- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
Na végre, jöhetne egy erős vassal is akár
-
Pszihonaranc
senior tag
hát ez nagyonrossz....
-
Alwares
aktív tag
Nah ilyet eddig még nem láttunk! Kíváncsi lennék rá.
-
Magnum_
nagyúr
eeeez hosszúkás lesz
I humbly and respectfully decline™
-
Rickazoid
addikt
Egy pillanatra megörültem, hogy ez talán egy Galaxy S utód lesz... erre viszont csak annyit tudok mondani, hogy
Hogy néz ki szegény? Nem elég, hogy gyenge, még ronda is kell, hogy legyen?[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Probber
őstag
Erről a gyenge minőségű képről ítélkezve nem mondanám szépnek, de az elgondolás szerintem nem rossz.
(#4) Alwares
A Verzion kínálatában már láthattunk hasonlót: Motorola Droid Pro[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
veterán
A Moto nagyon tetszik, a Samsunggal sem lenne bajom, csak végre lenne ilyen kialakítású készülékekből is kínálat. E-mailekre, sok jegyzetelésre jelenleg is ez a legjobb kialakítás, az érintőgombok pedig a nyomába sem érhetnek a fizikai gomboknak magyar nyelv esetén. Talán ha majd a swype lesz magyarul is jó szótárral...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tevegelek
csendes tag
Nagyon széééép!
Ilyen telefont akartam venni, csak nem lehetett kapni sehol!
Sokkal jobban néz ki, mint a hagyományos, unalmas érintőkijelzős telefonok. Nekem pont ilyen kellene, az sem baj ha kicsi a kijelzője, legalább legyen 3" azt' kész!
Ekkora kijelzőn már lehet mindent színtisztán látni, és egy kellemes méretű telefont is ki lehet belőle hozni. Remélem lesz majd qwertz billentyűzet is! -
skajwa
senior tag
Le sem tagadhatnák melyik piacra szánták.
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
mrlujoak
veterán
Nagyon bután néz ki szegény.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Beri78
őstag
hát nekem is jobban teszik a moto
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
plus44
veterán
Olyan, mint a Motorola és a Palm megoldásai.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
B.Toma
csendes tag
nekem nagyon bejön, tetszik is. remélem mások is nyitnak ebbe az irányba egy jó nokiát szeretnék 3" kijelzővel, akkor gondolkodás nélkül cserélném az e72-met
a samunál szerintem lehet van a kijelzője 3 colos, ha csak a gombok méretéhez viszonyítom a telefont.
a motorolánál az a legnagyobb bajom, hogy a híváskezelő gombok nem fizikaiak. így hiába néz ki jól, pont a lényeg hiányzik... -
HoryThePooh
aktív tag
Srácok, segítsetek.
Ajánljatok egy Android alapú, nagyképernyős, QWERTY billentyűs, lehetőleg 720p kamerás,
NORMÁLIS telefont végre mert 1 éve szenvedek, hogy mit vegyek..NOKIA E7 csalódás na meg Symbian. Samsung-ban csesztek kihozni a GALAXY Q-t, Xperia mini= kisfos, LG-ben nem is láttam. HTC Desrie Z az egyetlen ami esetleg, dehátkérem az a mechanika ;(
Szóval ki mit tippel?
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs