
Amire nekem kell az a háttér zenehallgatás. Tab használat közben esetleg legyen egy kis hangerő, mert a TESCO gazdaságos tab halk.
Illetve bárhol máshol ahol hangot akarok a telóból kicsikarni. Ezeknek a céloknak ezek a "kínai"csodák megfelelnek. Azokat meg ugye nem lehet kipróbálni.
Minden másra van itthon technika. -
draco31
veterán
Hát rendesen zsebbe kell érte nyúlni!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
embe
nagyúr
válasz guriga1234 #18 üzenetére
Persze, csak most ez a sláger.
Én is most nézegetek valami olcsóbb alternatívát. Én egy ilyennel szemezgetek. -
guriga1234
addikt
Nem, de ez szerintem senkit sem érdekel. Aki nem tud BT-on összepárosítani két eszközt, az ne vegyen ilyet, vagy használjon kábelt (sok olyan eszköz van, amiben nem hogy NFC, de még BT sincs).
Nekem BOSE van, az sem tud NFC-t, de BT-on azonnal kapcsolódik, amivel korábban párosítva volt. Nem mellesleg mind hangerőben, mind hangminőségben lealázza a cikkben bemutatott eszközt.
-
embe
nagyúr
válasz guriga1234 #16 üzenetére
Azok szokták tudni az NFC-t?
-
guriga1234
addikt
Kínai klón, ami ugyanígy néz ki és ugyanúgy szól, csak nincsen hozzá kemény tok és karabiner, 20-25 USD.
Egyébként nincs rossz hangja a méretéhez képest.[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
Pláza sunettáknál már ilyen lesz oldalra kötve.
-
kengyel
nagyúr
Nem találok szavakat.......
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Csapoati
nagyúr
Algoflex Forte.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
uram isten
bár beats-ről mindig a szegény srác jut eszembe akivel olaszoknál futottam össze egy felvonón. könnyes szemekkel nézte a kettétört csodáját, egész az első komolyabb borulásig tűnt jó ötletnek egy fejesben bordoznia
-
vicze
félisten
Mert megrontott a 9gag, vagy a szürke 50 árnyalata.
Ugye két Apple termék között működik az NFC párosítás, azért van ezen is?
-
jorgoszka
tag
nagyon nem éri meg az árát, ahogy egyik beats termék sem. túlárazottak, és egyáltalán nem szólnak olyan jól, mint amit az áruk alapján feltételezhetnénk. az ozaki o!music messze jobb vétel ennél rózsaszín tamponnál.
Jobb ma egy gombóc fagyi, mint holnap egy se.
-
törölt tag
Na itt se én vagyok a célcsoport.
-
Kasya
nagyúr
Had ne mondjam, hogy mi jutott eszembe errol a termekrol