- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Yettel topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
nice. koszonjuk
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
daninet
veterán
Addig nyomjátok ezeket a programokat az arcomba, hogy veszek egy Androidos telót
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Champipi
aktív tag
Kár lenne ha nem jegyeznénk itt is meg, mint az összes androidos postban, hogy feltörekvő az android, törekszik, igen, egyre feljebb, és igen egyszer majd kész is lesz, de hát ennek még legalább fél év kell, mire valós alternatívája lehet egy már 3 éve is készen lévő szifonnak. A szifon kész van, rég kész is volt, és bikaszott sok alkalmazás érhető el rá. Nem találok semmit benne amibe beleköthetnék, egyszerűen a szifon kész van. Az androidban meg csak látszik a potenciál, és még ha a szoftvere ugyanolyan jó is lesz, mint a szifon, akor is hiányozni fog még róla az a 100 legnépszerűbb alkalmazás ami most a szifon top100-at alkotja.
Én szurkolok, hogy végre valaki versenyre kényszerítse az apple-t, és az androidnak van is erre esélye, de attól félek, hogy mire jövő nyárra eléri az android a szifon mostani szintját minden téren, addigra az apple megint ugrik majd egyet előre a szifon 4G-vel.
Példának hoznám fel, hogy a Motorola Droidot a PhoneDog nevű csóka összehasonlította szifonnal, és amikoet a jútyúbos videó rivjájából láttam az az , hogy Droidot még biztos nem vennék. Konkrétum: hiába 5MP-es a Droid telója, ha két kép között 3x annyit kell várni hogy újra lőhessek, mint a szifonnál. A böngészője viszont kezdi utolrni a szifonét.
Szóval én is szurkolok az androidnak, de kell mégneki fél-egy év, hogy kicsiszolódjon én azt mondom. Persze egy Windows mobile-t már most aláz, sőt lehet hogy a symbiant is.
-
csegu
csendes tag
Térképfrissítés milyen gyakorisággal van Sygic-hez? Ingyenes bizonyos ideig/alkalommal, vagy sem?
-
blueye
veterán
"város címei nem a "Győr", hanem a "Győr-Győrújbarát" alatt találhatóak" , huhh azért ez részemről ez nem megbocsátható, egy külföldi navigációs pont keresésénél egy ilyen hibára nem olyan könnyű rájönni, mint egy hazainál.
-
nagyúr
-
DeSanto
őstag
Én N95-n használom ezt a programot és kijelenthetem hogy nagyon jó.
-
Stunts666
őstag
válasz Napfénysüti #10 üzenetére
"Frissítés a hivatalosan forgalmazott a Sygic DRIVE v7.6 teljes Európa csomaghoz:
A térképeket szolgáltató TeleAtlas általában féléves periódusokban állít ki új csomagot. A legfrissebb térképcsomag a Sygic legújabb 7.71-es verziójával együtt május elejétől hozzáférhető.
A térkép frissítése nem ingyenes, jelenleg kalkulált ára nettó 9 520 Ft, bruttó 11 900 Ft.
A frissítést az előző kártya leadásával egyidejűleg személyesen lehet nálunk elvégezni, ami néhány percet vesz igénybe." -
vsgaborr11
tag
"Sajnos vannak azonban anomáliák, mint például az, hogy két Győr létezik, és a város címei nem a "Győr", hanem a "Győr-Győrújbarát" alatt találhatóak." Huh,ez azért nem semmi,Győrújtelek is mehetett volna(Győrtől kábé 200 km-re fekszik Nyíregyháza felé )
-
ebl
csendes tag
Én próbáltam már androidon a sygic "trial" verzióját De nagyon zavart, hogy a hangjai ott vannak a zenelejátszóban a zenék között. Jó lenne tudni, hogy ez így van-e a megvásárolt cucc esetében is.
-
atike
nagyúr
Nem is rossz! Sőt...
-
plus44
veterán
Nem semmi, bár nekem az a fekete háttér kicsit nyomasztó.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
bambano
titán
Mikor álmodozom, mielőtt bilibe ér a kezem, arról szoktam álmodni, hogy egyszer lesz jó navigációs progi linuxra is, ami működik és használható.
Szívesen kipróbálnék egyet, egy wibrain b1h umpc-vel meg egy külső gps-sel (ezek vannak nekem, a progi a kérdés )
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
plus44
veterán
Fehérrel már más.
Akkor csak este nyomasztó.
