Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
ez kissé minőségibb mint a beats valszeg
-
hallador
addikt
Legalább eljutottunk odáig az Apple blogba hogy minőségi cuccok is megjelennek nem pár éves múlttal. Már az is felüdülés hogy nem dr trééj fejhallgatókról kell olvasni, hanem múlttal.rendelkező komoly cégek termékeiről.
-
debrejo
senior tag
Tetszetős darab, az ára sincs elszállva ahhoz képest hogy ki a gyártója. Szívesen meghallgatnám valahol.
-
törölt tag
Én a P5-öt és P7-et hallottam csak, de nem varázsoltak el annyira, különösen azért az árért. Igaz, hogy én jobban szeretem úgy tűnik a kicsit részletesebb, analítikusabb hangzást.
Amúgy jó kényelmes, belesimul a fülkagylóba, de ennyiért szerintem lehet jobb fejest kapni. Akkor már inkább Marshall Major, bár az kicsit talán gyengébb, de nem sokkal (hangban), és sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni. -
halkow
őstag
" noha egyik
hirnel sem az Apple volt a
kepben, sot a temahoz sem
kapcsolodott, Te
mindenesetre szidtad az
Apple-t.. "látszik vissza se olvasod mire írtam mind ezt és természetesen én vagyok a trol
plus44: annyi köze van hogy árusítják,meg amúgy is ezt már leírtam, nekem drága lehet neked megéri akkor sok sikert ved meg
-
Touch-ko
őstag
Neked ez ma mar a masodik `okos` besszollasod, noha egyik hirnel sem az Apple volt a kepben, sot a temahoz sem kapcsolodott, Te mindenesetre szidtad az Apple-t.. Kezdem azt hinni, hogy Remusz, Azopi es Te kulonleges harmast alkottok es minden forumon szetkenitek a velemenyeteket es csak egyetlen dolog miatt jarsz ide, trollkodni.
Ha hallottad, vagy probaltad volna a gyarto termekeit, akkor nem irnal ekkora ostobasagot. Az Apple Store-okban pedig nem eroszakolnak rad semmit.....
-
Ricsxx
tag
Ha tehetném a nagytestvérét bármikor hazavinném egy kis jazzt hallgatni,amikor volt szerencsém meghallgatni fantasztikus volt.Ja és lejátszotta úgy is a zenét,hogy nem iPhone/iPod/iPad volt...
-
darvinya
titán
Mi ez nagy rakás f…s.
Nem elég, hogy nagyon drága még tré a hangzása is.Nevetséges ez hype amit már művelnek.
-
Cyberpunk
félisten
Jó cucc, de nem szeretem a nyitott fejest utcán.
-
kelly416
veterán
Srácok! Hagyjuk. Tényleg nem éri meg, szinte csak rólam szól a fórum a téma helyett. Sajnálom, hogy beírtam, de tényleg. Térjünk vissza a lényegre.
-
-
M.A.Z.
aktív tag
Ránézésre "szúrós pulcsi" anyagúnak tűnik az a fülpárna.
-
kelly416
veterán
Mi köze ennek, meg a legtöbb itt nyílvánosságra hozott cikknek az apple-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elképesztő anyaghasználat és a piaci igényeknek megfelelően kialakított hangminőség jellemzi a brit cég kisméretű fejhallgatóját.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest