Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Teddy

    őstag

    válasz kali #1344 üzenetére

    De nem is a rendszerbe be nem épülő, független programokat csemegézi ki és nézi át, hogy azoknál mi az, amit nem használ. Ergo oprendszernek fingja sincs, mi törölhető "cache", mi nem. Ahogy mondtam, ha egy külön megírt progival időnként lementenék pár mega dummy adatot, amit aztán nem használok soha, akkor sem tudja majd ez a lemezkezelő kiszűrni, hogy az ott baromira fölös adat.

    Szóval igen, legyen a te problémád. Én ezen nem izgatom magam. Csak annyit próbáltam megkísérelni, hogy éreztessem, ez nem maga az apple és az ios hibája, hanem az alkalmazás fejlesztőjéé, ha egyáltalán hibáról van szó! És nem, nem vagyok apple és ios hittérítő, mert nem érdekel ki milyen rendszert használ, mindenki azt választ amit akar, csak zavar, ha fórumba hibának titulálva írnak olyan dologról, ami nem éppen hiba, csak egyesek hiányolnak az adott alkalmazásból funkciókat. Nekem az a 20-30MB temp térkép adat sohasem idegesített. Amikor megvettem az iphonet, előre eldöntöttem, hogy nekem kell a nagy tárhely, sok HD videóhoz, fotóhoz, minden egyébhez, így én élből 32GB-os iphonet, vettem. De ha 16-os iphone-om lenne, sem ezek a pár tíz megák hiányoznának.

    Amúgy az egész fórumozásban az nagyon zavar, és ez a mostani párbeszédtől teljesen függetlenül írom, és gondolom, hogy az emberek többsége amit olvas fórumon, azt készpénznek veszi. Bármit amit leírnak "szakmai" fórumban, egy logout írásban, az emberek 80%-a szó nélkül tény nélkül elfogadja (ez igaz az írott és online sajtóra is, de az más tészta), és ilyen írások olvasását követően képes dönteni bizonyos dolgokról. Csomó ismerősöm van aki fórumokról, cikkekből tájékozódik, és sokszor fals, féligazságok alapján dönt egyes helyzetekben. Általában az ilyenek minimalizálása végett írok bizonyos témákban, hogy saját tapasztalataim alapján érvelve tudjak egy ilyen témát a "tény" állapotból a ""érv-ellenérv" státuszba átvinni, hogy aki külsős olvassa eme sorokat, ne azt érezze, hogy itt nagy egyetemes igazságok vésődnek kőbe, hanem egyszerű tapasztalati párbeszédek folynak.

    Túlmagyaráztam. Szóval ennyi, ezt lezárhatjuk. :)

Új hozzászólás Aktív témák