-
LonGleY
veterán
Ez oké, köszönjük, de az egész cikk tele van elírásokkal, helyesírási hibákkal, vesszők előtt ki nem rakott szóközökkel, stb. Az ilyen miért nem ellenőriz legalább Word-ben? De feltételezem, az egyszeri átfutás is javíthatná a végeredményt, amit kihánytok a tömegnek.
-
-
plus44
veterán
Nem mondom, hogy nem fontos, amit kifogásolsz, de azért a tartalom és a kinézet nincs egy lapon. Ha teljesen hibás lenne minden, olyan, ami már tényleg bántja a szemet, akkor azt mondom oké, de ilyenről itt szó sincs. (am. meg érdekes módon csak te vetted észre és tetted szóvá, akkor kérdem én, csak ezt nézed mindenhol?)
-
plus44
veterán
válasz Quasi_modo #30 üzenetére
Csak olyan furcsa volt. Olyan ingerszegény. (Igo után)
-
Sasss
csendes tag
Tetszik az írás, csak egy dolgot nem értek: ha itthon is számtalan webáruházban kapható, ráadásul sokkal olcsóbban, akkor miért csak a legdrágább forrás van feltüntetve?
-
zsoltti
senior tag
Ez a program ki tudja valahogy írni hogy mennyi a hátralévő távolság KM-ben, vagy akár időben? nekem csak a megtett KM-t írja ki
-
wolstrommer
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérek! Letöltöttem a DEFY-re a Sygic programot a Marketről, ami 25-ig ingyenes. Ennek használata milyen költséggel jár 25-ig? Ha használom, megjelenik egy kis ikon egy műholdról, de ilyet még nem használtam, és nem tudom hogyan működik. Nekem egyébként tetszik, és valószínűleg megvenném, ha nem jár túl sok költséggel a használata. Köszönöm előre is!
-
nagash
senior tag
Letöltöttem az alkalmazást ZTE Blade-re és annyira meggyőzött, hogy meg is vásároltam a Kelet Euróba csomagot (természetesen közbetlenül a sygic.com-ról) ami ~270 Ft/Euró árfolyamon 5366 HuF-ba került. Ennyiért nem kapni navigációt szerintem.
Mindenképpen ajánlom.
Knoblauch macht einsam.
-
wolstrommer
csendes tag
-
szundybence
aktív tag
sziasztok. Egyszercsak nem beszél a Sygic (14.7.4 Android) a telefonomon. Vajon mit állíthattam el?
-
szundybence
aktív tag
válasz szundybence #39 üzenetére
Megvan. Lejárt a 7 nap próbaidő, azért nem beszél.
-
Lawos
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Megvásároltam én is, jól működik. Most telefont cserélek, simán át lehet költöztetni az új telóra ? -
firewolf
tag
Üdv! Sygic-hoz milyen hangutasításokat lehet használni? A neten fellelhető különböző vicces utasításokkal működik, vagy saját verziós kell hozzá?
-
vacs
veterán
A Sygic most 50% vagy 70%-al olcsóbban vehető meg április 12-ig, [link]!
Örök életre szóló licensz + frissítés csak 6000 Ft vagy 7500 Ft (20 vagy 25 €).[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Rosep
senior tag
Mielőtt megvenném, két alapvető kérdésem lenne a Sygic Androidos navigációs szoftverről, de sehol nem találok rá választ:
1. Át lehet-e rakni CSAK a térképeket külön SD-re? (Nem sok szabad helyem van már a telón.)
2. Hogy működik a térképek frissítése? Kézzel kell letölteni, vagy a program figyeli, felajánlja? -
-
Jampec82
csendes újonc
Sziasztok,
ha valaki tudja, légyszi írja meg, hogyan lehetne SIMkártya nélkül GPS-ként használni.
S2-esre telepítettem, működik, mint térkép és útvonaltervező, de sajnos GPS jelet nem talál.
Gyenge neki a jel gondolom, amit kap, de lehet-e ezen javítani valahogy?Köszi!
-
7ER
aktív tag
Ha az eszköz nem látja a műholdakat min. 3 db. akkor keress olyan helyet ahol ez megtörténik. Van olyan készülék, amin a térképet ha elindítod bizony több perc, akár 5-10 perc is kell neki mire pozicionál. Menj ki a szabadba, kapcsold be a GPS-t és kis idő múlva indítsd a térképet majd légy türelemmel.
-
pixelmester.
aktív tag
Használja valaki a sygic (fizetős) élő szoltgáltatásait? (Forgalmi infók)
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Huawei Ascend Y300 teló, Telekom-os SIM kártya, Internet nélküli(!) előfizetés.
40-50 perc alatt se talál GPS jelet az M0-n haladva.
Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest